Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε

Για να ενημερωθείς και εσύ λοιπόν σχετικά με αυτό πριν 1 μήνα το έκανα εγώ και άλλοι 2 φίλοι μου και δουλεύει το δικό μου σε εξοχικό και τα άλλα 2 στη δουλειά τους. 😎 

Δεν σας πήραν ακόμα χαμπάρι, μην απορήσετε αν ξαφνικά ένα βραδινό/πρωινό σας πετάξει έξω ο bonding server και μείνετε με το 24μηνο συμβόλαιο στο χέρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Δεν σας πήραν ακόμα χαμπάρι, μην απορήσετε αν ξαφνικά ένα βραδινό/πρωινό σας πετάξει έξω ο bonding server και μείνετε με το 24μηνο συμβόλαιο στο χέρι.

Χαχαχα έγινε !😂 Το καλό είναι ότι μου το πρότειναν και κάποιοι άλλοι  υπάλληλοι που το χρησιμοποιούν χρόνια εξάλλου σε εξοχικά και το επιβεβαίωσαν και αλλού . Τσεκαρε καλύτερα τις ρυθμίσεις σου γιατί δεν είναι λογικό να μην μπορείς να μπεις !!

Διαβασε και λιγο εδω.. Γιατι ειμαστε off 

Επεξ/σία από Tasosp22
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, wossner είπε

Ας μας πει κάποιος που γνωρίζει τελικά τι ισχύει είναι δωρεάν η με 6.90 όπως αναφέρει η cosmote? 

Μπορεις να μπεις μεσα στην εφαρμογη της κοσμοτε και να δεις τι ισχυει για εσενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cosmote for you άλλη τιμή για τον κάθε ένα  :devil: Πριν από μήνες μου είχαν κάνει ερωτήσεις αν θα έμπαινα σε απεριόριστα κάπως σα platinum το έλεγαν τότε . Φυσικά ήταν πολύ ακριβό για χόμπι . Μετα έδιναν 1 ώρα απεριόριστα ανά μήνα που δε χρησιμοποιώ πότε και με το covid έπεσε μαχαίρι στην αγορά data 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για περιαγωγη καταλαβαινετε οτι ειναι μονο 3200 μβετσι δεν ειναι;

Επεξ/σία από Georbasa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...