panossar95 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα Επειδή δεν μου έχει επιστραφεί πόσο ξανά σε πειπαλ, μπαίνει αυτόματα στην τράπεζα ή χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον? Έχω μια επιστροφή για μια ακύρωση σε airbnb που είχα πληρώσει μέσω πειπαλ συνδεδεμένο με την κάρτα τραπέζης μου
Cell_7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα επιστραφούν στον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη η κάρτα σου. Έχε στο νου σου ότι συνήθως θέλει κάποιες εργάσιμες για να γίνει η επιστροφή από την στιγμή της εντολής. 1
panossar95 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Cell_7 είπε Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, θα επιστραφούν στον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη η κάρτα σου. Έχε στο νου σου ότι συνήθως θέλει κάποιες εργάσιμες για να γίνει η επιστροφή από την στιγμή της εντολής. Ναι ευχαριστώ. Στο πειπαλ έχει ήδη εμφανιστεί. Λογικά από αύριο στην κάρτα καθως έγινε Κυριακή απόγευμα. Απλά δεν ήξερα αν θέλει κάτι επιπλέον. Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα