Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, βλέπω διαφήμιση της cosmote για συνδέσεις business FTTH , το οποίο αναγράφεται ξεκάθαρα στο site τους https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/new_double_play_bus.html και στο link για έλεγχο διαθεσιμότητας σου παρουσιάζει πακέτα VDSL. 

Είμαι υπερβολικός ή όντως χρήζει καταγγελίας γιατί σε εμένα φαίνεται σαν ξεκάθαρη απάτη.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, silotx είπε

Καλησπέρα, βλέπω διαφήμιση της cosmote για συνδέσεις business FTTH , το οποίο αναγράφεται ξεκάθαρα στο site τους https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/new_double_play_bus.html και στο link για έλεγχο διαθεσιμότητας σου παρουσιάζει πακέτα VDSL. 

Είμαι υπερβολικός ή όντως χρήζει καταγγελίας γιατί σε εμένα φαίνεται σαν ξεκάθαρη απάτη.

Στην Ελλάδα που η κοροϊδία πάει σύννεφο(οχι μονο σε αυτο που ειναι και το λιγότερο) ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ΣΩΣΤΟΣ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Στην Ελλάδα που η κοροϊδία πάει σύννεφο(οχι μονο σε αυτο που ειναι και το λιγότερο) ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ΣΩΣΤΟΣ

Μου αρεσει που πλασαρουν την 50αρα ως fiber αλλα μονο fiber δεν ειναι..

Δημοσ.

Μην προτρέχετε. Τα πακέτα των 100 και 200Mbps Double Play Fiberspeed, είτε σε FTTH είτε σε FTTC, ενώ κάτω από αυτά σκέτα Double Play (χωρίς το Fiberspeed). Το ίδιο συμβαίνει και με τα οικιακά πακέτα. Ο έλεγχος διαθεσιμότητα στην εταιρεία αφορά αν υπάρχουν γενικά και ποια πακέτα.

Η διαφορά τους είναι ότι αυτά με FTTH, έχουν επιπρόσθετη έκπτωση από την δράση sffbb. Κατά τα άλλα η τιμή τους είναι ακριβώς ίδια. Παρακάτω λέει ότι αλλού οι συνδέσεις είναι από καμπίνα FTTC και αλλού με οπτική ίνα στο κτίριο μα σε συγκεκριμένες περιοχές. Και δίνει την διεύθυνση της δράσης για έλεγχο μόνο των FTTH.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...