Προς το περιεχόμενο

ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΠΠΑΙΚ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας.Ειμαι απόφοιτος ΤΕΙ ηλεκτρονικής.Ειδα ότι έχει βγει ένα πρόγραμμα της ΑΣΠΑΙΤΕ για 1 χρόνο που δίνει παιδαγωγική επάρκεια .Θέλω τη γνώμη σας για το αν αξίζει να αφιερώσω 1 χρονο και τα αντίστοιχα χρήματα για αυτό το πρόγραμμα ώστε να μπορώ να προσληφθώ μετά ως καθηγητής σε ΕΠΑΛ ή/και αλλού στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.Ευχαριστω!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να κοιτάξεις τους πίνακες του κλάδου σου. Να δεις μέχρι τι θέσεις πήρανε πέρυσι πχ άτομα από τον κύριο πίνακα (με επάρκεια) και να δεις έτσι αν αξίζει. Αν είναι πολλοί στον πίνακα με επάρκεια και έχουν και προϋπηρεσία τότε δεν θα αξίζει καθώς δεν θα μπορείς να τους φτάσεις ποτέ καθώς η μόνη προϋπηρεσία που μετράει είναι αυτή του εκπαιδευτικού την οποία εσύ δεν θα μπορείς να φτάσεις ποτέ. 
Πάντως αν δεις ότι παίρνοντας την επάρκεια θα είσαι ψηλά στον πίνακα ξεκίνα το οπωσδήποτε. Αξίζει με τα χίλια!! Σαν δουλειά στην εκπαίδευση δεν υπάρχει. Πρόπερσι έκανα εγώ το ΕΠΠΑΙΚ και δουλεύω και είναι απίστευτα. 1000 ευρώ τον μήνα 5 ωρες τη μέρα δουλειά και τα απογεύματα δικά σου για άλλες δουλειές ή διασκέδαση.  Χριστούγεννα-Πάσχα καθισιο. Καλά ειδικά το φετινό με την πανδημία και το τρίμηνο πληρωμένο καθισιό ήταν τρομερό. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως μπορει να δει κανεις που μπορεί να διδάξει με βάση το πτυχιο του; 
στοχευμένα, κάποιος πολιτικός μηχανικός ή ημμυ τι μπορεί να διδάξει;

πχ για τους ημμυ βλεπω πως ειναι ΠΕ83, αλλά δε μπορώ να βρω ποσους παίρνουν. ισως δε ψαχνω και σωστα βεβαια γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε

Επεξ/σία από Rumpelstiltskin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχικά είναι με κλήρωση, κάτσε να σε πάρουν γιατι αλλιως θα κλαις και τα 30 ευρω της αίτησης. Αν θέλεις να ασχοληθείς με την εκπαιδευση ναι χρειάζεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελειώνοντας το πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ, αποκτάς εκπαιδευτική επάρκεια και στους πίνακες περνάς μπροστά απο όσους δεν την έχουν (είτε έχουν προϋπηρεσία είτε όχι). Απο εκεί και πέρα αν κάποιος έχει εκπαιδευτική επάρκεια και προϋπηρεσία θα είναι μπροστά σου στους πίνακες κατάταξης. Θα χρειαστεί να κάνεις κάποια χρόνια αναπληρωτής/ωρομίσθιος σε μέρη δυσπρόσιτα για να αποκτήσεις μια καλή σειρά.

Τώρα αν προκύψει διαγωνισμός ΑΣΕΠ για μόνιμους καθηγητές, εννοείται πως πάλι η παιδαγωγική επάρκεια σε σπρώχνει πιο ψηλά.

Να ξέρεις πάντως πως (τουλάχιστον πιο παλιά) ήταν 4 μέρες την εβδομάδα μάθημα για 2 εξάμηνα. Συνήθως ήταν περίπου 17:00-21:00 τα μαθήματα, οπότε αν εργάζεσαι είναι μια πρόκληση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...