lamprosts Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 15 ώρες πριν, konandrio είπε ο χρονος για να μου φερει τα νερα απο τους 25 βαθμους στους 14 που το εχω αυτη τη στιγμη δεν ειναι πανω απο 10 λεπτα. Η παραπάνω κατανάλωση δεν θα είναι επειδή αργεί να φέρει τα νερά στους 10. Η παραπάνω κατανάλωση θα είναι γιατί θα λειτουργήσει περισσότερη ώρα με μεγαλύτερη ισχύ για να επαναφέρει τη θερμοκρασία του σπιτιού στην επιθυμητή, αφού αυτή θα έχει ανέβει περισσότερο λόγω του κλεισίματος της αντλίας...
konandrio Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 ώρα πριν, lamprosts είπε Η παραπάνω κατανάλωση δεν θα είναι επειδή αργεί να φέρει τα νερά στους 10. Η παραπάνω κατανάλωση θα είναι γιατί θα λειτουργήσει περισσότερη ώρα με μεγαλύτερη ισχύ για να επαναφέρει τη θερμοκρασία του σπιτιού στην επιθυμητή, αφού αυτή θα έχει ανέβει περισσότερο λόγω του κλεισίματος της αντλίας... ναι το ξέρω, απλά αφού δεν υπάρχει καθυστέρηση να κρυώσει το κύκλωμα σημαίνει ότι άμεσα και τα fan coil θα αρχισουν να βγαζουν κρυο αερα, οπως ειπα θελει ψαξιμο, ελειπα 4 μερες και ειχα κλεισει, το σπιτι απο 25,5 εφτασε στους 27,5 βαθμούς, δεν ειδα καμια ουσιαστικη διαφορα στην καταναλωση. Ανοιξα αντλια και fan μια ωρα πριν φτασω και το σπιτι ηταν σε ανεκτη κατασταση στους 26,5. Θα το μελετήσω ποιο διεξοδικα οταν θα φυγω που θα κλεισω παλι.
greg4 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Παιδιά ξέρει κανείς πότε θα βγουν τα αποτελέσματα του Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης & Θερμοσίφωνα?
Spyrus Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Σεπτέμβριο μου είπαν από LG. Υπάρχουν και άλλοι που περιμένουν μου είπαν για να προχωρήσουν για αντλία. Φοβάμαι μη πέσουν όλοι μαζί και αργήσει η εξυπηρέτηση Επεξ/σία 27 Ιουνίου από Spyrus 1
alejsalonica Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 10/6/2025 στις 11:11 ΠΜ, NOODLE είπε Ποιος έχει βάλει τώρα το καλοκαίρι την ενδοδαπεδιας με δροσισμο; Έχω ερωτήσεις Μείνε μακριά, δεν υπάρχει καν αυτή η έννοια, εμπορική μπαρούφα είναι για να πουλήσουν. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από alejsalonica
NOODLE Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 7 ώρες πριν, alejsalonica είπε Μείνε μακριά, δεν υπάρχει καν αυτή η έννοια, εμπορική μπαρούφα είναι για να πουλήσουν. Προσωπικά το χρησιμοποιώ και κάνει τρομερή δουλειά Ακόμα κλιματιστικό δεν έχω ανοιξει
konandrio Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 3 ώρες πριν, NOODLE είπε Προσωπικά το χρησιμοποιώ και κάνει τρομερή δουλειά Ακόμα κλιματιστικό δεν έχω ανοιξει Άμα δεν έχεις ανοίξει ακόμα λογικά δεν θα ανοίξεις ποτέ; Τι θερμοκρασία έχει μέσα το σπίτι ;
nvel Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 10 ώρες πριν, alejsalonica είπε Μείνε μακριά, δεν υπάρχει καν αυτή η έννοια, εμπορική μπαρούφα είναι για να πουλήσουν. η ψύξη με ακτινοβολία υπάρχει ως έννοια αλλά δεν είναι για όλες τις εφαρμογές, χρειάζεται σωστή μελέτη κατασκευή και λειτουργία για να αποδώσει, αν αυτά δεν μπορούν να υπάρξουν ας μείνετε μακριά. 1
NOODLE Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, konandrio είπε Άμα δεν έχεις ανοίξει ακόμα λογικά δεν θα ανοίξεις ποτέ; Τι θερμοκρασία έχει μέσα το σπίτι ; 25.2 με τα νερά να είναι ρυθμισμένα στους 16 βαθμούς Ένα μεσημέρι μόνο το άνοιξα για να (σπάσει) γιατί έξω είχε καύσωνα Επεξ/σία 29 Ιουνίου από NOODLE 3
billmcris Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Καλησπέρα σας, Είμαι σε αναζήτηση αντλίας θερμότητας (εξοικονομώ) και ένας από τους εγκαταστάτες που εμπιστεύομαι μου πρότεινε τις παρακάτω με την σειρά που τις βάζω. Vaillant arotherm (πολύ καλή, πολύ ακριβή) grant Aerona R290 ( ? , μεσαία κατηγορία από τιμή) Gree (καλή, πολύ φτηνή) Η ερώτηση βασικά είναι για την grant, https://www.grantuk.com/professional/products/air-source-heat-pumps/r290/. Την γνωρίζει κανείς; Την έχει τοποθετήσει κανείς; Είναι από Ιρλανδία με εσωτερικά made in China βέβαια, αρκετά καλά χαρακτηριστικά, αλλά εγώ την άκουσα πρώτη φορά σαν εταιρεία πριν 5 μέρες και από ψάξιμο δεν βρήκα αρκετές πληροφορίες και κριτικές. Ο εγκαταστάτης για την μεσαία κατηγορία δεν την έβαζε καν δίπλα σε Midea, Hitachi κλπ, επίσης μου δίνει και ως πλεονέκτημα το support, ανταλλακτικά, εισαγωγέας κλπ
mechpanos Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Παντελώς άγνωστη. Μπορεί να είναι καλό μηχάνημα αλλά από υποστήριξη;
billmcris Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 4 ώρες πριν, mechpanos είπε Παντελώς άγνωστη. Μπορεί να είναι καλό μηχάνημα αλλά από υποστήριξη; o εγκαταστάτης ήταν πολύ αισιόδοξος, ότι έχει πολύ καλή αντιπροσωπεία, μάλιστα ο ίδιος δεν μου πρότεινε midea γιατί δεν έχει support από τον εισαγωγέα. Αυτό που σκεφτομαι είναι ότι ένα τέτοιο brand όσο ψαγμένο και καλό να είναι μπορεί να μην έχει αντιπροσωπία μετά από 5 χρόνια στην Ελλάδα 1 ώρα πριν, mike15 είπε τις nibe τις ξερει κανεις? καπου απο σκανδιναβια ειναι. πολυ καλές αλλα και πολυ ακριβες, κατηγορία vaillant 1
verlemakos Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Στις 29/6/2025 στις 9:03 ΠΜ, NOODLE είπε Προσωπικά το χρησιμοποιώ και κάνει τρομερή δουλειά Ακόμα κλιματιστικό δεν έχω ανοιξει Σε σπίτι αμονωτο ή με μέτρια μόνωση δεν θα λειτουργήσει σωστά και αργά ή γρήγορα θα ζητήσεις το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού. Αν όμως έχεις ισχυρή μόνωση και σύγχρονα κουφώματα είναι άψογη. Από προσωπική εμπειρία σε φιλικό σπίτι με 10εκ. εξωτερική μόνωση και ευαισθησία του ιδιοκτήτη σε κλιματιστικά λόγω αλλεργίας. 1
NOODLE Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, verlemakos είπε Σε σπίτι αμονωτο ή με μέτρια μόνωση δεν θα λειτουργήσει σωστά και αργά ή γρήγορα θα ζητήσεις το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού. Αν όμως έχεις ισχυρή μόνωση και σύγχρονα κουφώματα είναι άψογη. Από προσωπική εμπειρία σε φιλικό σπίτι με 10εκ. εξωτερική μόνωση και ευαισθησία του ιδιοκτήτη σε κλιματιστικά λόγω αλλεργίας. Σπίτι ενός έτους μονοκατοικία με μόνωση παντού 8αρα νομίζω Προς το παρόν δεν έχω κανένα παράπονο Απλά δεν μπορώ να πάω τα νερά πιο χαμηλά γιατί έχω υγροποίηση στο πατωμα Επεξ/σία 30 Ιουνίου από NOODLE 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα