Προς το περιεχόμενο

Note 9 pro vs 9T vs Samsung A71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία μοντέλα 

1) Πολύ χρήση browsing, email

2) Ελάχιστα παιχνίδια

3) Με ενδιαφέρει η κάμερα

4) Καλή αυτονομία

5) Οθόνη

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω το A71 έχει το καλύτερο πακέτο. Εάν έχεις θέμα με το μέγεθος στα λεφτά του κοντά κοιτάς και το lg g8s και λίγο παραπάνω το p30

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εάν είναι να πας σε αυτή την κατηγορία απόδοσης γιατί όχι ένα Redmi Note 9s που είναι και πολύ φθηνότερο?

Εάν είναι να πας στα 300€+ γιατί όχι ένα Huaewi Nova 5t που και κατά πολύ δυνατότερο επεξεργαστή έχει και κάλες κάμερες και φθηνότερο είναι από το Samsung (δεν έχει Amoled).

Γιατί όχι ίσως και ένα Realme X2!

Πάντως 330€ για το Α71 δεν θα έδινα με τίποτε. Αν πας στα 330 πας και στα 400 όπου μιλάμε για άλλη κατηγορία πια

Γνώμη μου

Δημοσ.
12 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εάν είναι να πας σε αυτή την κατηγορία απόδοσης γιατί όχι ένα Redmi Note 9s που είναι και πολύ φθηνότερο?

Εάν είναι να πας στα 300€+ γιατί όχι ένα Huaewi Nova 5t που και κατά πολύ δυνατότερο επεξεργαστή έχει και κάλες κάμερες και φθηνότερο είναι από το Samsung (δεν έχει Amoled).

Γιατί όχι ίσως και ένα Realme X2!

Πάντως 330€ για το Α71 δεν θα έδινα με τίποτε. Αν πας στα 330 πας και στα 400 όπου μιλάμε για άλλη κατηγορία πια

Γνώμη μου

400 τι θα πρότεινες ?

Δημοσ.

Στα 400 κοντά καλή επιλογή για αυτά που θέλεις είναι το Honor 20 Pro και το Huawei P30.

Το Honor υστερεί σε οθόνη μιας και είναι IPS αλλά εάν δεις review λένε ότι έχει πολύ καλή απόδοση και ποιότητα. Δες από κοντά. Εμένα μου άρεσε πολύ σαν κινητό. 

Το P30 oled οθόνη και σε όλα τα άλλα πολύ καλό αλλά υστερεί σε αυτονομία. Εξαρτάται βέβαια από την χρήση. 

Αν θες  να δώσεις λίγο παρακάτω χρηματικά δες τα Mi 9T και Nova 5T. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arsenal είπε

400 τι θα πρότεινες ?

Realme X2 Pro

απο Amazon.es

https://www.amazon.es/dp/B07Z5F99XX?tag=kimovil0a-21&th=1

ή απο Amazon.fr

https://www.amazon.fr/Realme-Blanc-Lunaire-128Go-européenne/dp/B07Z5F99XX

Huawei P30

LgG8s (οχι κακη αλλα οχι και μεγαλη μπαταρια)

---

Για αυτα που ζητας πηγαινε σε ενα Note 9s. Το Note 9 Pro ειναι το ιδιο ακριβως απλα με καμερα 64mp αντι για 48mp. Δεν εχει στην πραξη διαφορα μιας και 12mp που θα παρεις με pixel binning αντι για 16mp ειναι ηδη υπεραρκετα (ήδη τα 8mp ειναι υπεραρκετα για την χρηση των φωτο που κανουμε). Θα γλυτωσεις και χρηματα.

Προσωπικα θα πηγαινα στο Nova 5t.

Στην επομενη κατηγορια θα ελεγα ότι το Realme X2 Pro ειναι πολυ καλή αγορα στα 420 ευρω. Super επεξεργαστης, Amoled οθονη...

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Realme X2 Pro

απο Amazon.es

https://www.amazon.es/dp/B07Z5F99XX?tag=kimovil0a-21&th=1

ή απο Amazon.fr

https://www.amazon.fr/Realme-Blanc-Lunaire-128Go-européenne/dp/B07Z5F99XX

Huawei P30

LgG8s (οχι κακη αλλα οχι και μεγαλη μπαταρια)

---

Για αυτα που ζητας πηγαινε σε ενα Note 9s. Το Note 9 Pro ειναι το ιδιο ακριβως απλα με καμερα 64mp αντι για 48mp. Δεν εχει στην πραξη διαφορα μιας και 12mp που θα παρεις με pixel binning αντι για 16mp ειναι ηδη υπεραρκετα (ήδη τα 8mp ειναι υπεραρκετα για την χρηση των φωτο που κανουμε). Θα γλυτωσεις και χρηματα.

Προσωπικα θα πηγαινα στο Nova 5t.

Στην επομενη κατηγορια θα ελεγα ότι το Realme X2 Pro ειναι πολυ καλή αγορα στα 420 ευρω. Super επεξεργαστης, Amoled οθονη...

Επειδή θα κόψω τιμολόγιο θέλω μόνο Ελλάδα, δεν με χαλάει το 5t ωστόσο δε ξέρω τι θα γίνει με την υποστήριξη του, αναβαθμίσεις κτλ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arsenal είπε

Επειδή θα κόψω τιμολόγιο θέλω μόνο Ελλάδα, δεν με χαλάει το 5t ωστόσο δε ξέρω τι θα γίνει με την υποστήριξη του, αναβαθμίσεις κτλ 

Ειναι το τελευταιο Huawei που εχει πληρη υποστηριξη στα google Services κλπ. Δεν θα εχεις προβλημα. Μαλλον περισσοτερη υποστηριξη θα εχει απο τα Samsung....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Ειναι το τελευταιο Huawei που εχει πληρη υποστηριξη στα google Services κλπ. Δεν θα εχεις προβλημα. Μαλλον περισσοτερη υποστηριξη θα εχει απο τα Samsung....

Άρα μεταξύ nova 5t και mi 9t λες το πρώτο ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arsenal είπε

Άρα μεταξύ nova 5t και mi 9t λες το πρώτο ?

Εξαρταται τι θελεις

Το nova εχει ισχυροτερο επεξεργαστη μια κατηγορια καλυτερο απο το 9t και καπως καλυτερες καμερες θα ελεγα και πιο πληρες GPS και μικροτερο SAR.

Το 9t εχει Amoled οθονη και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια

Προσωπικα πηγα με το 5t για τον πιτσιρικα μου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/6/2020 στις 5:24 ΜΜ, arsenal είπε

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία μοντέλα 

1) Πολύ χρήση browsing, email

2) Ελάχιστα παιχνίδια

3) Με ενδιαφέρει η κάμερα

4) Καλή αυτονομία

5) Οθόνη

Βγαλε εκτος την Samsung που ειναι για πεταμα ως εταιρεια :P  και οτι και να παρεις απο τα αλλα δυο καλυμμενος θα εισαι :)

Επεξ/σία από giantzeron
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giantzeron είπε

Βγαλε εκτος την Samsung που ειναι για πεταμα ως εταιρεια :P  και οτι και να παρεις απο τα αλλα δυο καλλημενος θα εισαι :)

Επειδή είμαι κι εγώ σε παρόμοια αναζήτηση, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Δεν είμαι πολύ σχετικός αλλά κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά το samsung A71 μου φαίνεται να έχει το πιο πλήρες πακέτο μαζί με το nova 5t. Tο nova όμως δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Υπάρχει κάποιο θέμα με τη samsung?

https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=21528538%2C22324927%2C23137078%2C23153669

Για τον επεξεργαστή του nova δεν ξέρω - μπορεί να είναι λίγο καλύτερος. Τα άλλα έχουν παρόμοιο επεξεργαστή, με το A71 να έχει ταυτόχρονα καλύτερες κάμερες (περισσότερα mp), μεγάλη μπαταρία και oled οθόνη. Πιθανώς να αξίζει το 9S λόγω χαμηλότερης τιμής. Επίσης με εγγύηση τι παίζει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anifiend είπε

Επειδή είμαι κι εγώ σε παρόμοια αναζήτηση, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Δεν είμαι πολύ σχετικός αλλά κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά το samsung A71 μου φαίνεται να έχει το πιο πλήρες πακέτο μαζί με το nova 5t. Tο nova όμως δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Υπάρχει κάποιο θέμα με τη samsung?

https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=21528538%2C22324927%2C23137078%2C23153669

Για τον επεξεργαστή του nova δεν ξέρω - μπορεί να είναι λίγο καλύτερος. Τα άλλα έχουν παρόμοιο επεξεργαστή, με το A71 να έχει ταυτόχρονα καλύτερες κάμερες (περισσότερα mp), μεγάλη μπαταρία και oled οθόνη. Πιθανώς να αξίζει το 9S λόγω χαμηλότερης τιμής. Επίσης με εγγύηση τι παίζει;

Τι είναι περίεργο;

Το Samsung A71 το βρίσκεις min 330€. Φοράει τον Snap730 με antutu 265.000, μπαταρία 4.500m με Amoled οθόνη. Η μεγαλύτερη ονομαστική ανάλυση σε MP δεν λέει κάτι στην ποιότητα της φωτογραφικής.

Το Huawei Nova 5t min 260-280€. Φοράει Kirin 980 με antutu 375.000 (40% πιο ισχυρός), μπαταρία 3.750mAh και αξιόλογη LCD οθόνη. Οι φωτογραφικές του είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Το Note 9 Pro το βρίσκεις με 280€ min. Φοράει Snap 720 με antutu 275.0000 και έχει ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία 5.000 mAg από το Α71 με ίδια κάμερα. Δεν έχει Amoled αλλά παίρνει SD card. Στην ουσία η διαφορά του με το Α71 είναι η Amoled για +50€

Το Note 9s από την άλλη το βρίσκεις με 210€ min. Είναι ίδιο με το με το 9pro (απλά με κάμερα 48mp αντί για 64mp (τα mp δεν έχουν σχέση με την ποιότητα κάθε κάμερας) και παίρνει και SD και αυτο. Στην ουσία είναι ένα Α71 φθηνότερο κατά 120€ χωρις την Amoled.

Το mi 9t το βρίσκεις στα 299€ min. Έχει Amoled, μπαταρία 4.000 mAh κάμερα 46mp και δεν παίρνει SD.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι κανένα δεν είναι τέλειο.

Το Α71 είναι μακράν το πιο ακριβό χωρίς να είναι το πιο δυνατό προσφέροντας στην ουσία την Amoled. Η SD προσωπικά με αφήνει αδιάφορο στα 128gb μιας και δεν σκοπεύω να τραβάω 4k videos και να τα αποθηκεύω στο κινητό μου μόνιμα.

Το Note 9s για εμένα δίνει το πιο πλήρες πακέτο στην πιο χαμηλή τιμή εκτός από Amoled.

Το Nova 5t από την άλλη σου δίνει μακράν τον πιο ισχυρό από όλα επεξεργαστή σε λογική τιμή χωρίς Amoled και SD card.

Το τι εκπτώσεις στα θέλω σου θα κάνεις εξαρτάται από το πώς αξιολογεις εσύ τις ανάγκες σου.

Προσωπικά δεν θα έδινα 330€ για να έχω Amoled όταν την ίδια δουλειά θα έκανα με τηλέφωνο 210€ με LCD. Από την άλλη ένας δυνατότερος επεξεργαστής σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις το τηλέφωνο μετά από περισσότερα χρόνια άρα κάνεις πιο μεγάλη απόσβεση χρημάτων.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, anifiend είπε

Αρχικά αν είναι να κάνεις συγκριτικά τεστ κάνε τα μέσω gsmarena.com. Και όχι μέσω skroutz.gr. 

Υπαρχει κόσμος π είναι κολλημένος με Samsung αλλά ως "γενικός" χρήστης κινητών όλων των γνωστών εταιρειών θα σου πω ότι πρόκειται για μεγάλες φόλες αναλογικά πάντα με το πόσα δίνεις για να τα αποκτήσεις και τι σου προσφέρουν. 

Αρχικά (και πάντα βάση δικής μου εμπειρίας είναι τέρμα αναξιόπιστα, η Samsung σε ενδεχόμενη βλάβη κάνει τον κορεατη ( θα δεις και σχετικά θέματα κ εδώ και αλλού), γεμάτα bloatware και δε σου δίνουν καμμια επιλογή να αλλάξεις rom εφόσον αυτό που σου δίνουν είναι totally crap. 

Δε θα σου πω ποιο τηλέφωνο να πάρεις θα σου πω όμως να προτιμήσεις κάτι εκτός Samsung. Κάτι με amoled οθόνη. Κάτι με επιλογή προσθήκης gcam για εξαιρετική φωτογραφία και κάτι με μπαταρία κοντά στα 4.000mh.

Τωρα επειδή αναφέρθηκαν και σκορ antuntu.. Οκ. Από ένα σημείο κ μετά όλα αυτά είναι αν είχαμε να λέγαμε. Αν το δικό μου πιάνει 250.000 και το δικό 300.000 σε απόκριση να είσαι βέβαιος ότι οι διαφορές θα είναι άπειροελάχιστες. 

Αυτά. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...