Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

μετά από 2 χρόνια λήγει το συμβόλαιο CU Xclusive 24mbps (11mbps actually) με τη voda και έχω 2 επιλογές:

• Παραμονή στη Voda με 23,33/μήνα σε VDSL 50 + απερ. αστικά/υπεραστ. + 6 ώρες κινητά (δεν χρησιμοποιοώ τηλ γτ εχω φοιτητικό) + σε μετακόμιση καλώ και μ κάνουν δώρο τα 50 ευρώ
  • Inalan που έχει έτοιμη εγκατάσταση έξω από το σπίτι, για 100/100 γραμμή με 28 το μήνα +35 ευρώ εγκατάσταση + 28 ευρώ εγγύηση εξοπλισμού

Το θέμα είναι ότι από το σπίτι που βρίσκομαι θα φύγω σίγουρα στους επόμενουν 12-13 μήνες, δεν είμαι gamer και απλά δουλεύω από σπίτι λόγω καραντίνας και μπορεί να επεκταθεί.

Χρήση μόνο streaming και ίσως κανα χαλαρό game.

Ποια είναι η γνώμη σας, τι θα συνέφερε περισσότερο; Είναι διαφορετικές υπηρεσίες, αλλά με γνώμονα την τσέπη νομίζω voda είναι καλύτερο deal.

Δημοσ.

Στην Inalan υπολόγισε ότι αν θες και τηλεφωνία υπολόγισε ένα κόστος επιπλέον από 2 - 14€ ανάλογα του αν θες απλά τον αριθμό ή και διαθέσιμα λεπτά ομιλίας. Αν θες streaming και χαλαρό gaming τότε γιατί να επιλέξεις 100Mbps ? Στην καλύτερη ένα 4K streaming στο netflix θα σου τραβήξει κανα 25άρι max. 

Δημοσ.

Δε θέλω τηλεφωνία είναι η αλήθεια, οπότε μονόδρομος η voda αφού σε ενδεχόμενη μετακόμιση μου είπαν ότι θα μου τα πιστώσουν πίσω. Ζήτησα να τους ηχογραφήσω κιόλας για παν ενδεχόμενο χαχ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Romanzo Criminale είπε

Καλημέρα,

μετά από 2 χρόνια λήγει το συμβόλαιο CU Xclusive 24mbps (11mbps actually) με τη voda και έχω 2 επιλογές:

• Παραμονή στη Voda με 23,33/μήνα σε VDSL 50 + απερ. αστικά/υπεραστ. + 6 ώρες κινητά (δεν χρησιμοποιοώ τηλ γτ εχω φοιτητικό) + σε μετακόμιση καλώ και μ κάνουν δώρο τα 50 ευρώ
  • Inalan που έχει έτοιμη εγκατάσταση έξω από το σπίτι, για 100/100 γραμμή με 28 το μήνα +35 ευρώ εγκατάσταση + 28 ευρώ εγγύηση εξοπλισμού

Το θέμα είναι ότι από το σπίτι που βρίσκομαι θα φύγω σίγουρα στους επόμενουν 12-13 μήνες, δεν είμαι gamer και απλά δουλεύω από σπίτι λόγω καραντίνας και μπορεί να επεκταθεί.

Χρήση μόνο streaming και ίσως κανα χαλαρό game.

Ποια είναι η γνώμη σας, τι θα συνέφερε περισσότερο; Είναι διαφορετικές υπηρεσίες, αλλά με γνώμονα την τσέπη νομίζω voda είναι καλύτερο deal.

inalan φιλε δεν εχει ούτε συμβόλαιο φεύγεις οποτε θες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Romanzo Criminale είπε

Δε θέλω τηλεφωνία είναι η αλήθεια, οπότε μονόδρομος η voda αφού σε ενδεχόμενη μετακόμιση μου είπαν ότι θα μου τα πιστώσουν πίσω. Ζήτησα να τους ηχογραφήσω κιόλας για παν ενδεχόμενο χαχ.

Τι θα κάνει η Vodafone; Θα σου πιστώσει το υπόλοιπο; Σε ποιο παράλληλο σύμπαν;

Αυτό που θα κάνουν τότε, είναι να σου μεταφέρουν την σύνδεση εκεί που θα μετακομίσεις. Και προφανώς εννοούν (δεν το κατάλαβες) να σου πιστώσουν τα 50€ που κοστίζει η μεταφορά. Πίστωση για το υπόλοιπο αν διακόψεις, καμία. Ίσα-ίσα που θα πληρώσεις το τέλος πρόωρης διακοπής, πριν το 24μηνο. Έχε το νου σου.

Στην Inalan έχεις μόλις 12 μήνες δέσμευση και σταματάς όποτε θέλεις. Τώρα αν βάζεις στην ζυγαριά ταχύτητα 50/5 από την μία πλευρά και 100/100 από την άλλη και βρίσκεις συμφέρουσα την πρώτη για συνολικά 68€ το 13μηνο ή 5,2€/μήνα (υπόψη τα 28€ της εγγύησης, μεταφράζονται σε δωρεάν τον 13ο μήνα), πάω πάσο και τα σκυλιά δεμένα.

Η δέσμευση της Inalan είναι 12μηνη, αν θέλεις να πάρεις πίσω το ποσό των 28€ της εγγύησης. Αν δεν σ' ενδιαφέρει, φεύγεις όποτε θέλεις και χάνεις μόνο τα 28€. Τίποτα παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό για τα 28 δε το γνώριζα. νόμιζα ότι επιστρέφεις εξοπλισμό και τα παίρνεις πίσω. Τελικά διάβασα το FAQ και ισχύει, οπότε μια χαρά.

Ναι ουσιαστικά αυτό που είπε είναι ότι στο τμήμα που καλείς για διακοπή έχουν το οκ να σου πιστώνουν τα 50, οπότε μ λέει πάρε εδώ όταν θες να κάνεις μεταφορά με πρόφαση τη διακοπή.

Επεξ/σία από Romanzo Criminale
Δημοσ.

Φίλε μου δεν ισχύει αυτό που υποτίθεται ότι σου είπαν. Και λέω υποτίθεται, διότι δεν γνωρίζουμε αν όντως ήταν αυτά τα λεγόμενα ακριβώς ή αυτά κατάλαβες εσύ.

Το συμβόλαιο έχει ισχύ (και το υπογράφουμε) για 24 μήνες. Αν στο μεσοδιάστημα μετακομίσουμε, γίνεται μεταφορά της σύνδεσης από τον πάροχο στη νέα κατοικία και συνεχίζει για όσο διάστημα απομένει για το 24μηνο. Η μεταφορά έχει έξοδα και συνήθως μας χρεώνουν 50€, εκτός αν μας τα κάνουν δώρο.

Αν αιτηθείς διακοπή της υπηρεσίας λόγω μετακόμισης, δηλαδή δεν θέλεις να συνεχίσει η υπηρεσία στη νέα κατοικία, θα πληρώσεις το τέλος πρόωρης διακοπής. Τόσο απλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...