JiovanniGeorgeo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό που με σκοτώνει, είναι το γεγονός πως δεν γνωρίζω τον λόγο που κατέφυγε στο suspension του acc μου η Google.. Έχω βρει πολλά topic με ανάλογο ύφος στο web. Κλασικά και εγώ, έκανα appeal και έλαβα το πιο αυτοματοποιημένο / άψυχο μήνυμα που αναμφίβολα δεν διευκρινίζει τίποτα απολύτως. Σας τα παραθέτω. We'd like to inform you that due to repeated or severe violations of our Community Guidelines (https://www.youtube.com/t/community_guidelines) your YouTube account Nio GodSent has been suspended. After review we determined that activity in your account violated our Community Guidelines, which prohibit spam, scams or commercially deceptive content (https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=en). Please be aware that you are prohibited from accessing, possessing or creating any other YouTube accounts. For more information about account terminations and how our Community Guidelines are enforced, please visit our Help Center. If you would like to appeal the suspension, please submit this form. Μετά το APPEAL μου : Hello, Thank you for your account suspension appeal. We have decided to keep your account suspended based on our Community Guidelines and Terms of Service. Please visit http://www.youtube.com/t/community_guidelines for more information. Please do not respond to this email. Replies to this email will not be processed. Please refer to our Help Center for more information. Sincerely, The YouTube Team Αυτά τα λίγα. Είχα ανεβασμένα video αλλά τα έχω ανεβάσει τουλάχιστον 7 έτη πριν, και δεν νομίζω να έχει να κάνει με αυτά. Αυτό που με καίει όμως είναι τα PLAYLISTS μου, τίποτα άλλο. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Γίνονται λάθη από το YT; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από JiovanniGeorgeo
Que sera sera Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Ναι, γίνονται λάθη. Το πρόβλημα ειναι πως πολυ σπάνια ασχολείται ανθρώπινο χέρι, καποιος αλγόριθμος τρεχει, ΑΙ κλπ. Αμα κανει λαθος και σε πετσοκόψει, την εκατσες
Salvation81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Εμενα παλια μου ειχε χακαρει καποιος το σαιτ (κατι εκανε ο τυπος με redirects απο αλλα σαιτ στο δικο μου και μετα απο το δικο μου σε αλλο), επαθε το Google Adsense κοκομπλοκο, τους εστειλα email για να τους ειδοποιησω (πως μου το ειχαν χακαρει και το adsense δεν δουλευε ορθα) και με μπαναραν, τι να λεμε τωρα; Εκανα και appeal αλλα παλι τα ιδια. Κουκουρουκου η Google με λιγα λογια.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Άρα να μη προσπαθήσω, και εγώ με BOT βλέπω να τα βάζω. Είναι καταδικασμένο το Account, τα παρατάω.. Α, κάτι τελευταίο. Υπάρχει περίπτωση να μου στειλουν PLAYLISTS; Αυτά γίνονταν EXPORT (όσο ακόμα είχα το Account) , και μαθαίνω πως είναι σαν περιουσιακό στοιχείο / προσωπικό - δε ξέρω πως να το θέσω καλύτερα. Υπάρχει καμιά φόρμα; Κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα