ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Μαλ.. γονέων Έχει κάνει ένας τύπος για λογαριασμό της μάνας μου μια αίτηση συνταξιόδοτης στον ΕΦΚΑ το 2018. Μέχρι πριν καιρό έμπαινα μέσα στο σύστημα και δεν έβρισκα τίποτα Πλέον υπάρχει μια αίτηση η οποία λέει ότι ειναι οριστικα αποθηκευμένη στο σύστημα , με αριθμό πρωτοκόλλου αλλά δεν βρίσκω κάτι παραπάνω Όταν μπαίνω να δω την πορεία αίτησης δεν βρίσκω τίποτα μέσα. Αυτός της ειπε οτι μην ανησυχεις και στις 29 του μήνα θα πάρεις την πρώτη σύνταξη Η μάνα μου πήρε στον ΕΦΚΑ το πρωί και της είπαν ότι δεν βρίσκουν κατι και πως ειναι θέμα του ΤΕΒΕ (Μιας και έχει μια ανοιχτή οφειλή 15 χιλιάρικα από παλιά) Με έχει μπερδέψει η κατάσταση γιατί πάντα γενικά οι μεγάλοι άνθρωποι έμπλεκαν με μ...κες που τους έταζαν διάφορα και τώρα την πληρώνουμε εμείς την γκρίνια. Επειδή δεν αντέχω άλλο να έχω στο κεφάλι μου και αυτή την κατάσταση μπορείτε να με διαφωτίσετε που πρέπει να αποτανθώ?
asdfnikos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Μαλ.. γονέων Έχει κάνει ένας τύπος για λογαριασμό της μάνας μου μια αίτηση συνταξιόδοτης στον ΕΦΚΑ το 2018. Μέχρι πριν καιρό έμπαινα μέσα στο σύστημα και δεν έβρισκα τίποτα Πλέον υπάρχει μια αίτηση η οποία λέει ότι ειναι οριστικα αποθηκευμένη στο σύστημα , με αριθμό πρωτοκόλλου αλλά δεν βρίσκω κάτι παραπάνω Όταν μπαίνω να δω την πορεία αίτησης δεν βρίσκω τίποτα μέσα. Αυτός της ειπε οτι μην ανησυχεις και στις 29 του μήνα θα πάρεις την πρώτη σύνταξη Η μάνα μου πήρε στον ΕΦΚΑ το πρωί και της είπαν ότι δεν βρίσκουν κατι και πως ειναι θέμα του ΤΕΒΕ (Μιας και έχει μια ανοιχτή οφειλή 15 χιλιάρικα από παλιά) Με έχει μπερδέψει η κατάσταση γιατί πάντα γενικά οι μεγάλοι άνθρωποι έμπλεκαν με μ...κες που τους έταζαν διάφορα και τώρα την πληρώνουμε εμείς την γκρίνια. Επειδή δεν αντέχω άλλο να έχω στο κεφάλι μου και αυτή την κατάσταση μπορείτε να με διαφωτίσετε που πρέπει να αποτανθώ? Πάρε μια εξουσιοδότηση και ξεκίνα να πας απο τον ΕΦΚΑ να μάθεις τι γίνεται .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα