Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραμένοντας στην προσπάθεια λοιπόν το να κάνω ένα αντίγραφο του camera roll Και να κρατήσω όλες τις φωτογραφίες μου στον υπολογιστή για λόγους ασφαλείας συνειδητοποιώ ότι οι μισές φωτογραφίες είναι στο iCloud .
απενεργοποιώ την επιλογή της βελτίωσης περιμένω να έρθουν οι φωτογραφίες στο κινητό μια βδομάδα μετά τίποτα και εδώ ξεκινάει το καλό ....

Προσπαθώ να κάνω αντίγραφο με το 3utools Σταματάει στις 1000 από της 2000 ...

Κατεβάζω iCloud στο pc περιμένω να πάρει τις άλλες 1000 ... Παίρνει καμιά 300 και σταμάτα..

Λέω εντάξει θα εκσυγχρονιστούμε τώρα Θα αγοράσω χώρο στο iCloud που είναι και ασφαλές ( Γελάω) Ώστε να έχω σίγουρα αντιγράφω τις φωτογραφίες μου και να απελευθερώσω χώρο στην συσκευή μου 1 € το μήνα είναι σιγά... 

Βρε πλήρης φορτισμένο στο καλώδιο με wifi κλειδωμένο περιμένω περιμένω ... 

ΚΑΙ ΝΑΙ ! Μετά από μία ημέρα αντέγραψε πέντε φωτογραφίες στο σύννεφο..

Έχω αγανακτήσει τόσο που ξέρω ότι η λύση είναι μπροστά μου αλλά δεν την βλέπω..

Επεξ/σία από Velisar2015
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Πολύ περίεργο. Στην εφαρμογή έχεις επιλέξει τι θα κάνει backup στο cloud? Είτε στο κινητό είτε στο PC?

Εννοείται .. 

Το άλλο πιο περίεργο στις φωτογραφίες στο iTunes δεν έχω κάποια επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, Velisar2015 said:

Εννοείται .. 

Το άλλο πιο περίεργο στις φωτογραφίες στο iTunes δεν έχω κάποια επιλογή.

Το iTunes ποτέ δεν είχε παρτίδες με τις φωτό. Θέλεις κάποιο app για image capture. Σε MacOS το κάνεις με το Photos. Στο PC, πριν ανοίξω το iCloud Photos, τις περνούσα μέσω Dropbox. Δεν εννοώ να τις κάνεις upload αλλά μόνο Import. Όταν τις κάνει όλες Import, κάνεις cut-paste όπου θέλεις.

Για το iCloud Photos, άφηνέ το σε ρεύμα και Wi-Fi για κάποιες μέρες. Έχεις πολλές φωτό και η διαδικασία απαιτεί προετοιμασία από πλευράς συστήματος πριν κάνει upload.

Όταν πας στο αριστερό tab “Photos" στο Photos app και κάνεις scroll down, τι σου δείχνει;

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Το iTunes ποτέ δεν είχε παρτίδες με τις φωτό. Θέλεις κάποιο app για image capture. Σε MacOS το κάνεις με το Photos. Στο PC, πριν ανοίξω το iCloud Photos, τις περνούσα μέσω Dropbox. Δεν εννοώ να τις κάνεις upload αλλά μόνο Import. Όταν τις κάνει όλες Import, κάνεις cut-paste όπου θέλεις.

Για το iCloud Photos, άφηνέ το σε ρεύμα και Wi-Fi για κάποιες μέρες. Έχεις πολλές φωτό και η διαδικασία απαιτεί προετοιμασία από πλευράς συστήματος πριν κάνει upload.

Όταν πας στο αριστερό tab “Photos" στο Photos app και κάνεις scroll down, τι σου δείχνει;

Είσαι μεγάλος παίκτης !! 
Για Κάποιο λόγο ήτανε σε παύση. Ενώ το είχα ανοιχτό από τις ρυθμίσεις Ενώ το είχα ανοιχτό από τις ρυθμίσεις

« Τέθηκε σε παύση η αποστολή » 

Ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Δημοσ.
28 minutes ago, Velisar2015 said:

Είσαι μεγάλος παίκτης !! 
Για Κάποιο λόγο ήτανε σε παύση. Ενώ το είχα ανοιχτό από τις ρυθμίσεις Ενώ το είχα ανοιχτό από τις ρυθμίσεις

« Τέθηκε σε παύση η αποστολή » 

Ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Να ‘σαι καλά. Να το τσεκάρεις περιοδικά, αν θες να επισπεύσεις τη διαδικασία, γιατί αναλόγως των συνθηκών του δικτύου και της μπαταρίας μπορεί να ξαναμπεί σε pause. Γενικότερα είναι ένα  αρκετά αυτοματοποιημένο σύστημα που δεν είναι πολύ σαφές τι κάνει ακριβώς κάθε στιγμή αλλά στο τέλος... δουλεύει! Εν μέσω καραντίνας το άνοιξα κι εγώ και ανέβασα καμμιά 60ριά GB. Στην αρχή όλο νόμιζα ότι κάτι κολλούσε ή αργούσε κλπ. Μετά το άφησα ήσυχο και είναι κομπλέ.
Το μόνο που με κούρασε λίγο ήταν μερικά τεράστια albums που έκανα share. Περίμενα ότι η διαδικασία θα ήταν στιγμιαία αλλά δεν είναι. Η εξαγωγή των φωτό μικρότερης ανάλυσης που θα γίνουν shared, πίστευα ότι θα γινόταν στον server αλλά τελικά γίνεται στη συσκευή. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό που παρατήρησα μετά από ώρες σίγουρα είναι ότι βγάζοντας το από το φορτιστή σταματάει και θέλει να το εξαναγκάσεις να ξανά ξεκινήσει από το άλμπουμ μετά από λίγη ώρα ξανά κλείνει μόνο του ανάλογα με τη χρήση της μπαταρίας από τι μου δείχνει να καταλάβω .

Anyway είμαστε σε καλό δρόμο πιστεύω και τα 50 gb έξτρα Προσφέρουνε μία ευελιξία για μία μέτρια χρήση και μία παραπάνω σιγουριά για backup

Δημοσ.

Το i cloud ...κατά την γνώμη μου .... όσον αφορά τις φωτό είναι πονεμένη ιστορία γιατί κάνει ΜΟΝΟ συγχρονισμό και όχι σκέτα αποθηκευτικός χώρος 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...