gorillas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου εδώ και 6 μήνες περίπου. Μου δημιουργεί το παρακάτω πρόβλημα. Στην αρχή άλλαξα δίσκο, τίποτα, μετά σκέφτηκα ρεύματα, δανείστηκα ένα τροφοδοτικό, τίποτα και πάλι. Όλοι οι drivers είναι ενημερωμένοι, και η έκδοση των windows ήταν η 19.09 και πλέον η 20.04. Το πρόβλημα εμφανίζεται συνήθως όταν βλέπω περιεχόμενο μέσω internet, youtube, netflix κ.ο.κ. Μου έχει σπάσει τα νεύρα παρόλο που δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Το μόνο που δεν έχω αλλάξει από το προηγούμενο pc είναι την κάρτα γραφικών, η οποία έπαιζε απροβλημάτιστα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Κώστας.
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, gorillas είπε Παιδιά καλησπέρα. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου εδώ και 6 μήνες περίπου. Μου δημιουργεί το παρακάτω πρόβλημα. Στην αρχή άλλαξα δίσκο, τίποτα, μετά σκέφτηκα ρεύματα, δανείστηκα ένα τροφοδοτικό, τίποτα και πάλι. Όλοι οι drivers είναι ενημερωμένοι, και η έκδοση των windows ήταν η 19.09 και πλέον η 20.04. Το πρόβλημα εμφανίζεται συνήθως όταν βλέπω περιεχόμενο μέσω internet, youtube, netflix κ.ο.κ. Μου έχει σπάσει τα νεύρα παρόλο που δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Το μόνο που δεν έχω αλλάξει από το προηγούμενο pc είναι την κάρτα γραφικών, η οποία έπαιζε απροβλημάτιστα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Κώστας. Bios update στην m/b και firmware upgrade στον m.2 και ξαναδοκίμασε.
gorillas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Bios update στην m/b και firmware upgrade στον m.2 και ξαναδοκίμασε. Bios update έχει γίνει στην motherboard, στον δίσκο όχι, αλλά δεν βλέπω κάτι στο site της Adata. Βέβαια και με τον προηγούμενο δίσκο το ίδιο έκανε και ήταν και ο λογός που τον άλλαξα για τον Adata, αλλά και πάλι το πρόβλημα συνέχισε να υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από gorillas
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, gorillas είπε Bios update έχει γίνει στην motherboard, στον δίσκο όχι, αλλά δεν βλέπω κάτι στο site της Adata. Βέβαια και με τον προηγούμενο δίσκο το ίδιο έκανε και ήταν και ο λογός που τον άλλαξα για τον Adata, αλλά και πάλι το πρόβλημα συνέχισε να υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως. Είχες άλλον ssd από adata ; η άλλη μάρκα ,το λέω διότι κάποιοι συγκεκριμένοι ssd της adata είναι γνωστό ότι έχουν προβλήματα.Δοκίμασε μια διανομή Linux για να αποκλείσουμε προβλήματα στο software. 1
gorillas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Είχες άλλον ssd από adata ; η άλλη μάρκα ,το λέω διότι κάποιοι συγκεκριμένοι ssd της adata είναι γνωστό ότι έχουν προβλήματα.Δοκίμασε μια διανομή Linux για να αποκλείσουμε προβλήματα στο software. Όχι ο άλλος ssd ήταν της Samsung. Ωραία θα βάλω ubuntu χωρίς εγκατάσταση, καλή ιδέα. Ευχαριστώ. 1
Aris_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 κατέβασε το video και προσπάθησε να το αναπαραξεις στο vlc αν στο κάνει και εκεί codec gpu drivers το είχα και εγώ linux και σώθηκα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα