Προς το περιεχόμενο

bridge mode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα καινουργιος εδω χρειαζομαι μια βοηθεια εχω ενα techicolor της wind και ενα tplick ac1200 επειδη ειναι voip τηλεφωνια θελω να εχω το ρουτερ του παροχου για να μπαινει το τηλεφωνο και το tplink για τα υπολοιπα.. γτ με το tplink τρεχει καλυτερα το ιντερνετ απο θεμα pings στα games απλα δεν ξερω πως να το κανω bridge mode

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται τίποτα. Θα συνδέσεις απλά το tplink πάνω στον εξοπλισμό του παρόχου χωρίς καμία άλλη ρύθμιση. Θεωρητικά θα δουλέψει κατευθείαν. Αν όχι, ίσως πρέπει να συνδεθεί στην θύρα internet του tplink.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχω κανει εχω βαλει απο το tplink lan/wan θυρα στην θυρα κοκκινο του παροχου και το ethernert του pc πανω στο tplink και δεν κανει τπτ συχρονισμος ιντερνετ κλειστα .. τι εννοεις οτι πρεπει να συνδεθει στην θυρα ιντερνετ του tplink πως γινεται αυτο?

Επεξ/σία από steliosgolioris
Δημοσ.

Όχι θα κρατήσεις το μόντεμ του παρόχου. Θα τραβήξεις από εκεί από μια κίτρινη θύρα ένα καλώδιο και θα το βάλεις στη θυρα ίντερνετ του tplink.

Δημοσ.

τι εννοεις θα τρανηξω μια κιτρινη θυρα και θα το βαλω στην θυρα του tplink?το ρουτερ το παροχου εχει ηδη συνδεδεμενο το καλωδιο dsl

Δημοσ.

Ωραία. Θα συνδέσεις σε μια Ethernet του παρόχου, το tplink αλλά από τη θύρα του tplink που λέει ίντερνετ. Μπες μέσα στη σελίδα του tplink για το configuration και κάπου θα έχει να ρυθμίσεις πως γίνεται η σύνδεση στο ίντερνετ. Εκεί πρέπει να παίξεις. Δεν θυμάμαι δυστυχώς τις ρυθμίσεις ακριβώς για να σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...