blaze9 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, thleorasakias είπε μπες pinnacle με vpn δεν βαζει λιμιτ και επιτρεπει και το arbing.Αναληψη παντα με skrill. Thanks, δεν γνώριζα την συγκεκριμένη στοιχηματική. Από αποδόσεις, γκάμα επιλογών, live στοίχημα είναι καλή? Λογαριασμό με τι στοιχεία κάνεις? 1 ώρα πριν, tarantules είπε Να του πεις και τι θα πει στην εφορία σε ενδεχόμενο έλεγχο από μεταφορές χρημάτων στον τραπεζικό του λογαριασμό.Μην κάνεις μισές δουλειές. Έτσι και ασχοληθεί η εφορία ξέρεις τι ακριβώς γίνεται; Και με τι ποσά περίπου και πάνω ασχολείται, μήπως ξέρεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 επίσης όσοι ασχολείστε με τα στοιχήματα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στην χώρα μας επιτρέπονται συγκεκριμένες εταιρείες άρα αν παίξετε σε εταιρείες που τις θεωρούν παράνομες οι αρμόδιες αρχές τότε πολύ εύκολα μπορεί να μπείτε στο στόχαστρο και των τραπεζών και της εφορίας και όχι μόνο και όπως είπε ο πιο πάνω φίλος να τρέχετε και να μην προλαβαίνετε.
blaze9 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ για τις συμβουλές, εγώ προσωπικά αποφάσισα να απέχω από παρανομίες γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει απ' ότι καταλαβαίνω και από αυτά που μου λέτε. Αλήθεια, το "διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να κλείσουμε τον λογαριασμό σου χωρίς καμία εξήγηση" δεν θα έπρεπε να είναι επίσης παράνομο?
tarantules Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, blaze9 είπε Έτσι και ασχοληθεί η εφορία ξέρεις τι ακριβώς γίνεται; Και με τι ποσά περίπου και πάνω ασχολείται, μήπως ξέρεις; Κάτσε στα αυγά σου και άσε τα περί ποσών.Ούτε εγώ ξέρω καθότι δεν είμαι μέσα στην εφορία , ούτε αυτοί (φαντάζομαι) έχουν ένα στάνταρ ποσό πάνω από το οποίο μπαίνεις στο στόχαστρο. Άσε που την καμπάνα θα την φάς καταρχήν από το κράτος που θα παίζεις με εταιρία που είναι επίσημα στη black list και ας μπαίνεις με όσα vpn θέλεις.Στη skrill τι στοιχεία θα δηλώσεις για να πάρεις κάρτα και iban; Της μπάρμπι; Αυτά τα στοιχεία έχεις την εντύπωση οτι δεν θα τα γνωρίζει η εφορία; Αν πάλι παίζεις και το επίπεδο των κερδών είναι πασατέμπια , τότε φτοιάξε και skrill , παίζε και με pinnacle και όποια άλλη θες.Δεν ασχολούνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα