Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτο το προβλημα με τον ταχυδρομο δεν αφηνει ειδοποιησεις για δεματα, το εχει ξανακανει αλλα επειδη πηγαινω συχνα στο καταστημα με ξερουν και μου τα δινουν, αυτη τη φορα ομως το δεμα γυρισε πισω... στα κεντρικα τους μου λενε καλεστε το κεντρο διανομης, στο κεντρο διανομης τα μπαλωνουν λενε δεν ξερουν κατι. Που μπορω να απευθυνθώ για παραπονα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στους λεχριτες  τους συνδικαλιστες  των ελτα μαζι και στα  φιλαρακια τους στα υπουργεια τους πολιτικους που μασουλανε-κλεβουνε το δημοσιο χρημα και δεν επενδυουν σε προσωπικο, και οργανωση με υλικα μεσα. 

Επεξ/σία από crash banticoot
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, crash banticoot είπε

στους λεχριτες  τους συνδικαλιστες  των ελτα μαζι και στα  φιλαρακια τους στα υπουργεια τους πολιτικους που μασουλανε-κλεβουνε το δημοσιο χρημα και δεν επενδυουν σε προσωπικο, και οργανωση με υλικα μεσα. 

Δεν έχεις ακούσει για κούριερ που κολλάνε χαρτάκια στα κουδούνια και ισχυρίζονται ότι δήθεν δεν σε βρήκαν σπίτι?

Λεχρίτες και φιλαράκια και κεί?

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Δεν έχεις ακούσει για κούριερ που κολλάνε χαρτάκια στα κουδούνια και ισχυρίζονται ότι δήθεν δεν σε βρήκαν σπίτι?

Εκει ομως ξερεις οτι εχεις πακετο και κανονιζεις για την επομενη, αν ο ταχυδρομος δεν σου αφηνει χαρτακια παει το πουλακι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

Εκει ομως ξερεις οτι εχεις πακετο και κανονιζεις για την επομενη, αν ο ταχυδρομος δεν σου αφηνει χαρτακια παει το πουλακι

Σύμφωνοι, αλλά άλλο ήταν το point.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, turbat0s είπε

Σύμφωνοι, αλλά άλλο ήταν το point.

Δεκτον αλλα ασχετα παραδειγματα, τα ΕΛΤΑ ειναι ακομα κατα 90% του Δημοσιου, τα κουριερ ειναι εντελως ιδιωτικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, turbat0s είπε

αυτο γινεται γιατι απο τι πολιτικοσυνδικαλιστικη ριζα δεν βγαζουν , η και δεν εχουν αυτοκινητο για διανομη δευτερο .... ενω θα επρεπε να στο φερει  διανομεας με ιχ Αυτοκινητο ...και το κουτακι η κουτι  η κουτα... που περιμενεις δεν μπορει να το μεταφερει ο διανομεας  που ειναι με τα ποδια και τη γκρι τσαντα στο  σπιτη  σου,,,  <και απο το γραφειο  στο διανομεα με την τσαντα  του δινουν ενα χαρτακι απλα! >.... σε κοροιδευον γιατι απλα τα εχουν φαει !! τα λεφτα του εργαζομενου που θα καλυπτε αυτη τη θεση!! και τα λεφτα του  εξτρα οχηματος!! και της βενζινες!! .... απλα τα τρωνε οι  λεχριτες και προπαντον οι πολιτικοι οι λισταρχοι!

Επεξ/σία από crash banticoot
Δημοσ.

1. Χαραμάδα η πόρτα έχει για να μπορέσει να ρίξει τα γράμματα και τις ειδοποιήσεις από κάτω; Έχω πετύχει ταχυδρόμο να ρίχνει καντήλια γιατί του κάναν παράπονα για τα γράμματα ενώ απλά δεν χώραγαν κάτω απ την πόρτα, τα άφηνε έξω και τα έπαιρνε ο αέρας..

2. Μήπως είναι νέος, η αρίθμηση του δρόμου σου είναι γτπ, δεν σε ξέρει και αφήνει την αλληλογραφία σου αλλού;

Όπως και νε 'χει πιαστον και ρώτα τον

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aggelos87 είπε

1. Χαραμάδα η πόρτα έχει για να μπορέσει να ρίξει τα γράμματα και τις ειδοποιήσεις από κάτω; Έχω πετύχει ταχυδρόμο να ρίχνει καντήλια γιατί του κάναν παράπονα για τα γράμματα ενώ απλά δεν χώραγαν κάτω απ την πόρτα, τα άφηνε έξω και τα έπαιρνε ο αέρας..

2. Μήπως είναι νέος, η αρίθμηση του δρόμου σου είναι γτπ, δεν σε ξέρει και αφήνει την αλληλογραφία σου αλλού;

Όπως και νε 'χει πιαστον και ρώτα τον

1. Μονοκατοικια με γραμματοκιβωτιο χωραει ανετα και μικρα δεματα

2. Ειναι νεος στην περιοχη ομως το σπιτι μου το ξερει, μου εχει φερει αρκετες φορες αλλα δεματα και αντικαταβολες 

3. Τον ρωτησα και μου λεει οτι δεν θυματε, ειναι πολλα τα δεματα βγαλε ακρη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...