anonymous22 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Σκέφτομαι να μετακομίσω στον Πειραιά και έχω βρει σπίτια που είναι στα 28-40 τ.μ. Αναρωτιέμαι πόσα θα είναι τα υπόλοιπα έξοδα. Θα ήθελα να μου πει κανέις αν ξέρει πόσο περίπου θα μου έρχονται οι λογαριασμοί φυσικού αερίου, δεη, ευδαπ για να μην βρεθώ προ εκπλήξεων. Επίσης σκέφτομαι ισως να αλλάξω παροχή ρεύματος, εσεις ποια εταιρεία ηλεκτριής ενέργειας προτείνετε, ποια ειναι η φθηνότερη, ποια αξίζει; Ευχαριστώ.
zx1234r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δεν υπάρχει σαφής απάντηση στο ερώτημα σου. Από 100€ έως 500€
filip123go Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Με ορθή χρήση ηλεκτρικών συσκευών υπολόγιζε γύρω στα 50€ το μήνα τη ΔΕΗ για ένα σπίτι 28τμ. Το νερό βάλε 10€ (που δεν παίζει να είναι τόσο). Τώρα το φυσικό αέριο, θα έχεις ατομικό καυστήρα η θα είναι κοινόχρηστος; Επίσης, μην ξεχνάς και τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας. Πολύ χοντρικά σε εμένα ,όλα μαζί για σπίτι 50τμ μου βγαίνουν γύρω στα 150€ το μήνα.. 1
Drake27 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ότι καις πληρώνεις,αλλά υπάρχουν επιλογές με πακέτα διαφόρων εταιριών ρεύμα αέριο τα οποία σου δίνουν διάφορες εκπτώσεις. Π.χ,εγώ στο σπίτι μου έχω νυχτερινό,την καλύτερη προσφορά πακέτου με νυχτερινό την πήρα από την ζενίθ,χαμηλή νυχτερινή και ημερήσια χρέωση,και με 25% έκπτωση στο αέριο. Παιζει ρόλο και ποσό καλη μόνωση έχει το σπίτι,ποσό το καις,τι συσκευές δουλεύουν όλη μέρα κτλ. Εγω από ρεύμα το max είναι 50€ νερό γυρω στα 40€ Το τρίμηνο και αέριο τον χειμώνα γύρω στα 80€ το δίμηνο. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από Drake27
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα