Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους επειδη ειδα πως καποιοι εχουν γνωση κ ισως εμπειρικα καποιος μπορει να μου δωσει συμβουλη θα σας παραθεσω ενα θεμα που εχω. 

εχω μια prepaid visa στην εθνικη που χρησιμοποιω για γορεσ μεσω ιντερνετ κυριως για να μην βαζω τα στοιχεια τησ debit. η καρτα φορτιζει μεσω αλλης καρτασ συνηθως μεσω τησ εφαρμογης. τη περασμενη βδομαδα λοιπον κανω μια φορτιση των 100 ευρω κανω την αγορα μου και ολα καλα. παω να κανω μια δευτερη φορτιση μου βγαζει το επιβεβαιωτικο αλλα δεν πιστωθηκαν χρηματα στη prepaid. λεω θα κολλησε και ξαναδοκιμαζω. με τα πολλα και τα λιγα δοκιμασα 4 φορες. χρηματα στη prepaid ποτε. κοιταω τις κινησεις τησ καρτασ που χρεωνα και βλεπω 408 ευρω χρεωσεισ απο εθνικη. παιρνω λοιπον τηλεφωνο και η απαντηση ειναι πως εχει ενα προβλημα το συστημα τους . οκ λεω ασ αφησω κανα δυο μερες να περασουν μπορει να γινει αρση της δεσμευσησ. που τετοια τυχη μετα απο δυο μερες οι συναλλαγες ολοκληρωθηκαν. παιρνω παλι την εθνικη και η απαντηση τους ειναι πως καταγραφουν αυτο που λεω και θα μου απαντησουν εντος 45 ημερων ενω τους εχω αοστειλει τις κινησεις τησ καρτας με τους αρι8μους συναλλαγων που με χρεωσαν. το καλυτερο απ ολα οταν ρωταω που ειναι δηλαδη τα χρηματα μου μου λενε ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. 

Ποιον ΑΕΡΑ δηλαδη? και καλα πες εγω ισως ειμαι απ τους τυχερους που εχουν να περασουν αν δεν ειχα και αυτα τα χρηματα ηταν τα τελευταια μου θα ζητουσα δανεικα απ τον αερα? πηρα και στο συνηγορο του καταναλωτη και μου παν πως αν υποβαλω αιτηση θα τη δουν σε τουλαχιστον 20 μερες οποτε ειπα να ρωτησω μπας κ εχεις κανεις παρομοια εμπειρια

• Sad 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χααχαχαχ ακριβως αυτο. ειναι απαραδεκτο πραγματικα για τραπεζα να χρησιμοποιει τετοιο ορο. πραγματικα εχω μεγαλη περιεργεια να δω αν θα απαντησουν μεχρι τη δευτερα. τους εχω δωσει μονος μου περιθωριο 10 ημερων μετα πιστευω η μονη μου λθση ειναι να κανω αμφισβήτηση κινησεων στη καρτα που χρεωθηκε 

Δημοσ.

Βλέπεις μία πρόβλημα,δύο προβλημα ,τι δοκιμάζεις άλλες δύο φορές;Ασε που απο την πρώτη φορά αφού σου έφυγαν τα λεφτά έπρεπε να το ψάξεις.

Τα λεφτά δεν τα χάνεις,το μόνο σίγουρο πιστέυω.

Το ότι όταν πληρώνεις σου τραβάνε τα λεφτά την ίδια στιγμη αλλά όταν πρέπει να σου επιστρέψουν κάνουν μήνες δεν το καταλαβαίνω.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Βλέπεις μία πρόβλημα,δύο προβλημα ,τι δοκιμάζεις άλλες δύο φορές;Ασε που απο την πρώτη φορά αφού σου έφυγαν τα λεφτά έπρεπε να το ψάξεις.

Το ότι όταν πληρώνεις σου τραβάνε τα λεφτά την ίδια στιγμη αλλά όταν πρέπει να σου επιστρέψουν κάνουν μήνες δεν το καταλαβαίνω.

αυτή την απορία έχω εκφράσει και εγώ επίσημα στην ALPHA BANK , ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και στον διατραπεζικό μεσολαβητή (αλλά σιγά που θα πάρω απάντηση) ως ιδιώτη με έχουν γραμμένο ως εταιρεία μου απάντησαν είναι πολιτική της τράπεζας (για πολλούς λόγους) 

με αφορμή περιστατικό διπλής χρέωσης από την ALPHA BANK (τράβηξε δύο φορές 100 ευρώ) ενώ το σωστό ήταν 100 ευρώ τα πήρε άμεσα τα 200 ευρώ αλλά για να επιστρέψουν τα 100 ευρώ που χρεώθηκαν τσάμπα πέρασαν 25 εργάσιμες ημέρες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

αυτο ηταν το λαθος μου δεν κοιταζα παραλληλα τις κινησεις στην αλλη καρτα. οι 4 προσπαθειες που εκανα ηταν η μια πισω απ την αλλη γιατι νομιζα πως απλα εφαγε κολλημα η εφαρμογη οπως παθαινει που και που. 

3 λεπτά πριν, ikorolis είπε

αυτή την απορία έχω εκφράσει και εγώ επίσημα στην ALPHA BANK , ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και στον διατραπεζικό μεσολαβητή (αλλά σιγά που θα πάρω απάντηση) ως ιδιώτη με έχουν γραμμένο ως εταιρεία μου απάντησαν είναι πολιτική της τράπεζας (για πολλούς λόγους) 

με αφορμή περιστατικό διπλής χρέωσης από την ALPHA BANK (τράβηξε δύο φορές 100 ευρώ) ενώ το σωστό ήταν 100 ευρώ τα πήρε άμεσα τα 200 ευρώ αλλά για να επιστρέψουν τα 100 ευρώ που χρεώθηκαν τσάμπα πέρασαν 25 εργάσιμες ημέρες

Ναι απαντηση δεν προκειτε να παρουμε. δεν γραφω και καλα στο φακο αλλιως θα εβγαινα στον αυτια αφου καθαριζα και ενα κρεμυδι να σταζουν δακρυα . τωρα να δω που και πως θα τα παρω βεβαια αυτα τα χρηματα. θα τα πιστωσουν κανονηκα στη πρωπληρωμενη η πισω στη καρτα που χρεωθηκε? και οι προμηθειες? 2 χ 4 8 ευρουλακια πιστευω θα πανε υπερ πιστεως

Δημοσ.

..και μετα διαβαζεις καποιους να κατηγορούν ξενες καρτες για ταυτοποίηση και κλείδωμα λογαριασμών και στο συνολο των περιπτώσεων αυτων ευθύνονται οι χρήστες.

Τωρα για την ετε τι να πει κανείς; Μια απο της καλυτερες τράπεζες στην ελλαδα την κατάντησαν την τελευταία ολων.

Ελληνικές τράπεζες σκουπίδια.

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Nezoski7 είπε

αυτο ηταν το λαθος μου δεν κοιταζα παραλληλα τις κινησεις στην αλλη καρτα. οι 4 προσπαθειες που εκανα ηταν η μια πισω απ την αλλη γιατι νομιζα πως απλα εφαγε κολλημα η εφαρμογη οπως παθαινει που και που. 

Ναι απαντηση δεν προκειτε να παρουμε. δεν γραφω και καλα στο φακο αλλιως θα εβγαινα στον αυτια αφου καθαριζα και ενα κρεμυδι να σταζουν δακρυα . τωρα να δω που και πως θα τα παρω βεβαια αυτα τα χρηματα. θα τα πιστωσουν κανονηκα στη πρωπληρωμενη η πισω στη καρτα που χρεωθηκε? και οι προμηθειες? 2 χ 4 8 ευρουλακια πιστευω θα πανε υπερ πιστεως

θες να σου πω εγώ επίσημα?

υπολόγισε από την ημέρα της συναλλαγής 25 εργάσιμες ημέρες τότε θα αποδεσμευτεί το όποιο ποσό.

12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

..και μετα διαβαζεις καποιους να κατηγορούν ξενες καρτες για ταυτοποίηση και κλείδωμα λογαριασμών και στο συνολο των περιπτώσεων αυτων ευθύνονται οι χρήστες.

Τωρα για την ετε τι να πει κανείς; Μια απο της καλυτερες τράπεζες στην ελλαδα την κατάντησαν την τελευταία ολων.

Ελληνικές τράπεζες σκουπίδια.

εγώ πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε από τις ξένες τράπεζες/κάρτες/υπηρεσίες (για πάρα πολλούς λόγους)

προς το παρών έχω βάλει στον πάγο και την REVOLUT και την N26 και την ICARD/LEOPAY

η μόνη ενεργή ξένη υπηρεσία είναι η CURVE η οποία για εμένα είναι η καλύτερη όλων τους

υπόψιν στην REVOLUT ήμουν από τους πρώτους πελάτες τους από ελλάδα την εποχή των Capital Control που είχα πάρει την δωρεάν κάρτα τους και μετά την επί πληρωμή κάρτα  τους

τότε με είχαν πιστοποιήσει με την παλιά μου ελληνική ταυτότητα μου στέλνανε τις κάρτες , έκανα συναλλαγές όλα καλά μέχρι που ξαφνικά φέτος μου έστειλαν την ανανεωμένη κάρτα τους επί πληρωμή και ζήτησαν εκ νέου να γίνει πιστοποίηση και φυσικά δεν δέχονται την παλιά ελληνική ταυτότητα που έχω θα πρέπει να βγάλω νέα ελληνική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες (πράγμα άχρηστο για εμένα) ή διαβατήριο την παρούσα φάση έτσι προς το παρών έχει παγώσει το θέμα χρήματα δεν έχω μέσα - ούτε φυσικά τους έχω πληρώσει κάτι άλλωστε η κάρτα είναι παγωμένη και δεν μπορεί να κάνει συναλλαγές.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.

μα δεν υπαρχει δεσμευμενο ποσο! αυτο ειναι το καλυτερο. δηλαδη η συναλλαγες τησ καρτα που χρεωθηκαν ηταν σε pending status για δυο μερες και μετα εγιναν completed. η εθνικη πληρωθηκε κανονικα δηλαδη και η τραπεζα τησ καρτασ χρεωσης μου λεει τα χρηματα εχουν φυγει απο εμας δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα μονο αν κανω αμφισβήτηση μεσω mastercard με αμφιβολα αποτελεσματα ομως γιατι ειναι κινηση που την εχω κανει εγω και την εχω εγκρινει εγω με ΟΤΡ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ikorolis είπε

ζήτησαν εκ νέου να γίνει πιστοποίηση και φυσικά δεν δέχονται την παλιά ελληνική ταυτότητα που έχω θα πρέπει να βγάλω νέα ελληνική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες (πράγμα άχρηστο για εμένα) ή διαβατήριο την παρούσα φάση έτσι προς το παρών έχει παγώσει το θέμα χρήματα δεν έχω μέσα - ούτε φυσικά τους έχω πληρώσει κάτι άλλωστε η κάρτα είναι παγωμένη και δεν μπορεί να κάνει συναλλαγές.

Δεν σου φταίει μια τράπεζα του εξωτερικού επειδή εσύ έχεις να ανανεώσεις την ταυτότητα 50 χρόνια και δεν μπορούν να σε ταυτοποιήσουν με ελληνικούς χαρακτήρες. 

Και κανονικά θα έπρεπε να την αλλάξεις ήδη με μια με λατινικούς χαρακτήρες. 

http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν σου φταίει μια τράπεζα του εξωτερικού επειδή εσύ έχεις να ανανεώσεις την ταυτότητα 50 χρόνια και δεν μπορούν να σε ταυτοποιήσουν με ελληνικούς χαρακτήρες. 

Και κανονικά θα έπρεπε να την αλλάξεις ήδη με μια με λατινικούς χαρακτήρες. 

http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang

σε παρακαλώ κάνε ένα κόπο και διάβασε το θέμα με την REVOLUT γιατί θα μάθεις ότι ούτε και τις νέες ελληνικές ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες (τυπωμένους) δεν αναγνωρίζει στην πιστοποίηση και ζητάει διαβατήριο

γιατί εγώ στην παρούσα φάση δεν σκοπεύω να δώσω χρήματα ούτε για διαβατήριο ούτε να βγάλω μια ταυτότητα που σε λίγο καιρό δεν θα έχει καμία ισχύ καθώς θα βγουν οι καινούργιες μια χαρά κάνω την δουλειά μου με την παλιά μου ταυτότητα.

αν δεν με θέλει για πελάτη η οποιαδήποτε REVOLUT προσωπικά χέστηκα εγώ ο @@ φταίω που έβγαλα και την επί πληρωμή κάρτα τους

σε αντίθεση με αυτούς η CURVE μια χαρά συμπεριφέρεται στους πελάτες και με έχει κερδίσει και κάνω μια χαρά την δουλειά μου

2 ώρες πριν, Nezoski7 είπε

μα δεν υπαρχει δεσμευμενο ποσο! αυτο ειναι το καλυτερο. δηλαδη η συναλλαγες τησ καρτα που χρεωθηκαν ηταν σε pending status για δυο μερες και μετα εγιναν completed. η εθνικη πληρωθηκε κανονικα δηλαδη και η τραπεζα τησ καρτασ χρεωσης μου λεει τα χρηματα εχουν φυγει απο εμας δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα μονο αν κανω αμφισβήτηση μεσω mastercard με αμφιβολα αποτελεσματα ομως γιατι ειναι κινηση που την εχω κανει εγω και την εχω εγκρινει εγω με ΟΤΡ 

αν το ποσό έφυγε από την εθνική τράπεζα πρέπει να πήγαν στην προπληρωμένη κάρτα (της άλλης τράπεζας σου) εκτός αν έκανες κάποιο λάθος στον αριθμό της κάρτας και κατέληξαν αλλού τα χρήματα

δεν μπορεί να μην φαίνεται η συναλλαγή είτε στην εθνική είτε στην άλλη τράπεζα

το OTP σου λέει ποσό συναλλαγής και που πάνε τα χρήματα (τα μηνύματα αυτά πρέπει να τα κρατήσεις και να τα δείξεις είτε στην εθνική τράπεζα είτε στην άλλη τράπεζα σου και να απαιτήσεις τα χρήματα σου.

Επεξ/σία από ikorolis
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια χαρα εχω κανει πιστοποιηση με ελληνικη ταυτοτητα πριν ενα μηνα στη revolut. Ταυτοτητα του 2008 παρακαλω.
Να πω την αληθεια περιμενα να γραψεις οτι "λογω της φυσης της δουλειας σου" ξερεις παρασκηνιο απο Revolut ή κατι αντιστοιχο ζορικο.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Μια χαρα εχω κανει πιστοποιηση με ελληνικη ταυτοτητα πριν ενα μηνα στη revolut. Ταυτοτητα του 2008 παρακαλω.
Να πω την αληθεια περιμενα να γραψεις οτι "λογω της φυσης της δουλειας σου" ξερεις παρασκηνιο απο Revolut ή κατι αντιστοιχο ζορικο.

μπα οι περισσότεροι ξένοι στο γραφείο έχουν την CURVE

κάποιοι που είχαν REVOLUT / N26 / ICARD και MONESE της έχουν καταργήσει για δικούς τους λόγους

άλλωστε η εταιρεία υποχρεωτικά καταβάλει την μισθοδοσία σε τραπεζικό λογαριασμό ελληνικής τράπεζας με την οποία συνεργάζεται από εκεί και πέρα τα μεταφέρεις όπου θες τα χρήματα σου

εγώ πάντως άλλα έχω διαβάσει στο σχετικό θέμα της REVOLUT από χρήστες αυτής της ιστοσελίδας τους αρνήθηκε την πιστοποίηση και ζήτησε διαβατήριο

για αυτό θεωρώ άστοχη την κίνηση να βγάλω νέα ταυτότητα γιατί πες ότι την βγάζω και μου λένε δεν μπορούμε να κάνουμε πιστοποίηση και μου ζητήσουν διαβατήριο

αυτός που θα μιλάω μαζί του στην βιντεοκλήση ή στο chat θα ακούσει "γαλλικά" και δεν θα του αρέσει καθόλου.

επίσης η νέα ελληνική ταυτότητα με τα λατινικά σε λίγο καιρό θα καταργηθεί καθώς βγαίνει νέα ταυτότητα όπως είναι οι νέες άδειες οδήγησης σε μορφή πλαστικής κάρτας (τότε θα τα αλλάξω όλα)

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ikorolis είπε

αν το ποσό έφυγε από την εθνική τράπεζα πρέπει να πήγαν στην προπληρωμένη κάρτα (της άλλης τράπεζας σου) εκτός αν έκανες κάποιο λάθος στον αριθμό της κάρτας και κατέληξαν αλλού τα χρήματα

δεν μπορεί να μην φαίνεται η συναλλαγή είτε στην εθνική είτε στην άλλη τράπεζα

το OTP σου λέει ποσό συναλλαγής και που πάνε τα χρήματα (τα μηνύματα αυτά πρέπει να τα κρατήσεις και να τα δείξεις είτε στην εθνική τράπεζα είτε στην άλλη τράπεζα σου και να απαιτήσεις τα χρήματα σου.

η προπληρωμενη ειναι της εθνικης και τη φορτιζω μεσω της εφαρμογης της εθνικης ibank πληρονωντασ με καρτα αλλης τραπεζας στη προκειμενη. η αλλη τραπεζα δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι οι συναλλαγες ολοκληρωθηκαν και η εθνικη λεει πως εχει προβλημα το συστημα τους και δεν βλεπουν τις συναλλαγες οποτε τα χρηματα ειναι στον αερα. κατεγραψαν την υποθεση και την ερευνα λεει το αρμοδιο τμημα που θα κανει ως 45 εργασιμες να μου απαντησει. 

αν χρωστουσα ενα δανειο στην εθνικη και τους ελεγα θα σκεφτω 45 μερες αν θα το πληρωσω η οχι θα με επαιρναν 5 τηλεφωνα τη μερα η οχι λετε?

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nezoski7 είπε

η προπληρωμενη ειναι της εθνικης και τη φορτιζω μεσω της εφαρμογης της εθνικης ibank πληρονωντασ με καρτα αλλης τραπεζας στη προκειμενη. η αλλη τραπεζα δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι οι συναλλαγες ολοκληρωθηκαν και η εθνικη λεει πως εχει προβλημα το συστημα τους και δεν βλεπουν τις συναλλαγες οποτε τα χρηματα ειναι στον αερα. κατεγραψαν την υποθεση και την ερευνα λεει το αρμοδιο τμημα που θα κανει ως 45 εργασιμες να μου απαντησει. 

αν χρωστουσα ενα δανειο στην εθνικη και τους ελεγα θα σκεφτω 45 μερες αν θα το πληρωσω η οχι θα με επαιρναν 5 τηλεφωνα τη μερα η οχι λετε?

γνώμη μου πήγαινε σε ένα κατάστημα της εθνικής τράπεζας με όλα τα στοιχεία μαζί σου μήπως βγάλεις άκρη

45 ημέρες είναι πολύ και σηκώνει καταγγελία στις αρμόδιες αρχές

δικά σου χρήματα είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...