Nighthope Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Γειά σας και πάλι! Μια εξυπηρέτηση ! Παρακαλώ όποιον γνωρίζει, ένας φίλος μου γράφει έκθεση με θέμα : η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις δημόσιες υπηρεσίες(τι εξυπηρέτηση δηλαδή)παρακαλώ δώστε κανά σχετικό λινκ μπας και διαβάσει και γράψει τίποτα..Είστε οι πρώτοι που σκέφτηκα και οι σωτήρες της τελευταίας στιγμής.. σας πλιζάρω ειλικρινά παιδιά... Υ.Γ. Ξέρω ότι είναι άσχετο το θέμα με το φόρουμ αυτό αλλά παρακαλώ τον συντονιστή να μην το μπανάρει πριν έχω κάποίες ''πολύτιμες'' απαντήσεις.Ευχαριστώ
Mika Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 ειναι καλυτερο να το γραφεις και στον τιτλο του ποστ οτ τι ψαχνεις και οχι να γραφεις παρακληεσεις
redxaris Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 ειναι καλυτερο να το γραφεις και στον τιτλο του ποστ οτ τι ψαχνεις και οχι να γραφεις παρακληεσειςpoli swsta!
madsc Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Παλικάρι για τον τίτλο στην είπανε κ με το δίκιο τους. Τώρα για τη βοήθεια που ζητάς, μου κάθετε "κάπως" να βοηθάω άτομα που δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Καλή τύχη στο google. sc
perrys Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Πες του να πάει μια βόλτα εφορία, ΙΚΑ kai σε καμιά αλλη από τις γρήγορες και γεμάτες ευγένεια υπερησίες μας και θα βρεί μπόλικο θέμα.
Jason Dean Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ti le re ... ROFL to telefteo pragma poy tha kana sth zwh moy einai link-hunting gia thn ergasia toy kathe tempelh...
SwAToNeR Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 1on) To topic einai asxeto k eprepe na ginei sto Mpla mpla... Tora ti sxesei exei i eksypiretisi politon me to hardware ton ypologiston den ksero... Re pos kataferes k ta sysxetises anarotiemai... 2on) Tros akyro gia ton titlo k pese pare 50 pous aps... LOL. Re anthrope anefere ston titlo ti zitas... 4on) Kane ena search sto google k gia ellinika kiollas sto in.gr 5on) Traba sto KEP (Kentro Ellinon Politon) k katse me video camera kana 2oro na deis ena deigma k meta traba se kamia eforia i ika me camera k i ergasia oloklirothike. 6on) Me ton tropo sou k ta lathoi sou oxi tha mas kaneis na se boithisoume alla to antitheto. Oriste me sygxises k efaga to 3... AIIIIIIII
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Το θέμα δεν έχει σχέση με το Hardware και δεν εμπίπτει σε καμία κατηγορία του forum. Όπως πολύ ορθά παρατήρησε οSwAToNeR, σε παραπέμπω στο αρμοδιότερο http://www.mplampla.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.