Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους , αν και δεν ειμαι hard user ....θελω  να παρω κάποια parts ετσι ώστε να φτιάξω ενα pc για απλες δουλείες γραφείου και χαλαρό  gaming κανα cs go , mortal combat x και κανα football manager ....Απο το pc που εχω θα κρατήσω μαλλον τροφοδοτικο , ssd δυο δίσκους και την κάρτα γραφικών ......Επειδή τωρα σιγα σιγα εχω αρχισει και βαζω κάποια λεφτά σε εναν κουμπάρα ....θα ηθελα να μου δώσετε μια πρόταση σε μητρική γύρω στα 90 ευρώ , έναν επεξεργαστή στα 120 ευρώ , ένα σετ ραμ 16gb μέχρι τα 85 ευρώ , και ένα κουτί γύρω στα 45 -50 ....Θα περιμένω της προτάσεις σας ....!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, life is music είπε

Επειδή τωρα σιγα σιγα εχω αρχισει και βαζω κάποια λεφτά σε εναν κουμπάρα

Πότε θέλεις να το στήσεις?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, turbat0s είπε

Πότε θέλεις να το στήσεις?

Τώρα όχι ....σε 7-8 μήνες που θα έχω μαζέψει και λεφτά !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπάρχει λογος να σου δωσουμε κομματια για υπολογιστη ο οποιος θα φτιαχτει σε 7-8 μηνες,το διαστημα ειναι μεγαλο και μεχρι τοτε οχι μονο θα εχουν πεσει οι τιμες αλλα θα εχουν βγει και καινουργιοι επεξεργαστες,και οχι μονο.

Επεξ/σία από George b
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, George b είπε

δεν υπάρχει λογος να σου δωσουμε κομματια για υπολογιστη ο οποιος θα φτιαχτει σε 7-8 μηνες,το διαστημα ειναι μεγαλο και μεχρι τοτε οχι μονο θα εχουν πεσει οι τιμες αλλα θα εχουν βγει και καινουργιοι επεξεργαστες,και οχι μονο.

καταλαβα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...