Babis_allos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έψαχνα προτάσεις για καναπέδες από Ελληνικά καταστήματα σε καλό value for money οι οποίοι να ικανοποιούν κάποια expectations. 1) Το πιο βασικό. Επειδή ο καναπές δεν θα είναι με την πλάτη σε τοίχο, θέλω καναπέ ο οποίος να έχει headrests (όπως πχ αυτός στην εικόνα ή κατι αντίστοιχο). 2) Δεν μπορεί να είναι τεράστιος σε μέγεθος, ειδκά αν είναι γωνιακός και πρέπει να είναι vfm αφού αυτό δεν είναι το βασικό μου διαμέρισμα και είναι μόνο για όταν έρχομαι Ελλάδα. Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να ενοικιαστεί ή να γίνει airbnb αλλά αυτό δεν μπορεί (ή δεν αξίζει) να γίνει χωρίς κάποια αρχική σημαντική επένδυση. Δίνω ένα παράδειγμα από κάτω από τον καναπέ που βρήκα για το διαμέρισμα μου στην Γερμανία. Κόστισε 800 ευρώ. Ψάχνω κάτι αντίστοιχο αν και δεν είναι απαραίτητο να είναι γωνιακός και κατά προτίμηση θα είναι πιο μικρός. Σημειωτέων ΙΚΕΑ δεν έχει καναπέ που να με ικανοποιεί. Ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από Babis_allos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα