iAndrew Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους... Έχω μια ερώτηση σχετικά με το αν είναι σωστό καθώς φορτίζουν τα νεα "macbook" να τα δουλεύουμε κιόλας (Εργασίες στο Photoshop, πάνω στο web κ.α) Μέχρι στιγμής το λειτουργώ έτσι.Κάθε φορά που το έχω στην πρίζα το δουλεύω δηλαδή με αποτέλεσμα να μην μετράει και κύκλους φόρτισης. Τι έχετε να πείτε?
StavrosD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω το macbook 16" με i9. Όταν το χρησιμοποιώ για βαριά δουλειά,το τροφοδοτικό δεν φτάνει οπότε σιγά σιγά καταναλώνει ενέργεια από την μπαταρία. Λογικά όταν μειωθεί αρκετά η φόρτιση κάνει throttle down. Με τυπική χρήση δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από StavrosD 1
Ribopaido Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το έχεις στη πρίζα , ειδικά αν έχεις την διαχείριση υγείας μπαταρίας που βγήκε μετά την 10.15.5 . Χρειάζεται όμως να χρησιμοποιείς το λαπτοπ και με τη μπαταρία εστω μια φορά τη βδομάδα έως το 30-40%( όχι πιο κάτω) ώστε η μπαταρία να: 1. Διατηρεί τη χωρητικότητα της καθώς όλα τα μέρη της ( ηλεκτρολύτης, ηλεκτρόδια, επιστρώσεις κλπ) λειτουργούν όπως πρέπει 2. Να μην υπάρχει εναπόθεση λιθίου στην άνοδο -> μείωση χωρητικότητας + δυσκολία φόρτισης Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από Ribopaido 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα