Προς το περιεχόμενο

Φθηνές 4Κ SMART τηλεοράσεις


AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή έχω στο σπίτι μια 50άρα Panasonic (την είχα πάρει προσφορά το 2015 €370), από την οποία είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχω απαιτήσεις από την ποιότητα εικόνας (πχ ναχει το απόλυτο μαύρο κτλ, μια χαρά μου φαίνεται). Έχω πάνω συνδεμένο και ένα mibox s για youtube & netflix μόνο. Ο μικρός την έριξε κάτω και έχει κάτι σημάδια πάνω δεξιά και επειδή τυχαίνει να θέλω να πάρω μια τηλεόραση για το φροντιστήριο, σκεφτόμουν μήπως πήγαινα αυτήν και αγόραζα μία για το σπίτι μεγαλύτερη.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το εξής. 

Αν πάρω μια φθηνή 55άρα 4Κ για την ίδια χρήση (τηλεόραση, youtube, netflix) θα έχω προβλήματα; Αυτά με ενδιαφέρουν μόνο, η εικόνα σίγουρα θα' ναι εφάμιλλη της panasonic. Με ενδιαφέρει να μπορώ να μπαίνω εύκολα youtube & netflix τίποτα άλλο. Και όοταν λέω φθηνή, εννοώ arielli, f&u κτλ αυτές που παίζουν στο 300άρι.

Προβλήματα = αποσυνδέσεις από ίντερνετ (έχω και ασύρματο και ενσύρματο εκεί που θα μπει η τηλεόραση), να κολλάνε αυτές οι εφαρμογές, και δεν ξέρρω τι άλλο, αυτά μου έρχονται. Δεν έχει και κανένας γνωστός να τη δοκιμάσω. Επαναλαμβάνω, απαιτήσεις δεν έχω. Να παίζει απλά. Ήχος δε με νοιάζει, άλλωστε έχω συνδεμένο στερεοφωνικό πάνω.

Αξίζουν τα €300 αυτές οι τηλεοράσεις;;

Ενδεικτικά:

https://www.e-shop.gr/tv-arielli-led-5519uhd-55-smart-4k-ultra-hd-p-PER.158333

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl2d-5507-uh-1229587.html

https://www.electroholic.gr/el/product/55FUB7050?skr_prm=WyJlMTk2NWU1Yy01MGUwLTRhMDctYThjNy1hM2FiZWFkNTVkMDkiLDE1OTE4NTk3NzIxOTgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

https://www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoraseis-ana-brand/oles-oi-tileoraseis/tileorasi-f-u-55-4k-uhd-android-9-0-smart-tv-dvb-t?source=referrals (αυτή έχει και android TV πάνω, σαν το tv-box)

 

Ευχαριστώ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με 300Ευρω πλεον παιρνεις Samsung και LG αλλα 43"...για εμενα καλυτερα ετσ,ι παρα μια 55" arielli, f&u και αλλες τετοιες μαρκες που ειναι γενικα κατωτερης ποιοτητας στα παντα!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/191928-sharp-55ui7252-55

Ορίστε άλλη μια πιο "επώνυμη" πρόταση που βρήκα.

Με νοιάζει να μην έχει κολλήματα στις εφαρμογές βασικά. Τίποτα άλλο. Και να' ναι μεγάλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου καλέ !! Μακρυά απο Sharp !! Θα βλαστιμάς την ώρα και τη στιγμή !! Οτι πιο αναξιόπιστο έχει πέσει στα χέρια μου !! Απίστευτα κολλήματα και μέτρια ποιότητα !! Εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα και τις TCL που είναι κατασκευάστρια εταιρεία και όχι φασόν με Vestel panel.. Ψαξε λιγο... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακριά από arielli, fu κλπ.

Πολύ καλή είναι η hisense:

https://www.skroutz.gr/s/19522185/Hisense-H55B7100.html

VA panel, καλή απεικόνιση του μαύρου χρώματος, για τα χρήματα είναι μια χαρά.

Επεξ/σία από The_Judas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Απλά δεν ήθελα να ξεπεράσω το €300άρι.

Δλδ οι arielli, f&U κτλ τρώνε κολλήματα;; έχεις χρησιμοποιήσει κάποιες;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

      Σου εφιστώ την προσοχή πως οτιδήποτε μέσα σε επαγγελματικό χώρο (στο φροντιστήριο) θέλει ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ. Προσωπικά σε έλεγχο (επειδή δεν βρήκαν τίποτα) ζήτησαν τιμολόγιο για τις γλάστρες που υπήρχαν στο χώρο. Τους έστειλα στο δίπλα ανθοπωλείο να βρουν τις αποδείξεις αφού τους είπα ότι είναι δώρα για την γιορτή μου.

      Όσο για τις tv είτε στις φθηνές είτε στις ακριβές κάποια στιγμή το youtube μπορεί να σου παρουσιάσει πρόβλημα. Φταίει το youtube με τις αναβαθμίσεις που κάνει και όχι οι tv. Για το netflix δεν θα έχεις πρόβλημα. Αφού δεν έχεις πρόβλημα με την εικόνα είτε σε hd είτε σε sd θα δεις σε όλες.

      Εξάλλου αφού έχεις πάνω το Xiaomi Mi Box S και έχεις και ενσύρματο internet ΔΕΝ θα έχεις κανένα πρόβλημα. Πήγαινε μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη και όλα θα πάνε καλά. Αν μπορείς πήγαινε στην F&U 55'' 4K UHD Android 9.0 Smart TV DVB-T2/S2 FLA5520UH με 4 * HDMI που είναι Android.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις. Για την ακρίβεια εφόσον πάρω smart, θέλω να το πάω το mibox στη μέσα τηλεόραση του υπνοδωματίου. Γιαυτό κιόλας με ενδιαφέρει η απόδοση από τις ενσωματωμένες εφαρμογές των φθηνών smart τηλεοράσεων.

Και επίσης, γιατί θέλω τιμολόγιο; Δηλαδή δε μπορώ να πάρω την τηλεόραση του σπιτιού μου και να τη χρησιμοποιώ εκεί;;; Ή ας πούμε αν φέρω και το λάπτοπ μου ή έναν υπολογιστή μου, χρειάζεται να έχω τιμολόγιο;;; Μου φαίνεται κάπως κουλό!

Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...