Προς το περιεχόμενο

AliExpress


Agmourk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, 

Εδώ και 2 μήνες έχω παραγγείλει κάποια πράγματα απο aliexpress. Αναμενόμενο ότι θα αργούσαν πολύ, ενδεχωμένως και πάνω απο το όριο των 60 ημερών του Ali. Απο την προηγούμενη βδομάδα όμως και μέχρι σήμερα, σχεδόν σε όλα τα πράγματα, μου έρχονται δύο email: Το πρώτο είναι να ενημερωθώ ότι έφτασε στην χώρα προορισμού, και το δεύτερο ότι ο πωλητής μου ξαναέστειλε το αντικείμενο (σε όλα τα αντικείμενα μου κάνανε επέκταση το customer protection κατά ένα μήνα). Το δεύτερο μου φαίνεται απίθανο, το πρώτο μπορεί και να το πίστευα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε καμποσες παραγγελιες μου, ναι.

Το μονο που πρεπει να σε απασχολει ειναι να ισχυει το protection time,

προσοχη στα κολπα των πωλητων οταν σου λενε να ακυρωσεις dispute οταν εχει περασει το protection time.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω παραγγείλει πάρα πολύ πράγματα και δεν το ξαναδεί. Ειδικά να μου το ξαναστέλνουν (και καλά). Dispute δεν ακυρώνω για κανένα λόγο.

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 λεπτά πριν, Agmourk είπε

Καλημέρα, 

Εδώ και 2 μήνες έχω παραγγείλει κάποια πράγματα απο aliexpress. Αναμενόμενο ότι θα αργούσαν πολύ, ενδεχομένως και πάνω απο το όριο των 60 ημερών του Ali.

εχω λαβει δεμα μετα απο 6 μηνες για το οποιο αποζημιωθηκα κιολας...

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα για να μην ανοιγω θεμα το στελνω κι εδω που ειναι σχετικο με Αλιεξπρες (το εχω στειλει και σε παραπλησιο θεμα)

Αν μπορει κανενας να βοηθησει επειδη στην τραπεζα θα ευκαιρησω μαλλον μεθαυριο να παω να ρωτησω.. Εχω προπληρωμενη της Εθνικης και εχω κανει τον τελευταιο 1,5 χρονο παρα πολλες παραγγελιες απο ΑΛΙΕΧΠΡΕΣ.  Ειχα αρκετες παραγγελιες που ενω πληρωσα δεν ηρθαν κι εκανα dispute και στο financial δειχνει refund κανονικα (μιλαμε απο πριν 1 μηνα εως και 7-8 κι ακομη παραπανω μηνες πισω παραγγελιες ) οπως κι αλλες παραγγελιες που πληρωθηκαν κι ακυρωθηκαν κατευθειαν απο το ΑΛΙ ΕΞΠΡΕΣ λογω χρησης νομιζω καποιων κουπονιων που δεν εγιναν δεκτα ομως ακολουθηθηκε κι εδω η διδικασια refund . Εγω εμενα ησυχος οτι εστω και σε 20 εργασιμες μπαινουν κ δεν ειχα μπει ποτε στην αναφορα της προπληρωμενης να δω τι γινεται. Σημερα που μπηκα κ ειδα εως περσι τον Ιουλιο δε φαινεται ΟΥΤΕ ΜΙΑ εισοδος χρηματων παρα μονο αγορες. Ειχα μεσα πανω απο 800 ευρω και δε μπορω να υπολογισω αν μπαινουν οι επιστροφες και απλα δεν δινει αναφορα η προπληρωμενη η αν δεν εχει μπει τιποτα τοσο καιρο. Μιλαμε για ποσο απο 60-80 ευρω υπολογιζω  απο μικροαγορες που επρεπε να παρω πισω. Υπαρχει καποιος με προπληρωμενη Εθνικης να εχει παρει refund σχετικα προσφατα και να δει αν φαινεται στο ebanking η αν απλα δε  φαινονται επειδη μου φαινεται ψιλοπαρατημενο το εβανκινγ  στην εθνικη οσον αφορα τις προπληρωμενες? Μου φαινεται κουλο να μην εχει μπει καμια επιστροφη επειδη μιλαμε για καμια 10ρια περιπτωσεις. Οταν χρησιμοποιουσα προπληρωμενη Πειραιως πριν 2-3 χρονια που δινει πολυ καλυτερες αναφορες θυμαμαι τα refund εμφανιζοταν το πολυ σε 3 βδομαδες.

Επεξ/σία από christosx13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...