basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 https://www.capital.gr/epixeiriseis/3468284/dokimastikes-kliseis-stin-kiniti-tilefonia-xekinaei-i-nova σαν εικονικός πάροχος προφανώς αλλα είναι καλό νέο. έχει μεγάλη βαση πελατών και ας ελπίζουμε να έχει και τις ανάλογες τιμές. στην σταθερή ειναι αρκετά οικονομική.
kage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Με έναν τεράστιο περιορισμο για την cyta..δεν της επέτρεψε να συνδέονται σε 4g αλλά μόνο σε 3g..(είχε 18% συνδέσεων) Κ η νόβα μέσω vodafone θα ναι? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από kage 1
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 36 λεπτά πριν, kage είπε Με έναν τεράστιο περιορισμο...δεν της επέτρεψε να συνδέονται σε 4g αλλά μόνο σε 3g.. Κ η νόβα μέσω vodafone θα ναι? σίγουρο αυτό? πολύ περίεργο
kage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Για cyta έλεγα όχι νόβα... Για νόβα δεν γράφουν κατι
johnnys4u Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Θα εμφανιστεί και άλλος εικονικός πάροχος σύντομα.
papoys1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Εγώ πάντως ετοιμάζομαι να την κάνω από fortnet γιατί ειδικά από τότε που πουλήθηκε "όπως μας είπαν στους Άγγλους" υπάρχουν ώρες που το 50άρι υποτίθεται ίντερνετ που έχω , σέρνεται σε τέτοιο βαθμό που να θέλεις και 30 δευτερόλεπτα να ανοίξεις σελίδα στο youtube. Κατά τα άλλα θα κάνουν και μετάβαση στην κινητή.
prometheas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι Αγγλοι θα την σουλουπώσουν θα ριξουν λιγο χρήμα και μόλις ανεβει η αξία εκεί που θέλουν θα την πουλήσουν... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2020 από prometheas
manzana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, johnnys4u είπε Θα εμφανιστεί και άλλος εικονικός πάροχος σύντομα. Δηλαδή? Έχεις κάποια πληροφορία?
kage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Εγώ πάντως ετοιμάζομαι να την κάνω από fortnet γιατί ειδικά από τότε που πουλήθηκε "όπως μας είπαν στους Άγγλους" υπάρχουν ώρες που το 50άρι υποτίθεται ίντερνετ που έχω , σέρνεται σε τέτοιο βαθμό που να θέλεις και 30 δευτερόλεπτα να ανοίξεις σελίδα στο youtube. Κατά τα άλλα θα κάνουν και μετάβαση στην κινητή. Κανενας isp δεν έχει θέματα bandwidth..όταν χρειαστεί αυξάνεται εύκολα.. Δοκίμασε να αλλαξεις dns σε 1.1.1.1 ή 8.8.8.8 ή δήλωσε βλαβη an sto speedtest είσαι κοντα στα 50 Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2020 από kage 1
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 8 hours ago, papoys1 said: Εγώ πάντως ετοιμάζομαι να την κάνω από fortnet γιατί ειδικά από τότε που πουλήθηκε "όπως μας είπαν στους Άγγλους" υπάρχουν ώρες που το 50άρι υποτίθεται ίντερνετ που έχω , σέρνεται σε τέτοιο βαθμό που να θέλεις και 30 δευτερόλεπτα να ανοίξεις σελίδα στο youtube. Κατά τα άλλα θα κάνουν και μετάβαση στην κινητή. εχω 50αρα και παω ταπα. forthnet. με dns forthnet 1
johnnys4u Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, manzana είπε Δηλαδή? Έχεις κάποια πληροφορία? Σωστά, θα ανακοινωθεί σχετικά σύντομα (απο Σεπτέμβριο)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 20 hours ago, basilis_k6 said: https://www.capital.gr/epixeiriseis/3468284/dokimastikes-kliseis-stin-kiniti-tilefonia-xekinaei-i-nova Γρήγορο QUIZ! Βρείτε τη σωστή κατηγορία για το "Η Nova μπαίνει στην κινητή": Α. Μπλα Μπλα Β. Κινηματογράφος/Σειρές Γ. Auto/Μoto + Αθλητικά Δ. Windows/Software E. Smartphones (Συζητήσεις για κινητή τηλεφωνία)
Μακιαβέλλι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 8 minutes ago, Thresh said: Γρήγορο QUIZ! Βρείτε τη σωστή κατηγορία για το "Η Nova μπαίνει στην κινητή": Α. Μπλα Μπλα Β. Κινηματογράφος/Σειρές Γ. Auto/Μoto + Αθλητικά Δ. Windows/Software E. Smartphones (Συζητήσεις για κινητή τηλεφωνία) Για να μου κάνει την σύνδεση η Nova πήρε 2 μήνες. Τελείωσα το Outlander σε μικρότερο διάστημα. Θα πω το Β.
skiabox Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Ενα φιλαράκι εδώ στο κέντρο της Λάρισας το έχουν να τρέχει με 8mbps λες και βρίσκεται στην παταγωνία. Η γραμμή του έχει καλό attenuation και μάπα snr και power που αναγκάζεται να δώσει το modem.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα