artemisxra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα!! παιδιά πρόσφατα έβαλά αυτή την καρτούλα GeForce® GTX 1660 SUPER με memory size 6gb, είναι φυσιολογικό που στο speecy λέει 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER (Gigabyte) και στον πίνακα ελέγχου των windows total avalaible memory 5868 και dedicated memory 2048 ? σε windows 7, μήπως έκανα κάποια βλακεία στην εγγατάσταση ? Memory Size 6 και στο nvidia panel λεει dedicated video memory 6144 mb gddr6 δεν βγαζω άκρη Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από artemisxra
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μην χρησιμοποιείς το speecy. HWiNFO64 για όλα τα υπόλοιπα, και GPU-Z για την κάρτα..
artemisxra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Μην χρησιμοποιείς το speecy. HWiNFO64 για όλα τα υπόλοιπα, και GPU-Z για την κάρτα.. με το GPU-Z memory 6144 κανονικά.. μάλλον το speecy λίγο άκυρο 3 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Απο που την πηρες? το συγκεκριμένη έκανα την βλακεία και την πήρα από πλαίσιο..εκτός από την τσιμπιμένη τιμή όταν πήγα να την εγγαταστήσω μόνος μου και τους πήρα 50 τηλ για βοήθεια γιατί δεν έκανε install τους drivers για κανένα λόγο δεν βρέθηκε ένας να μου πει να διαγράψω τους παλιούς drivers με ddu σε safe mode Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από artemisxra
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Ωραίος. Μην το λες ότι έκανες βλακεία που την πήρες από Πλαίσιο. Ναι έχει παραπάνω τιμή αλλά τουλάχιστον θα έχεις καλύτερη υποστήριξη σε περίπτωση που συμβεί κάτι, γιατί τα σκρουτζομάγαζα είναι και λίγο λαχείο σε αυτό το θέμα. Καλοφάγωτη!!
artemisxra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ωραίος. Μην το λες ότι έκανες βλακεία που την πήρες από Πλαίσιο. Ναι έχει παραπάνω τιμή αλλά τουλάχιστον θα έχεις καλύτερη υποστήριξη σε περίπτωση που συμβεί κάτι, γιατί τα σκρουτζομάγαζα είναι και λίγο λαχείο σε αυτό το θέμα. Καλοφάγωτη!! από άποψη εγγύηση ναι είναι οκ σίγουρα.. κατά τ άλλα για τεχνική βοήθεια από το τηλέφωνο δεν θα έλεγα είναι και αστέρια, βέβαια οκ και εγώ θα έπρεπε να είχα τσεκάρει τα βασικά πως κάνω σωστά απεγκατάσταση drivers Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από artemisxra
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 54 λεπτά πριν, artemisxra είπε από άποψη εγγύηση ναι είναι οκ σίγουρα.. κατά τ άλλα για τεχνική βοήθεια από το τηλέφωνο δεν θα έλεγα είναι και αστέρια, βέβαια οκ και εγώ θα έπρεπε να είχα τσεκάρει τα βασικά πως κάνω σωστά απεγκατάσταση drivers Εντάξει αυτό κλάιν, μπορεί να έπεσες σε ψιλοάσχετο υπάλληλο Πάντα κάνουμε DDU όταν βάζουμε νέα κάρτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα