Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα ,Μια ερώτηση να κάνω.

Είμαι στην forthnet και θελω να βαλω 100αρα. Δεν εχει ομως στην περιοχη μου αυτη την στιγμη.

Καλυπτομαι όμως από το πρόγραμμα sfbb απο τις αλλες 3 εταιριες.

Μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο γιατί δεν μπορεί να μου παρέχει αυτό που θέλω χωρίς πρόστιμο ?

Είναι 2ετες στο συμβόλαιο και δεν έχω κλείσει ακόμα τον 1ο χρόνο.

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος το συμβολαιο εχει να κανει με αυτο που "αγορασες" απο εκεινους, οχι με αυτο που "θελεις" να αγορασεις τωρα.

Οποτε το κοβω δυσκολο να φυγεις χωρις προστιμο (καποιος αλλος ισως ξερει καλυτερα βεβαια).

• Thanks 1
Δημοσ.

Όπως τα λέει ο φίλος Salvation81, είναι τα πράγματα. Το συμβόλαιο αφορά συγκεκριμένη υπηρεσία και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, άσχετα αν σήμερα υπάρχει δυνατότητα νέων υπηρεσιών από άλλους παρόχους.

Νοίκιασες ένα σπίτι με Χ τιμή για 2 χρόνια. Το ότι το από πάνω διαμέρισμα και ακριβώς ίδιο με το δικό σου και μάλιστα με δωρεάν κλειστό πάρκινγκ, νοικιάζεται σήμερα από άλλον ιδιοκτήτη φθηνότερα από αυτό που πληρώνεις, δεν σου δίνει πάτημα να διακόψεις αζημίως το ενοικιαστήριο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, anonymous21 είπε

Καλησπέρα στην παρέα ,Μια ερώτηση να κάνω.

Είμαι στην forthnet και θελω να βαλω 100αρα. Δεν εχει ομως στην περιοχη μου αυτη την στιγμη.

Καλυπτομαι όμως από το πρόγραμμα sfbb απο τις αλλες 3 εταιριες.

Μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο γιατί δεν μπορεί να μου παρέχει αυτό που θέλω χωρίς πρόστιμο ?

Είναι 2ετες στο συμβόλαιο και δεν έχω κλείσει ακόμα τον 1ο χρόνο.

Ευχαριστώ !

Νόου, θα πληρώσεις πέναλτι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης το πρόστιμο που πληρώνεις είναι αναλογικό των μηνών που σου απομένουν στο πρόγραμμα. Μάλλον αξίζει να περιμένεις κάποιο καιρό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, huh112h είπε

Επίσης το πρόστιμο που πληρώνεις είναι αναλογικό των μηνών που σου απομένουν στο πρόγραμμα. Μάλλον αξίζει να περιμένεις κάποιο καιρό.

ναι ισχύει. Επειδή έχω ακόμα 16 μήνες είναι 126 ευρώ το πρόστιμο.

Όποτε δεν με συμφέρει για τόσο μεγάλο ποσό.

Εντύπωση μου κάνει που έχουν όλοι εκτός από forthnet.

Μόνο από το δικό της δίκτυο βάζει πελάτες? Δεν νοικιάζει από άλλες εταιρίες γραμμές ?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, anonymous21 είπε

Δεν νοικιάζει από άλλες εταιρίες γραμμές ?

Είναι όντως περίεργο που δεν έχει η forthnet όταν έχουν οι άλλες. Πλέον με τις συμφωνίες από ΕΕ απ'οσο ξέρω, έχουν χωρίσει σε περιοχές την χώρα ο ΟΤΕ και η wind και περνούν οπτικές. Αλλά μετά τις "μοιράζονται" μεταξύ τους. Δεν έχει η κάθε εταιρία το δικό της δίκτυο. Ίσως έχει να κάνει με συμφωνίες μεταξύ τους. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, huh112h είπε

Είναι όντως περίεργο που δεν έχει η forthnet όταν έχουν οι άλλες. Πλέον με τις συμφωνίες από ΕΕ απ'οσο ξέρω, έχουν χωρίσει σε περιοχές την χώρα ο ΟΤΕ και η wind και περνούν οπτικές. Αλλά μετά τις "μοιράζονται" μεταξύ τους. Δεν έχει η κάθε εταιρία το δικό της δίκτυο. Ίσως έχει να κάνει με συμφωνίες μεταξύ τους. 

Σε εμάς εδώ έχει περάσει η vodafone τις γραμμες σε ολη την περιοχη.

Όποτε και η wind και η cosmote θα νοικιαζουν τις γραμμες απο την vodafone.

Όποτε μάλλον η forthnet δεν εχει κανει καποια συμφωνια ακομα. ελπιζω συντομα παντως γιατι ειναι μ@λ@κι@ αυτο.

Δημοσ.

Η ΕΕ είναι αμέτοχη στο μοίρασμα των περιοχών και δεν της πέφτει λόγος. Μόνο αν αυτό έγινε σύμφωνα με τους κανονισμούς. Η ΕΕΤΤ έκανε λοιπόν αρχικά 3 διαγωνισμούς το 2017 και έκτοτε γίνεται αντίστοιχος κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Και ούτε οι πάροχοι μόνοι τους το έκαναν. Αλίμονο αν μπορούσαν.

Όποιος πάροχος θέλει, καταθέτει το πλάνο αναβάθμισης των καμπίνων σε όποιες περιοχές επιθυμεί και η ΕΕΤΤ δίνει την έγκριση, ανάλογα διάφορους παράγοντες (γνωστοί στους παρόχους). Αλλά αυτό προϋποθέτει επενδύσεις, για τις οποίες η Forthnet δεν έχει τα απαιτούμενα κεφάλαια. Μάλιστα μετείχε σε μία από αυτές, αλλά που πας ρε Καραμήτρο όταν δεν καταθέτεις την απαιτούμενη εγγυητική επιστολή και κάνεις αίτημα για περιοχές που ήδη έχουν παραχωρηθεί σε προηγούμενη διαγωνιστική διαδικασία;

Κάθε πάροχος που έχει αναλάβει κατ' αποκλειστικότητα μία περιοχή, υποχρεούται να δώσει υπηρεσία σε όποιον πάροχο το ζητήσει. Αλλά χρειάζεται να γίνουν κάποιες εργασίες και συμβάσεις μεταξύ τους. Και πάλι η Forthnet, έλλειψη ρευστού (χρωστά της Μιχαλούς) δεν το ζήτησε ποτέ, παρά μόνον τους τελευταίους 6-7 μήνες, όταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι και άρχισε να μειώνεται ο αριθμός των συνδρομητών της. Αλλά και πάλι δεν το εφαρμόζει παντού, ακόμη και στην ίδια περιοχή.

Περιττό να αναφέρω ότι στο FTTH μέχρι σήμερα δεν έχει ούτε έναν πελάτη. Και πως να έχει, όταν η ίδια δεν θέλει ή δεν μπορεί να συμμετέχει ή να νοικιάσει στην χοντρική;

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...