gozzila100 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Καλησπερα παιδια.. κατι εχω κανει και η οθονη του λαποπ μου εχει παρει ενα ελαφρως κιτρινο "φιλτρο" θα το πω... εχω αλλο ενα λαπτοπ στο σπιτι, συγκρινα ολες τις ρυθμισεις, κοιταξα το dark mode, κοιταξα οτι μπορουσα να φανταστω αλλα τιποτα.. στο ιντερνετ δε βρηκα κατι ν μ λυνει το προβλημα.. η οθονη δεν νομιζω να εχει θεμα, καθως οταν ανοιγω το λαπτοπ, ειναι κανονικα τα χρωματα και μολις φορτωσει και μπει στην επιφανεια εργασειας σαν να "ενεργοποιειται" το φιλτρο... Παρακαλω βοηθεια γιατι με κατι τετοια αρρωσταινω!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Ίσως έχει ενεργοποιηθεί το Night Light. Μπορείς να βρεις την παραπάνω ρύθμιση εδώ: Settings > System > Display
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, gozzila100 είπε οταν ανοιγω το λαπτοπ, ειναι κανονικα τα χρωματα και μολις φορτωσει και μπει στην επιφανεια εργασειας σαν να "ενεργοποιειται" το φιλτρο... Τη τελευταία φορά που χρησιμοποιήσατε το λάπτοπ πειράξατε κάτι στις ρυθμίσεις, ενημερώσατε κάποιο driver ή εγκαταστήσατε κάποια εφαρμογή;
gozzila100 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, alphay είπε Ίσως έχει ενεργοποιηθεί το Night Light. Μπορείς να βρεις την παραπάνω ρύθμιση εδώ: Settings > System > Display οχι οχι.. δεν ειναι αυτο.. το εχω ψαξει.. 13 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Τη τελευταία φορά που χρησιμοποιήσατε το λάπτοπ πειράξατε κάτι στις ρυθμίσεις, ενημερώσατε κάποιο driver ή εγκαταστήσατε κάποια εφαρμογή; ισως εκανε καποιο Update μονο του... αλλα νομιζω οτι κατι πατισα καμια συντομευση ή εχω βαλει καποια "λειτουργια" προστασιας ξερω γω...
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποια Windows έχετε; Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από Τέρης Α.
Invader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Σα να έχει μπει πιο θερμό χρώμα.Από κει που είπε ο @alphay και δοκίμασε να κάνεις Custom ρυθμίσεις αν δε βρεις κάτι που να σου ταιριάζει.
gozzila100 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Invader είπε Σα να έχει μπει πιο θερμό χρώμα.Από κει που είπε ο @alphay και δοκίμασε να κάνεις Custom ρυθμίσεις αν δε βρεις κάτι που να σου ταιριάζει. Με βοηθησε αυτο π ειπες.. και μετα απο πολυ ψαξιμο καταλαβα πως η MSI εχει το ΜSI True Color που μπορει να σ αλλαξει τα φιλτρα των χρωματων.. Οποτε λυθηκε το προβλημα... σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας!
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, gozzila100 είπε λυθηκε το προβλημα Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Πάντως, έχετε υπ' όψιν και τα φίλτρα χρώματος. Κανονικά θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα (εγώ τα έχω ενεργά λόγω δυσχρωματοψίας😞 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα