Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια ερώτηση.Ειμαι άνεργος περίπου δύο χρόνια.Πριν ενάμιση χρόνο είχα δουλέψει σεζόν καλοκαίρι αλλά από εκεί και πέρα τίποτα.Εχω γραφτεί στον ΟΑΕΔ πριν ενάμιση χρόνο δεν το έχω κανει ανανέωση διότι ήμουν στρατό πριν 9 μήνες δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη και επίσης δικαιούμαι κάποιο επίδομα όντας ανασφαλιστος και δίχως να έχω πολλά ένσημα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brashida είπε

Καλησπέρα, μια ερώτηση.Ειμαι άνεργος περίπου δύο χρόνια.Πριν ενάμιση χρόνο είχα δουλέψει σεζόν καλοκαίρι αλλά από εκεί και πέρα τίποτα.Εχω γραφτεί στον ΟΑΕΔ πριν ενάμιση χρόνο δεν το έχω κανει ανανέωση διότι ήμουν στρατό πριν 9 μήνες δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη και επίσης δικαιούμαι κάποιο επίδομα όντας ανασφαλιστος και δίχως να έχω πολλά ένσημα?

Καθε 2-3 μηνες πρεπει να ανανεωνεις την καρτα σου, αφου δεν το εκανες βγαζεις καινουργια.

Δημοσ.
15 hours ago, Salvation81 said:

Καθε 2-3 μηνες πρεπει να ανανεωνεις την καρτα σου, αφου δεν το εκανες βγαζεις καινουργια.

Η κάρτα όμως νομίζω ισχύει γιατί συνδέθηκα κανονικά με τον κλειδάριθμο του ΟΑΕΔ δεν υπήρξε πρόβλημα και νομίζω ότι της έκαναν ανανέωση όλες τις κάρτες αυτόματο λόγω κορονοιου

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Brashida είπε

Η κάρτα όμως νομίζω ισχύει γιατί συνδέθηκα κανονικά με τον κλειδάριθμο του ΟΑΕΔ δεν υπήρξε πρόβλημα και νομίζω ότι της έκαναν ανανέωση όλες τις κάρτες αυτόματο λόγω κορονοιου

Λες εχεις να την ανανεωσεις 9 μηνες και αναφερεσαι στους 4 τελευταιους;

Επισης ολα γινονται ηλεκτρονικα πλεον, γιατι να στην ανανεωσει το κρατος λογο κορονωιου;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Λες εχεις να την ανανεωσεις 9 μηνες και αναφερεσαι στους 4 τελευταιους;

Επισης ολα γινονται ηλεκτρονικα πλεον, γιατι να στην ανανεωσει το κρατος λογο κορονωιου;

Ήταν φαντάρος. Δεν ξέρω τι ισχύει στην περίπτωση αυτή. Ενδέχεται η ανεργία να συνεχίζει, από εκεί που σταμάτησε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, christakos07 είπε

Ήταν φαντάρος. Δεν ξέρω τι ισχύει στην περίπτωση αυτή. Ενδέχεται η ανεργία να συνεχίζει, από εκεί που σταμάτησε.

Ισως, αυτο δεν το γνωριζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι να μπεις στρατό είχες ανανεωμένη κατάσταση ανεργίας έτσι; Πάντως επίδομα δεν παίζει να δικαιούσαι.

Οι ξενοδοχουπάλληλοι πάντως δικαιούνται επίδομα ανεργίας για κάποιους μήνες, μετά τη σεζόν. Τώρα τι ισχύει στην περίπτωση σου, δεν ξέρει κανείς.

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.

Επίδομα υπήρχε παλιά , αν δούλευες πριν πας φαντάρος , έκανες αίτηση όταν τελείωνε η θητεία σου , αλλά το κατήργησαν .

Αν είσαι έως 29 χρόνων κάνεις αίτηση για το μυθικό πόσο των ~70€ το μήνα έως 5 μήνες .
Εδώ πληροφορίες 

https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/larisa/neoi-kai-nees-20-29-eton-dikaioyntai-epidoma-apo-ton-oaed/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να κάνω και γω μια ερώτηση, αν κάποιος κανει αίτηση για επιδομα ανεργίας, αλλά δεν επισύναψε τίποτα κατά τη διαρκεια της αιτησης (όχι σκόπιμα, αγνοια του τρόπου που λειτουργεί το σύστημα, τα χαρτιά υπάρχουν) πρέπει να τα πάει μετά απο εκεί για να του το εγκρίνουν; γίνεται με μαιλ ή καπως αλλιως; ηλεκτρονικά δεν επιτρέπει την ακύρωση της αίτησης. Η σύμβαση ήταν για αναπληρωτή δάσκαλο, οπότε ήταν στάνταρ η ημερομηνία που θα έληγε. 
επίσης, ερώτηση καθότι άσχετος με το αντικείμενο, μέχρι πόσο καιρό και μετά μπορεί να κάνει κάποιος αίτηση για την αίτηση από τη στιγμή που λήξει η σύμβαση του; 

edit προφανώς παίρνει όλη μερα σημερα τηλ αλλά κανεις δεν απαντά. 

η σπισκεψη σε φυσικό κατάστημα θέλει ραντεβού ή μπορεις απλά να πας; 

Επεξ/σία από Rumpelstiltskin
  • 4 μήνες μετά...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...