bioletapapadopoulou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Πρόσφατα ενοίκιασα σπίτι όπου η κεντρική πρίζα τηλεφώνου του σπιτιού (το γράφει πάνω στην πρίζα) είναι Cyta και υπόλοιπες πρίζες είναι διπολικές με αντάπτορα που βγάζει τηλεφώνο νμζ rj 11 λέγεται? Tην Τετάρτη ήρθε ο τεχνικός για σύνδεση (COSMOTE) και μου άλλαξε την κεντρική με την αιτιολογία οτι δεν θα λειτουργεί σωστά η γραμμή πετάχτηκα στο ηλεκτρολογικό που είναι πιο δίπλα και μου έδωσε αυτήν και μου αποσύνδεσε όλες τις άλλες από τον κεντρικό. Μου ήρθε το ρουτερ όπως λέει το video αλλά το σταθερό δεν δουλεύει και μου κόβεται το internet συνέχεια. Πήρα την τεχνική υποστήριξη και δεν βρέθηκε λύση μήπως μπορείται να με βοηθήσετε? Μήπως να ξαναλάξω μόνη μου την πρίζα και να βάλω της cyta? Μήπως πρέπει να συνδεθούν και οι άλλες πρίζες αν και δεν θα βάλω αλλό σταθερό.
InternetMaster Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Τι σύνδεση έβαλες ADSL ή VDSL? Το 2ο είναι πιο ευαίσθητο στις παρεμβολές άρα είναι καλύτερο να είναι αποσυνδεδεμένες οι υπόλοιπες πρίζες. Η συνδεσημολογία του βίντεο δεν είναι και η καλύτερη. Δοκίμασε να συνδέσεις το router απευθείας στη πρίζα και το τηλέφωνο απευθείας πάνω στο router. Τώρα, η πρίζα της CYTA μπας και είχε κάνα πυκνωτή για τους κεραυνούς που έβαζαν παλία και δημιουργούσε παρεμβολές στη γραμμή. Καλά έκανε ο τεχνικός που την άλλαξε.
bioletapapadopoulou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 ADSL έχω αλλά παρατήρησα ότι δεν είχε ανάψει το λαμπάκι telephony πήρα ξανά την τεχνική υποστήριξη και λύθηκε το πρόβλημα. Από την τεχνική υποστήριξη μου πρότειναν το ίδιο πράγμα σύνδεση του ρούτερ κατευθείαν και το τηλέφωνο στο phone 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα