tilaverboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Παρατήρησα ότι η γραμμή από κάτω που έχει από κάτω να κλείνω τις εφαρμογές περιοδικά αλλάζει χρώμα και από άσπρο γίνεται μαύρο και σιγά σιγά ξανά αλλάζει σε μαύρο. Αυτό γίνεται για την προστασία των pixels ή όχι; Επίσης αυτό με την κάμερα να μου την βγάζει ανάποδα την φωτογραφία δεν μου το ξανά έκανε. Παρατήρησα χθες όμως ότι κάποια στιγμή που άλλαζα σελίδα να τις εφαρμογές δίχως να τις ανοίξω κόλλησε λίγο το κινητό το έκλεισα και μετά ξεκόλλησε. Τέλος πως κλείνω το κινητό τελείως; Αν πατήσω το power button κλειδώνει και δεν βγάζει το slide to shut down(τι θυμήθηκα ). Ευχαριστω για το χρόνο σας και συγγνώμη για το πρήξιμο.
koutsis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, tilaverboy είπε Παρατήρησα ότι η γραμμή από κάτω που έχει από κάτω να κλείνω τις εφαρμογές περιοδικά αλλάζει χρώμα και από άσπρο γίνεται μαύρο και σιγά σιγά ξανά αλλάζει σε μαύρο. Αυτό γίνεται για την προστασία των pixels ή όχι; Επίσης αυτό με την κάμερα να μου την βγάζει ανάποδα την φωτογραφία δεν μου το ξανά έκανε. Παρατήρησα χθες όμως ότι κάποια στιγμή που άλλαζα σελίδα να τις εφαρμογές δίχως να τις ανοίξω κόλλησε λίγο το κινητό το έκλεισα και μετά ξεκόλλησε. Τέλος πως κλείνω το κινητό τελείως; Αν πατήσω το power button κλειδώνει και δεν βγάζει το slide to shut down(τι θυμήθηκα ). Ευχαριστω για το χρόνο σας και συγγνώμη για το πρήξιμο. Ως προς τη γραμμή νομίζω ότι ειναι ανάλογα το background για να ξεχωρίζει αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί ποτέ δεν με απασχόλησε. Δεύτερον αν κρίνω από την ερώτηση σου δεν έχεις σβήσει ποτέ το κινητό από τότε που το αγόρασες;!! Όπως και να έχει για να το σβήσεις κράτα πατημένο το power button και το volume down για 3 δευτερόλεπτα! 1
tilaverboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 46 λεπτά πριν, koutsis είπε Ως προς τη γραμμή νομίζω ότι ειναι ανάλογα το background για να ξεχωρίζει αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί ποτέ δεν με απασχόλησε. Δεύτερον αν κρίνω από την ερώτηση σου δεν έχεις σβήσει ποτέ το κινητό από τότε που το αγόρασες;!! Όπως και να έχει για να το σβήσεις κράτα πατημένο το power button και το volume down για 3 δευτερόλεπτα! Δέκα μέρες το έχω κοντά 😂 Σε ευχαριστώ πολύ. Αναβαθμίζω ή όχι; Είναι στην έκδοση 13.3.1
koutsis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Δέκα μέρες το έχω κοντά 😂 Σε ευχαριστώ πολύ. Αναβαθμίζω ή όχι; Είναι στην έκδοση 13.3.1 Εννοείται αναβαθμίζεις. Γιατί το έχεις σε παλιά έκδοση;
tilaverboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, koutsis είπε Εννοείται αναβαθμίζεις. Γιατί το έχεις σε παλιά έκδοση; Έτσι το πήρα από το κατάστημα ήταν σε παλιά έκδοση και δεν αναβάθμισα. Τώρα μόλις γυρίσω Θεσσαλονίκη θα αναβαθμισω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα