Witcher1st Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Υπάρχουν βενζινάδικα στην Αθήνα που να μπορείς να φουσκώσει τα ελαστικά σου, αφού έχεις προκαθορισει πρώτα την ένδειξη σε psi; Επίσης επειδή τα λάστιχα ζεσταίνονται και δείχνουν λάθος ένδειξη, πόση ώρα θέλει να τα αφήσεις, ώστε να επανέλθει η πίεση στη φυσιολογική τιμη; 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 10 ώρες πριν, Veggie_Chia είπε πόση ώρα θέλει να τα αφήσεις, ώστε να επανέλθει η πίεση στη φυσιολογική τιμη; 2-3 ωρες Τα λαστιχα τα φουσκωνουμε μολις ξεκινήσουμε, στο πλησιεστερο βενζιναδικο, αν δεν εχεις τρομπα. Βενζινάδικα με προκαθορισμένο μετρητή σαφώς και υπάρχουν, αλλα οι μετρητες των βενζινάδικων ειναι για τα πανηγύρια. Καλύτερα να πας σε ενα βουλκανιζατερ αν εχεις κοντά σου
Witcher1st Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε 2-3 ωρες Τα λαστιχα τα φουσκωνουμε μολις ξεκινήσουμε, στο πλησιεστερο βενζιναδικο, αν δεν εχεις τρομπα. Βενζινάδικα με προκαθορισμένο μετρητή σαφώς και υπάρχουν, αλλα οι μετρητες των βενζινάδικων ειναι για τα πανηγύρια. Καλύτερα να πας σε ενα βουλκανιζατερ αν εχεις κοντά σου Με τόσο κόσμο που έχουν σιγά μη κάτσουν να φουσκωσουν τα λάστιχα μου. Εσείς που τα φουσκωνετε; 1 φορά το μήνα δεν θέλει κανονικά;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 53 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε Με τόσο κόσμο που έχουν σιγά μη κάτσουν να φουσκωσουν τα λάστιχα μου. Εσείς που τα φουσκωνετε; 1 φορά το μήνα δεν θέλει κανονικά; Δεν καταλαβα τι εννοεις, δεν τα φουσκώνεις μονος σου; Εγω εχω παψει να ασχολούμαι με φουσκωματα εδω και χρονια, εχω μια τρόμπα, ενα μετρητή χειρός και μετρητη εγκατεστημένο που δείχνει μόνιμα τις πιέσεις και τέλος
Witcher1st Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Σε βενζινάδικο πάω και τα φουσκωνω μόνος μου. Στο βουλκανιζατερ έτσι ξεκάρφωτος να πάω; Αλλά και πάλι το αμάξι θα είναι σε κίνηση 5 λεπτά. Έχει θέμα;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Veggie_Chia είπε Με τόσο κόσμο που έχουν σιγά μη κάτσουν να φουσκωσουν τα λάστιχα μου. Εσείς που τα φουσκωνετε; 1 φορά το μήνα δεν θέλει κανονικά; Γιατι να θέλει μια φορά τον μήνα;Τι είναι;
Witcher1st Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Γιατι να θέλει μια φορά τον μήνα;Τι είναι; Ποσο φίλε μου; Δεν ξέρω. Αλλά και πάλι το θέμα είναι, που;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 21 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε Ποσο φίλε μου; Δεν ξέρω. Αλλά και πάλι το θέμα είναι, που; Kάθε μήνα,γέμισμα,χλμ ελέγχεις.Οτι σε βολευει. Και αφού ανησυχείς τόσο αγοράζεις ενα μετρητη και το κάνεις σπίτι σου.Με κρύα λάστιχα .Αν θες να προσθέσεις λίγο τότε πας σε βενζινάδικο βάζεις παραπάνω ,επιστρέφεις σπίτι και με κρύα λάστιχα αφαιρείς όσο θες. 1
toyo73 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 57 minutes ago, Ukforthemoment said: Kάθε μήνα,γέμισμα,χλμ ελέγχεις.Οτι σε βολευει. Και αφού ανησυχείς τόσο αγοράζεις ενα μετρητη και το κάνεις σπίτι σου.Με κρύα λάστιχα .Αν θες να προσθέσεις λίγο τότε πας σε βενζινάδικο βάζεις παραπάνω ,επιστρέφεις σπίτι και με κρύα λάστιχα αφαιρείς όσο θες. Ετσι κανω και εγω.Παρολλο που ειναι σχεδον απεναντι το βενζιναδικο, εχει γτπ μετρητη.
Witcher1st Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, toyo73 είπε Ετσι κανω και εγω.Παρολλο που ειναι σχεδον απεναντι το βενζιναδικο, εχει γτπ μετρητη. Δλδ τι ακριβώς κάνεις; Έχεις δικό σου μετρητή; Κάποιο λινκ;
toyo73 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Εχω ενα της Michelin σε μορφη αναπτηρα, με ψηφιακη ενδειξη και μια τρομπα 12v παλι της Michelin μεψηφιακη ενδειξη. Κανω το τετραγωνο, βαζω παραπανω αερα 1-2 bar και μετα παλι το τετραγωνο και με την ησυχια μου διπλα απο το σπιτι, κατεβαζω στον μεγιστη προτεινομενη απο τον κατακευαστη.
Witcher1st Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, toyo73 είπε Εχω ενα της Michelin σε μορφη αναπτηρα, με ψηφιακη ενδειξη και μια τρομπα 12v παλι της Michelin μεψηφιακη ενδειξη. Κανω το τετραγωνο, βαζω παραπανω αερα 1-2 bar και μετα παλι το τετραγωνο και με την ησυχια μου διπλα απο το σπιτι, κατεβαζω στον μεγιστη προτεινομενη απο τον κατακευαστη. Γιατι στη μεγιστη προτεινομενη;
toyo73 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 1) Οικονομια. 2)Συχνα βαζω 4-5 ατομα και αποσκευες και βαριεμαι να αυξομειωνω. 3) Στην normal "μαγουλιαζουν" παρα πολυ, ειδικα το καλοκαιρι που ζεστενονται και δεν εχω καλη αισθηση.Ειμαι λιγο "στροφακιας".Οχι κατι το ιδιαιτερο και επικυνδυνο, απλα για να μην χασμουριεμαι. Εχει αρκετες πιεσεις το δικο μου.Αναλογα το φορτιο και την ταχυτητα.Απλα τα 2.2bar που ειναι καλα για εως 4 ατομα και 120χλμ νομιζω τα θεωρω αρκετα μικρη πιεση για 60αρι προφιλ.
Witcher1st Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Ναι αλλα αν τα λαστιχα ειναι παραφουσκωμενα δεν σπινιαρουν περισσοτερο σε ανηφορες και δρομους με γλιτσα;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε Ναι αλλα αν τα λαστιχα ειναι παραφουσκωμενα δεν σπινιαρουν περισσοτερο σε ανηφορες και δρομους με γλιτσα; Δεν είπε κανείς παραφουσκωμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα