lentozo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα στο thread. Είμαι σε αναζήτηση νέου τηλεφώνου μεχρι 150-170€. Το τηλέφωνο που θα αντικαταστήσει είναι το red mi note 7 το οποίο ενώ σε όλα τα υπόλοιπα πάει αρκετά καλά (αυτονομία, ταχύτητα πλοήγησης, WiFi, φωτογραφία-με gcam), έχω μεγάλο θέμα με το σήμα. Χρησιμοποιώ 2 κάρτες, μια Vodafone & μια Cosmote & πλέον έχω θέμα & με τις 2. Με τη Vodafone είχα θέμα από την πρώτη μέρα ενώ με την cosmote εδώ και μερικές εβδομάδες. Χάνεται η σύνδεση την ώρα που μιλάω, σε σημεία που οι συνάδελφοι στη δουλειά έχουν κανονικά σήμα εμένα δεν πιάνει καθόλου κτλ. Η χρήση που θα γίνει είναι: τηλέφωνα, mail, πλοήγηση & φωτογραφία. Χρειάζομαι καλή μπαταρία & σήμα, δακτυλικό αποτύπωμα & αξιοπρεπή camera. Εδώ & χρόνια έχω μόνο Xiaomi αλλά μετά το note 7 δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω εταιρεία ή να δω πάλι σε Xiaomi. Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω προτάσεις σας.
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 βάλε κάτι παραπάνω και πάρε Redmi note 9s
lentozo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Σε σχέση με το 8 pro που είναι περίπου στα ίδια χρήματα ποιο είναι καλύτερο; Γιατί έχω δει διαβάσει πως κάποιοι έχουν θεματάκια με wifi πχ.
AntiCambeR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Σε αυτά τα χρήματα, νομίζω πως 1 απο τις καλύτερες επιλογές είναι το Xiaomi Redmi Note 8. Πιθανόν το Abox να το καλύπτει με 2 χρόνια εγγύηση.Ισως και άλλα 1-2 καταστήματα, οι υπόλοιποι 1 χρόνο απο Κίνα. Απο μεγάλες αλυσίδες νομίζω οτι έχεις 2 χρόνια εγγύηση μέσω της Infoguest αλλά η τιμή πάει κάπου στα 200€. Υπόψιν πως το Note 8 έχει notification led αλλά όχι NFC και το Note 8T το αντίθετο. https://www.skroutz.gr/s/20278123/Xiaomi-Redmi-Note-8-64GB-Neptune-Blue.html https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_8-ampp-9814.php?espv=1
lentozo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Πολύ τα έχει μπερδέψει η Xiaomi! Μοντέλα σε παραπλήσιες τιμές, με παραπλήσιες δυνατότητες και παραπλήσια ονόματα! Note 8, 8T, 8PRO, 9, 9s. Μεγάλο μπέρδεμα! GCam παίρνουν όλα; Τουλάχιστον αν μπορεί κάποιος σε pm να μου στείλει 2-3 καταστήματα που να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση στα κινητά μήπως έτσι βοηθηθώ γιατί τα επίσημης αντιπροσωπείας πάνε 100 € πάνω, είμαι ήδη εκτός budget & για την ώρα είμαι χαμένος! Ευχαριστώ.
efkola Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Αν θέλεις εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας, ο Γερμανός έχει για σήμερα Δευτέρα στα 199€ το note 8 pro(6/64) . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα