Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, dm_mlnk είπε

Η Toyotomi Hydria+ δεν εχει επιλογη για Room temprature callibration ? γιατι να μετακινησεις το χειριστηριο απο τη στιγμη που μπορεις να σεταρεις το offset και να δειχνει-μετραει την πραγματικη θερμοκρασια του χωρου.  Σε οσες αντλιες επεσα σε αυτο το προβλημα (που ειναι η πλειοψηφια) ειχαν διαφορα στην μετρουμενη τιμη θερμοκρασιας με την πραγματικη, και το ελυνα με το να δηλωσω το offset. Η παραμετρος συνηθως ειναι στο Installer menu. Εγω δεν θα αλλαζα το θερμοστατη στη θεση που δειχνεις διοτι ειναι λαθος αλλα και λαθος η αποφαση να τον μετακινω μεχρι να δω που συμβαδιζει το αισθητηριο θερμοκρασιας του χειριστηριου (που συνηθως ειναι της πλακας ο σενσορας) με την πραγματικη θερμοκρασια χωρου.

Δεν εχω ιδέα αν μπορώ να ρυθμίσω το offset.  Θα ανεβάσω το απόγευμα φωτογραφίες από τα μενού ακόμη και τα κλειδωμένα να μου πείτε αν υπάρχει κάτι τέτοιο. 

Έχω βάλει δίπλα στο θερμοστάτη δύο διαφορετικά θερμόμετρα και πάνω κάτω δείχνουν την ίδια θερμοκρασία.. οπότε δεν έχει μεγάλη διαφορά από την πραγματικότητα. 

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, pavloa είπε

Στις προηγούμενες ερωτήσεις δεν έχω απαντήσει επειδή δεν είχα χρόνο.. Θα τα δω και θα απαντήσω..

Όπως είχα πει τον θερμοστάτη τον έχουμε στον διάδρομο που εκεί έχουμε μια διαφορά στην θερμοκρασία.

Θέλω να τον μετακινήσω και έλεγα να τον βάλω στο σημείο που έχω με κόκκινο.. 

τι λέτε εσείς?

20251005_221132.jpg

Ο θερμοστάτης έιναι αυτός και είναι χωνευτός. 

20251007_211340.jpg

image.png.f6f463bdea5e410236553bb99c0f23c2.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, hero_nikolas είπε

Εαν ο θερμοστατης ακουμπαει σε επιφανεια που ειναι ψυχρη οπως ενας εξωτερικος τοιχος η μαρμαρο κλπ για να μην μεταφερεται η θερμοκρασια επειδη ακουμαπει πανω ο θερμοστατης.
Να θυμισω οτι ο Madoka ειχε προβλημα με διαφορά θερμοκρασίας απο το LED λαμπακι που ειχε και ελεγαν να χαμηλοσουν την ενταση του για αξιοπιστη μετρηση θερμοκρασιας .

Οι θερμοστάτες έχουν βάση που μπαίνει στον τοίχο,και εχει κενό με τον θερμοστάτη που κουμπώνει επάνω..Αν είναι σωστή η θέση δεν εχουν θέμα.

Λαμπάκια δεν υπάρχουν,αφού στην πλειοψηφία τους δουλεύουν με ψυχρή επαφή. Το madoka είναι άλλη περίπτωση.

Πλέον με τα ασύρματα,υπάρχουν λύσεις για όλα.

Επεξ/σία από aristidis540

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...