vforvaggelis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Κλεινωντας περιπου μια 5ετια στην wind και ενω πληρωνω 24 ευρω τον μηνα για σταθερο και 24αρι ιντερνετ ειδα πως η vodafone εχει παρομοιο προγραμμα στα 19 ευρω τον μηνα. Αυτη την στιγμη με wind (και δικο μου ρουτερ) κλειδωνω στα 9mbps και δεν εχω καθολου αποσυνδεσεις η αλλαγες στην ταχυτητα. Τιμολογιακα σιγουρα αξιζει η vodafone αφου η wind κοιμαται ορθια (λογικα θα κανει αντιπροταση υποθετω οταν δει το αιτημα). Τι αποψη εχετε εσεις; Αξιζει να κανω την κινηση η θα τρεχω μετα;;
pintourikio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 58 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Κλεινωντας περιπου μια 5ετια στην wind και ενω πληρωνω 24 ευρω τον μηνα για σταθερο και 24αρι ιντερνετ ειδα πως η vodafone εχει παρομοιο προγραμμα στα 19 ευρω τον μηνα. Αυτη την στιγμη με wind (και δικο μου ρουτερ) κλειδωνω στα 9mbps και δεν εχω καθολου αποσυνδεσεις η αλλαγες στην ταχυτητα. Τιμολογιακα σιγουρα αξιζει η vodafone αφου η wind κοιμαται ορθια (λογικα θα κανει αντιπροταση υποθετω οταν δει το αιτημα). Τι αποψη εχετε εσεις; Αξιζει να κανω την κινηση η θα τρεχω μετα;; Αν σου κάνει αντιπρόταση η wind με 19 ευρώ, δεν βρίσκω λόγο να πας vodafone.. Το ίδιο πράγμα είναι
vforvaggelis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, pintourikio είπε Αν σου κάνει αντιπρόταση η wind με 19 ευρώ, δεν βρίσκω λόγο να πας vodafone.. Το ίδιο πράγμα είναι Αν μου κανει ναι δεν προκειται να κουνηθω. Αν δεν μου κανει ομως;;; Φοβαμαι μην παω vodafone και εχω θεματα μετα με αποσυνδεσεις, χαμηλη ταχυτητα κλπ κλπ
masteripper Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Πάντως επειδή και εγώ είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση η Vodafone ζητάει 21.50 double play....Λογικά η Wind θα σου δώσει 21 € Απότι μου είπαν αν το σταθερό σαν νουμερο δεν σε ενδιαφέρει μπορεί να την κόψεις και να κάνεις αίτηση ξανά απο την αρχή και να πάρεις καλύτερη προσφορά.
goana12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Να προσεξεις αν κανεις τελικα την αιτηση, να κλικαρεις να ξεκινησει νωριτερα απο τις 14 ημερες η φορητοτητα. Και αυτο γιατι πλεον εχει αλλαξει ο κανονισμος, κρατανε την αιτηση στο συρταρι 14 μερες, και μετα ξεκινουν την φορητοτητα, ετσι ωστε και αντιπροσφορα να σου κανει ο παλιος παροχος, να μην εχεις δικαιωμα να την δεχτεις. 1
vforvaggelis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Στις 24/6/2020 στις 12:46 ΠΜ, goana12 είπε Να προσεξεις αν κανεις τελικα την αιτηση, να κλικαρεις να ξεκινησει νωριτερα απο τις 14 ημερες η φορητοτητα. Και αυτο γιατι πλεον εχει αλλαξει ο κανονισμος, κρατανε την αιτηση στο συρταρι 14 μερες, και μετα ξεκινουν την φορητοτητα, ετσι ωστε και αντιπροσφορα να σου κανει ο παλιος παροχος, να μην εχεις δικαιωμα να την δεχτεις. Αυτο εννοεις; 1
goana12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Ναι. Να κλικαρεις αυτο που βλεπεις δηλαδη να περασει αμεσα. Μπορει να σου στερει το δικαιωμα της υπαναχωρησης, ομως εχεις αυτο της ακυρωσης φορητοτητας, ως και λιγες ωρες πριν την ενεργοποιηση της υπηρεσιας απο τον νεο παροχο. Ειναι ο μονος τροπος για να προλαβεις "αντιπροσφορα". Δεν ενδεικνυται μονο για φορητοτητα στον ΟΤΕ, γιατι πολλες φορες σε συνδεει πριν προλαβεις νε δεχτεις προσφορα... 1
vforvaggelis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Τελικα αποδεχτηκα προταση της wind για VDSL 50αρα. Αν δεν κανω λαθος, παιρνει απο vodafone; Αντε να δουμε πως θα παει. Τωρα ειμαι με 24αρα και κλειδωνω στα 9 (με δικο μου router χωρις κολληματα χωρις αποσυνδεσεις κλπ) ελπιζω να πιασουμε κανα 40αρι και να ειναι σταθερο.
vforvaggelis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Γνωριζει κανεις αν οταν γινει η αναβαθμιση της wind σε 50αρι vdsl, θα μπορω να βαλω ενα δικο μου router η θα πρεπει να χρησιμοποιησω αναγκαστικα τα χρεπια που δινουν;
stavagg31 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) θα εχεις αναγκαστικα αυτο που σου δινουν επιδη ειναι voip επισης ειναι αναλογα που μενεις αμα εχει καμπινες ο οτε στην περιοχη σου θα παρεις απο εκει αμα εχει η voda απο εκει και αμα εχει η wind απο εκει. 2 λεπτά πριν, stavagg31 είπε θα εχεις αναγκαστικα αυτο που σου δινουν επιδη ειναι voip επισης ειναι αναλογα που μενεις αμα εχει καμπινες ο οτε στην περιοχη σου θα παρεις απο εκει αμα εχει η voda απο εκει και αμα εχει η wind απο εκει. επισης τι τιμη σου εδωσαν; Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από stavagg31
vforvaggelis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 59 λεπτά πριν, stavagg31 είπε θα εχεις αναγκαστικα αυτο που σου δινουν επιδη ειναι voip επισης ειναι αναλογα που μενεις αμα εχει καμπινες ο οτε στην περιοχη σου θα παρεις απο εκει αμα εχει η voda απο εκει και αμα εχει η wind απο εκει. επισης τι τιμη σου εδωσαν; 28
lightsout Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Στις 30/6/2020 στις 2:56 ΜΜ, vforvaggelis είπε Γνωριζει κανεις αν οταν γινει η αναβαθμιση της wind σε 50αρι vdsl, θα μπορω να βαλω ενα δικο μου router η θα πρεπει να χρησιμοποιησω αναγκαστικα τα χρεπια που δινουν; Αν θες να έχεις τηλεφωνία, ναι. Δεν δίνουν κωδικούς για Voip. Αν δεν σε απασχολεί το τηλέφωνο, βάζεις ένα δικό σου και άντε γεια. Αυτό που δίνουν στις 50αρες έχει απαράδεκτο WIFI.
vforvaggelis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 13 ώρες πριν, stavagg31 είπε η voda το εχει 27 Το ειδα αλλα σκεφτηκα τωρα για 1 ευρω να μπω σε διαδικασιες αλλαγης παροχου κλπ κλπ, πιστευω δεν αξιζει τον κοπο. 10 ώρες πριν, lightsout είπε Αν θες να έχεις τηλεφωνία, ναι. Δεν δίνουν κωδικούς για Voip. Αν δεν σε απασχολεί το τηλέφωνο, βάζεις ένα δικό σου και άντε γεια. Αυτό που δίνουν στις 50αρες έχει απαράδεκτο WIFI. Μπορω να χρησιμοποιησω το δικο τους για την τηλεφωνια και με καποιο τροπο να βαλω και ενα δικο μου για ιντερνετ; Αμα ζητησω τους κωδικους δεν παιζει να τους δωσουν με τιποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα