valantis4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα παιδιά,ισχύει οτι υπάρχει Laptop με 99€ στο https://www.pclife.gr/? Ενδιαφέρομαι για αγορά ανακατασκευασμένου laptop για απλή χρήση και είδα το συγκεκριμένο site. Γνωρίζει κανείς περισσότερες πληροφορίες για το κατάστημα?Έχω ακούσει αρκετά καλά σχόλια και θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ.
sstratos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Για το σιτε δεν εχω ακούσει τιποτα , για τα λαπτοπ ομως δράμα. Αυτο με τα 99 ευρώ δεν θα αντέχει ουτε youtube να παιξει, ουτε να σερφάρεις, ασε που εχει μικρή οθονη. Το αμεσως επόμενο εχει 2gb ram.... Βράστα Εδω στις αγγελίες θα βρεις καλύτερα
Jason 93 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Με 100 ευρω βρισκεις i3 και 4gb ram στα μεταχειρισμενα.
valantis4 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Από το κατάστημα όμως έχω και την εγγύηση του 1 χρόνου. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα για κανένα excel. Έχει και άλλα μοντέλα που δεν φαίνονται άσχημα για τα χαρακτηριστικά τους. Στις 16/6/2020 στις 3:38 ΜΜ, sstratos είπε Για το σιτε δεν εχω ακούσει τιποτα , για τα λαπτοπ ομως δράμα. Αυτο με τα 99 ευρώ δεν θα αντέχει ουτε youtube να παιξει, ουτε να σερφάρεις, ασε που εχει μικρή οθονη. Το αμεσως επόμενο εχει 2gb ram.... Βράστα Εδω στις αγγελίες θα βρεις καλύτερα
Nik1239 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, valantis4 είπε Από το κατάστημα όμως έχω και την εγγύηση του 1 χρόνου. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα για κανένα excel. Έχει και άλλα μοντέλα που δεν φαίνονται άσχημα για τα χαρακτηριστικά τους. Ψάξε μεταχειρισμένα σιγά την εγγύηση τι να την κάνεις όταν έχεις pc με atom 2/2 και 2gb ram και windows σε παλιό 80gb hdd που ζητημα να πιάνει 30mb/s δώσε τα λεφτά σε κάποιο μεταχειρισμένο καλύτερο θα είναι από αυτά τα αχρηστα refurbished
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Βαλε οριο 130-140 ευρω & ψαξε στις αγγελιες για κατι σαν αυτο για παραδειγμα:
sstratos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μην ασχοληθείς καθόλου με εκείνα τα refurbished , τι να την κάνεις την εγγύηση οταν δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα? Ρωτάς για excel , θα μπορείς να τρέξεις το office 2000 άνετα ασε που με windows 7 δεν θα λαμβάνεις πλέον ενημερώσεις καθώς "καταργήθηκαν" Με 100 ευρώ εδω θα βρεις αρκετά καλύτερα μηχανήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα