Προς το περιεχόμενο

Αγορά Xiaomi Redmi Note 9S vs 9 Pro και προβλήματα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους. Ψάχνω να αγοράσω καινουργιο κινητο Xiaomi και δεν μπορω να διαλεξω ποιο να αγορασω και εχω καποιες απορίες.

1. Να προτιμήσω αγορά από φυσικό κατάστημα με την εγγύηση της Info Quest ή τσάμπα τα παραπάνω λεφτά; Η διαφορά αγγίζει τα 50-80 ευρώ και το σκέφτομαι σοβαρά να προτιμήσω κάποιο αξιόπιστο σκρουτζομαγαζο.

2. Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 9 Pro ή μήπως το Redmi Note 9S? Η διαφορά βρίσκεται στο ότι το Pro έχει καλύτερη κάμερα και γρηγορότερη φόρτιση αυτό όμως που προβληματίζει και ενδιαφέρει σχεδόν αποκλειστικά είναι ποιο δεν θα έχει προβλήματα; Άκουσα τελευταία για κάτι προβλήματα με Wi-Fi , αναγνώριση κλήσης και κάρτες SIM Vodafone (Cosmote είμαι) στα Redmi Note 9 κι ότι παρουσιαζόταν μόνο στο 9S κι όχι στο Note 9 Pro, γενικά λίγο είμαι μπερδεμένος με το τι ισχύει. Διορθώθηκαν αυτά τα προβλήματα και γενικά ποιο λέτε να προτιμήσω;

3. Υπάρχει μήπως κάποια εναλλακτική μέχρι 250 ευρώ; Να προτιμήσω το Redmi Note 8 Pro? Αξίζει αυτό ακόμα και με τον MediaTek επεξεργαστή που έχει;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάποιοι έχουν γράψει για το Foxbox ότι προμηθεύεται και δίνει Xiaomi από Info Quest με official ελληνική 2ετή εγγύηση.
Μπορείς να καλέσεις και να ρωτησεις όμως τόσο σε αυτό όσο και σε άλλα skroutzομάγαζα. Πρέπει να υπάρχουν και 1-2 ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...