Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Δεν βρήκα κάτι ψάχνοντας οπότε σκέφτηκα να σας ρωτήσω. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να επικοινωνήσω απευθείας με το Paypal για ένα πρόβλημα μου; Ιδανικά κάποιος Ελληνικός αριθμός για να μην μιλάμε στα Αγγλικά; Ευχαριστώ!
zx1234r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Λίγο να έψαχνες θα έβλεπες ότι το τηλεφωνικό τους κέντρο έχει κλείσει προσωρινά λόγω covid. Όταν ξαναλειτουργήσει θα μιλάς αγγλικά, όχι ελληνικά.
Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δεν το λες και προσωρινά, από τον Μάρτιο παίζει να είναι έτσι.
Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Κάτι έχω ακούσει. Το θέμα είναι πως μέσα σε 4 μήνες θα μπορούσαν να έχουν φτιάξει το κέντρο τους.
spartak1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε Κάτι έχω ακούσει. Το θέμα είναι πως μέσα σε 4 μήνες θα μπορούσαν να έχουν φτιάξει το κέντρο τους. Δεν υπάρχει κάτι. Βρήκαν αφορμή και κόψανε το τηλεφωνικό κέντρο 2
zx1234r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δεν το έκλεισαν λόγω τεχνικού προβλήματος. Αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας εν μέσω covid, όπως και πολλών άλλων. Εξάλλου μπορείς να τους στείλεις email και να σου απαντήσουν.
Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δυστυχώς το support τους είναι άθλιο. Έχω στείλει ήδη emails και έχω ανοίξει case και κάνανε 25 ημέρες να απαντήσουν και να μου το κλείσουν κιόλας χωρίς να δώσουν λύση. Δυστυχώς είναι μονοπώλιο, αλλιώς είχε φύγει ήδη delete account.
Salvation81 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, zx1234r είπε Δεν το έκλεισαν λόγω τεχνικού προβλήματος. Αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας εν μέσω covid, όπως και πολλών άλλων. Εξάλλου μπορείς να τους στείλεις email και να σου απαντήσουν. Καλα ανετα το φτιαχναν αν ηθελαν με call forwarding οπως κανουν απειρες εταιρειες. Ολοι δουλευουν απο το σπιτι πλεον και οι κλησεις πανε ειτε στα προσωπικα τους κινητα ειτε σε κινητα δουλειας οποτε να μην μπορει να το κανει αυτο το Paypal ειναι καπως παραξενο. 2
HateMe Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Καλά, αν ήθελαν όντως θα δούλευαν με remote. Αφορμή βρήκαν
Cyberdemon87 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όντως, αλλά άντε βγάλε άκρη μαζί τους. Τα γελοία μηνύματα του θέματος εδώ, γιατί τα σβήσατε mods; Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από Cyberdemon87
Ocdesigner Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω μήπως βρήκες κάποια λύση? έχω παρόμοιο πρόβλημα, έχω στείλει μειλ αλλά καμία απάντηση. πέρασε σχεδόν μήνας
Cyberdemon87 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Όχι μόνο με μηνύματα από το message center. Αφού είναι καραγκιόζηδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα