jeanthira7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Προκειμένου να δηλώσω συμμετοχή στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ πρέπει να είμαι και πιστοποιημένος ώστε να χρησιμοποιήσω την ηλεκτρονική υπηρεσία. Επείδη είχα εγγραφεί στο παρελθόν αλλά πλέον δεν θυμάμαι τους κωδικούς μου, πήγα στο σχετικό πεδίο "Ξεχάσατε το όνομα χρήση ή τον κωδικό?" και προχώρησα στην επανεγγραφή μέσω Taxisnet. Το πρόβλημα είναι πως όταν ολοκληρώνω τη διαδικασία καταχώρησης των στοιχείων μου και πατάω "Εγγραφή" λαμβάνω το μήνυμα "ΤΟ ΑΦΜ είναι ήδη καταχωρημένο" και εκεί κολλάνε όλα... Είναι κουφό να θες επανεγγραφή επειδή ξέχασες τους κωδικούς σου, να την κάνεις και να κολλάει η διαδικασία ότι είσαι ήδη χρήστης. Για γέλια πραγματικά... Τι πρέπει να κάνω? Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από jeanthira7
spectaculator Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Το προσπάθησα κι εγώ σήμερα κι έφαγα μια από τα ίδια. Τους έστειλα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και αν δεν γίνει τίποτα θα κάνω καταγγελία.
asdfnikos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Πρέπει να γίνει διασταύρωση ΑΦΜ με ΑΜΚΑ η καλείτε στον 5ψήφιο που έχουν (Με χρέωση) και το κάνετε η στέλνετε μαιλ με μια βεβαίωση απόδοσης ΑΜΚΑ στο ΚΠΑ που ανήκετε μαζί με μια Υ/Δ που γράφει οτι αποστέλνεται αυτό το έγγραφο
Forested Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε Πρέπει να γίνει διασταύρωση ΑΦΜ με ΑΜΚΑ η καλείτε στον 5ψήφιο που έχουν (Με χρέωση) και το κάνετε η στέλνετε μαιλ με μια βεβαίωση απόδοσης ΑΜΚΑ στο ΚΠΑ που ανήκετε μαζί με μια Υ/Δ που γράφει οτι αποστέλνεται αυτό το έγγραφο Ποιό είναι το 5ψήφιο;
asdfnikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 59 λεπτά πριν, Forested είπε Ποιό είναι το 5ψήφιο; http://www.oaed.gr/contact 11320 (αστική χρονοχρέωση) Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 έως 14:30
spectaculator Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, asdfnikos είπε http://www.oaed.gr/contact 11320 (αστική χρονοχρέωση) Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 έως 14:30 Απαντούν ποτέ; Περίμενα 40 λεπτά μέχρι που έσβησε το κινητό! --- Edit --- Τα κατάφερα τελικά. 1. Βρείτε το email του ΟΑΕΔ που ανήκετε 2. Στείλτε μήνυμα με Ταυτότητα, Αμκα, Αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ και Εκκαθαριστικό όταν πάρετε απάντηση κάντε ξανά επανεγγραφή. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από spectaculator
asdfnikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 32 λεπτά πριν, spectaculator είπε Απαντούν ποτέ; Περίμενα 40 λεπτά μέχρι που έσβησε το κινητό! --- Edit --- Τα κατάφερα τελικά. 1. Βρείτε το email του ΟΑΕΔ που ανήκετε 2. Στείλτε μήνυμα με Ταυτότητα, Αμκα, Αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ και Εκκαθαριστικό όταν πάρετε απάντηση κάντε ξανά επανεγγραφή. Μην ξεχάσετε και Μία Υπεύθυνη Δήλωση (Μπορείτε να την βγάλετε και online)
jeanthira7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τιποτα παιδιά... Από εκεί πας και σου βγάζουν κλειδάριθμο , το έκανα και τέλος... Στον πενταψήφιο μου είπαν να στείλω 3-4 δικαιολογητικά... Και που τους τα έστειλα με έγραψαν άρα πήγα από κοντά και το έφτιαξα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα θέλει κλειδάριθμο εκ νέου... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από jeanthira7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα