Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως τα λεει κ ο τίτλος θελω να μαθω αν μπορω να συνδεθω στο ρουτερ μ και να δω το ιστορικο μου δλδ που μπηκα εδω κ 1 μηνα κ 2ον αν μπορω να ελεγχω π μπαινει το παιδι απο το κινητο του. Μπορω να δω π μπηκε; τα mail του; 

υ.γ. επειδη πολλοι εδω μεσα ειστε expert παρακαλω να μ τα πειτε λαικα-απλα. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chatzixristos είπε

Οπως τα λεει κ ο τίτλος θελω να μαθω αν μπορω να συνδεθω στο ρουτερ μ και να δω το ιστορικο μου δλδ που μπηκα εδω κ 1 μηνα κ 2ον αν μπορω να ελεγχω π μπαινει το παιδι απο το κινητο του. Μπορω να δω π μπηκε; τα mail του; 

υ.γ. επειδη πολλοι εδω μεσα ειστε expert παρακαλω να μ τα πειτε λαικα-απλα. 

Λαϊκά

Απο το ρουτερ δεν μπορεις να δεις τίποτα απολύτως

Δημοσ.

Τιποτα απο τα 2 δεν μπορεις να κανεις.

Μπορεις να μπλοκαρεις αν θελεις σελιδες και προγραμματα ομως (parental controls).

Δημοσ.

οι πιθανοτητες να ειχε καποιο router περα απο αυτο που θα του εδιναν οι εταιρειες ηταν 0,1%.

Η πιθανοτητα τωρα να βρεις απο αυτο το router οποιαδηποτε πληροφορια ειναι 0 ή πιο απλα ΜΗΔΕΝ !!!!

οσο για το δευτερο σκελος της ερωτησης (για να δεις τα email του) ... αυτο και αν δεν υπαρχει περιπτωση να το δεις
Προς γονεις που ειναι ψηφιακα στο δημοτικο...γινεται φιλοι με τα παιδια σας και μην προσπαθητε να μαθετε τα μυστικα τους, ΔΕΝ θα το καταφερετε ΠΟΤΕ!!!!

ασε που υπαρχει και μεγαλη πιθανοτητα να σας καταλαβουν και τοτε να μην σαν λενε εντελως τιποτα....παρτε τα με το μερος σας. 

Ταπεινη μου γνωμη

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, verylife78 είπε

οι πιθανοτητες να ειχε καποιο router περα απο αυτο που θα του εδιναν οι εταιρειες ηταν 0,1%.

Η πιθανοτητα τωρα να βρεις απο αυτο το router οποιαδηποτε πληροφορια ειναι 0 ή πιο απλα ΜΗΔΕΝ !!!!

οσο για το δευτερο σκελος της ερωτησης (για να δεις τα email του) ... αυτο και αν δεν υπαρχει περιπτωση να το δεις
Προς γονεις που ειναι ψηφιακα στο δημοτικο...γινεται φιλοι με τα παιδια σας και μην προσπαθητε να μαθετε τα μυστικα τους, ΔΕΝ θα το καταφερετε ΠΟΤΕ!!!!

ασε που υπαρχει και μεγαλη πιθανοτητα να σας καταλαβουν και τοτε να μην σαν λενε εντελως τιποτα....παρτε τα με το μερος σας. 

Ταπεινη μου γνωμη

Μου θυμησες μια παλια μου συναδελφο που ειχε μια 14χρονη κορη και μου ελεγε πως την βλεπει σαν φιλη και της λεει τα παντα.

Μεχρι που μπηκα στο Facebook της (αφου την εκανα φιλη) και της εδειξα πως ανεβαζε πυκνα-συχνα φωτογραφιες με εσωρουχα.

Δυστυχως στην εποχη μας τα "μικρα" ειναι πανεξυπνα και σιγουρα εχουνε ξεφυγει σε μεγαλο βαθμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παιδιά όλα τα ρουτερ το έχουν αυτό τουλάχιστον τα σύγχρονα. Απλά οι περισσότεροι δεν το έχουν ενεργοποιήσει.
Χωρίς να μας πεις το μοντέλο λίγο δύσκολο σου πούμε που ακριβώς να πας. 

https://famisafe.wondershare.com/mobile-tracker/use-router-to-monitor-which-websites-are-visited.html

Επεξ/σία από Kostasallinone
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μου θυμησες μια παλια μου συναδελφο που ειχε μια 14χρονη κορη και μου ελεγε πως την βλεπει σαν φιλη και της λεει τα παντα.

Μεχρι που μπηκα στο Facebook της (αφου την εκανα φιλη) και της εδειξα πως ανεβαζε πυκνα-συχνα φωτογραφιες με εσωρουχα.

Δυστυχως στην εποχη μας τα "μικρα" ειναι πανεξυπνα και σιγουρα εχουνε ξεφυγει σε μεγαλο βαθμο.

μα το οτι της λεει τα παντα δεν σημαινει και οτι πιστευεις και τα παντα...

Σαν γονεις οφειλουμε να ειμαστε ενα βημα μπροστα... τωρα για το αλλο το 14χρονο τι να πω....

Επεξ/σία από verylife78
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Βρε παιδιά όλα τα ρουτερ το έχουν αυτό τουλάχιστον τα σύγχρονα. Απλά οι περισσότεροι δεν το έχουν ενεργοποιήσει.
Χωρίς να μας πεις το μοντέλο λίγο δύσκολο σου πούμε που ακριβώς να πας. 

https://famisafe.wondershare.com/mobile-tracker/use-router-to-monitor-which-websites-are-visited.html

Μια φορα στα Fritz!Box εγω δεν βλεπω καποια τετοια επιλογη.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Βεβαια η χρηση εχει να κανει με troubleshooting και οχι με παρακολουθηση, γιαυτο και δεν υπαρχει επιλογη μεσα στα μενου του Fritz!Box. Επισης πρεπει να χρησιμοποιησεις 3rd party σκριπτακι για κατι τετοιο.

Εν ολιγοις τετοια επιλογη οντως δεν υπαρχει, δεν αναφερομουν σε μοντιες.

Δημοσ.

βρηκα μια εφαρμογη Kaspersky safe kids. εδω απαγορευω την εισοδο σε σελ μππρω ομως να δω κ σε ποιες σελιδες μπηκε;;;; την εχει χρησιμοποιησει κανεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...