gozzila100 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Καλησπερα παιδια.. σημερα παρατηρησα οτι μ εβφαλε ξαφνηκα την ειδοποίηση Inspec καθως και το εικονιδιο του service.. εψαξα να δω πως σβηνει, γιατι δεν ειναι για σερβις λαδια κτλ.. καθως τα εκανα πριν 3-4 χιλιαδες... ξερει κανεις πως γινεται να σταματησει να μ το βγαζει? Υ.Γ: Δοκιμασα οτι λεει στο internet σχετικα με την ειδοποιηση Service.. αλλα αυτο που μ βγαζει εμενα μαλλον φευγει με διαφορετικο τροπο..
HALF EVIL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μετά από λίγη ώρα δεν σβήνει μόνο του; Έτσι έγινε και στο δικό μου. Νομίζω ότι για να μην το βγάζει πρέπει να μπει στον εγκέφαλο στο συνεργείο. Μήπως λόγω του προγράμματος που πέρασες;
gozzila100 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Σβηνει μονο του... κανει "τιν τιν" και σβηνει.. ρωτησα τον προγραμματιστη σημερα.. μου ειπε οτι δεν εχει σχεση με τον εγκεφαλο αυτο.. και οταν εκανα service επρεπε να μ το μηδενισει ο μαστωρας... αλλα στο ιντερνετ παντου γραφει SERVICE εκει και oχι INSPEC_
gozzila100 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Το έκανε και πριν να περάσεις το πρόγραμμα; οχι το προγραμμα το εχω εδω και μια βδομαδα... αυτο μ το βγαλε σημερα
HALF EVIL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μάλλον πρέπει να πας στο συνεργείο σου και να το απενεργοποιήσει ο μάστορας . Πάντως με ενδιαφέρει αυτή η μετατροπή που έκανες, έχουμε σχεδόν το ίδιο αμάξι , Ibiza 1,2 tsi 105 hp special edition του 2010. Ίσως σε ενοχλήσω κάποια στιγμή.
KoreanW Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 22 minutes ago, gozzila100 said: Υ.Γ: Δοκιμασα οτι λεει στο internet σχετικα με την ειδοποιηση Service.. αλλα αυτο που μ βγαζει εμενα μαλλον φευγει με διαφορετικο τροπο.. νομίζω ότι θα έπρεπε να ξεκινήσεις να πεις πρώτα αυτό που δοκίμασες, για να ξέρουν όσοι απαντήσουν τί άλλο από αυτό να προτείνουν για να κάνεις
gozzila100 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Μάλλον πρέπει να πας στο συνεργείο σου και να το απενεργοποιήσει ο μάστορας . Πάντως με ενδιαφέρει αυτή η μετατροπή που έκανες, έχουμε σχεδόν το ίδιο αμάξι , Ibiza 1,2 tsi 105 hp special edition του 2010. Ίσως σε ενοχλήσω κάποια στιγμή. Κανενα προβλημα... 5 λεπτά πριν, KoreanW είπε νομίζω ότι θα έπρεπε να ξεκινήσεις να πεις πρώτα αυτό που δοκίμασες, για να ξέρουν όσοι απαντήσουν τί άλλο από αυτό να προτείνουν για να κάνεις Turn ignition off. Hold down 0.0/Set button to left of speedometer. Whilst holding button, turn ignition on but do not start engine. Release button and press button on right of rev counter.
KoreanW Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 43 minutes ago, gozzila100 said: Κανενα προβλημα... Turn ignition off. Hold down 0.0/Set button to left of speedometer. Whilst holding button, turn ignition on but do not start engine. Release button and press button on right of rev counter. για αυτό στο είπα, επειδή κι εγώ ίσως δοκίμαζα κάπως έτσι αλλά τελικά βλέπω άλλο τρόπο που πατάνε πρώτα τα αλάρμ https://www.youtube.com/watch?v=UTPiuOGuoAw
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1. Εξω το κλειδί 2. Πιέζουμε το οδόμετρο μόνιμα 3. Βάζω το κλειδί και ανοίγω 4. Εμφανίζονται στην οθόνη τα χλμ που υπολοίπονται μεχρι το σερβις 5. Αφήνω το οδόμετρο (βήμα 2) 6. Πιέζω μια το δεξιό κουμπί ΤΟ RESET ΕΓΙΝΕ ΟΚ
gozzila100 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 18 ώρες πριν, KoreanW είπε αλλά τελικά βλέπω άλλο τρόπο που πατάνε πρώτα τα αλάρμ 18 ώρες πριν, NikosKallithea είπε 1. Εξω το κλειδί 2. Πιέζουμε το οδόμετρο μόνιμα 3. Βάζω το κλειδί και ανοίγω 4. Εμφανίζονται στην οθόνη τα χλμ που υπολοίπονται μεχρι το σερβις 5. Αφήνω το οδόμετρο (βήμα 2) 6. Πιέζω μια το δεξιό κουμπί ΤΟ RESET ΕΓΙΝΕ ΟΚ θα δοκιμασω και τους 2 τροπους.. παντως χτες εκατσα εψαξα ολο το manual..και αυτο π γραφει μεσα δε πιανει.. θα δοκιμασω και αυτα π λετε εσεις παιδια... Λοιπον... αυτο που δουλεψε στη δικη μ περιπτωση ειναι αυτο με το Alarm.. ιδια διαδικασια π γραφει παντου.. απλως με αναμενο Alarm. Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας! ❤️ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα