aigal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 γεια σας ειμαι ιδικοκτης σε ενα ακινητο στα δυτικα 100 τ.μ και λογω καλης και ανθρωπινης σχεσης πριν 4 χρονια απο 360 του το μειωσα 320 τσαμπα με τα σημερινα δεδομενα ειναι καλοπληρωτης στην ωρα του αλλα τωρα με το κουρεμα του ενοικιου για δυο μηνες μουνεκοψε το ποσοστο λεγοντας μου ο καθενας κανει τα κουμαντα του θελω να του ζητησω αυξηση να νοικιαστει το σπιτι οσο αξιζει ειναι στο δευτερο οροφο αυτονομο του 2002 συμβολαιο εχουμε να ανανεωσουμε 4 χρονια ποσα να ζητησω;
APPLEGEEK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, aigal είπε γεια σας ειμαι ιδικοκτης σε ενα ακινητο στα δυτικα 100 τ.μ και λογω καλης και ανθρωπινης σχεσης πριν 4 χρονια απο 360 του το μειωσα 320 τσαμπα με τα σημερινα δεδομενα ειναι καλοπληρωτης στην ωρα του αλλα τωρα με το κουρεμα του ενοικιου για δυο μηνες μουνεκοψε το ποσοστο λεγοντας μου ο καθενας κανει τα κουμαντα του θελω να του ζητησω αυξηση να νοικιαστει το σπιτι οσο αξιζει ειναι στο δευτερο οροφο αυτονομο του 2002 συμβολαιο εχουμε να ανανεωσουμε 4 χρονια ποσα να ζητησω; περιοχη? κατασταση? εχεις κανει ανακαίνιση? εμεις παλαιο φαληρο 105 τμ2 δινουμε 340 και ειναι παλιο πολυ πολυ παλιο
aigal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 το σπιτι οταν μπηκε μεσα πριν εξι χρονια ητα καινουριο
APPLEGEEK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, aigal είπε το σπιτι οταν μπηκε μεσα πριν εξι χρονια ητα καινουριο περιοχη?
29gk Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 H ερωτηση δεν ειναι σοβαρη. Βασικα δεν σηλκωνει σοβαρη απαντηση, να το διορθωσω. Τα ενοικια για αυτα τα τετραγωνικα στο Αιγαλεω για παραδειγμα, σε καλης καταστασης ακινητα, κυμαινονται βαση της Χρυσης ευκαιριας στα 400 με 600€. Το μη σοβαρο εγκειται στο οτι εσυ μπορεις να ζητησεις μειωση ενοικιου στν ηδη ενοικιαστη και να πας στα 100€ με τον ενοικιαστη να εξακολουθει να αναφερει "κουμαντα" ή μπορεις να ζητησεις 15000€ ( δεπεντε χιλιαδες ) και να μην στο πληρωνει κανεις απολυτως. Σε αντιστοιχη περιπτωση, σε ενοικιαστη μου περσισυ, για αντιστοιχο ακινητο και στο Αιγαλεω, ειχα ζητησει αυξηση απο τα 320€ στα 330€ και οχι απλα δεν το δεχτηκε, οχι μονον μου ζητησε και μειωση κανα 20αρι αλλα ακουσα και κουβεντες. Αποτελεσμα; Εφυγε μετα απο ενα μηνα, αφηνοντας ζημιες ( οχι ευτυχως μεγαλες ) συν απληρωτο νερο 180€ περιπου ( δεν ειχα προνοησει να βαλω "κοφτη" ) και ενοικιασα με 450€. Ο δε πρωην ενοικιαστης αλλαξε εντελως περιοχη, πληρωσε καπου 350€ για ενα πολυ κατωτερης καταστασης ακινητο συν με τις υποχρεωσεις κοινοχρηστων που στο δικο μου δεν ειχε και πριν κανα μηνα, μεσα στη φαση του κορονοιου μου τηλεφωνησε και ζητησε να επιστρεψει. Ανοιξε λοιπον μια εφημεριδα, δες που παιζουν οι τιμες, αξιολογησε ακινητο και τις αναγκες σου ( φορολογια, κοστη κτλ ) και ψαξε για εναν σωστο ενοικιαστη. 2
tz3s Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Πηγαινε το με βαση τον πληθωρισμο... Στην τελικη σε κανεναν ενοικιαστη δεν αρεσει η αυξηση ενοικιου και παντα θα την παρουν/παρουμε στραβα. Υ.γ. να ζητας σε ενα φορουμ χωρις να δινεις ουτε ενα ουσιαστικο στοιχειο, δεν ξεκινας καλα
Everest Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, aigal είπε ειναι καλοπληρωτης αραξε οπως εισαι αφου ειναι καλοπληρωτης γιατι απο φθινοπωρο θα φανει η φαση στην οικονομια και μη ρισκαρεις με νεο ενοικιαστη. το πολυ κανε μια συζητηση οτι σκεφτεσαι για μια μικρη αυξηση και αν δεις αρνηση ασ'το οπως ειναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις