Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο thread.

Είμαι σε αναζήτηση νέου τηλεφώνου μεχρι 150-170€.
Το τηλέφωνο που θα αντικαταστήσει είναι το red mi note 7 το οποίο ενώ σε όλα τα υπόλοιπα πάει αρκετά καλά (αυτονομία, ταχύτητα πλοήγησης, WiFi, φωτογραφία-με gcam), έχω μεγάλο θέμα με το σήμα.
Χρησιμοποιώ 2 κάρτες, μια Vodafone & μια Cosmote & πλέον έχω θέμα & με τις 2.
Με τη Vodafone είχα θέμα από την πρώτη μέρα ενώ με την cosmote εδώ και μερικές εβδομάδες. Χάνεται η σύνδεση την ώρα που μιλάω, σε σημεία που οι συνάδελφοι στη δουλειά έχουν κανονικά σήμα εμένα δεν πιάνει καθόλου κτλ.
Η χρήση που θα γίνει είναι: τηλέφωνα, mail, πλοήγηση & φωτογραφία.
Χρειάζομαι καλή μπαταρία & σήμα, δακτυλικό αποτύπωμα & αξιοπρεπή camera.
Εδώ & χρόνια έχω μόνο Xiaomi αλλά μετά το note 7 δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω εταιρεία ή να δω πάλι σε Xiaomi.
Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω προτάσεις σας.

Δημοσ.

Σε σχέση με το 8 pro που είναι περίπου στα ίδια χρήματα ποιο είναι καλύτερο;

Γιατί έχω δει διαβάσει πως κάποιοι έχουν θεματάκια με wifi πχ.

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα, νομίζω πως 1 απο τις καλύτερες επιλογές είναι το Xiaomi Redmi Note 8.

Πιθανόν το Abox να το καλύπτει με 2 χρόνια εγγύηση.Ισως και άλλα 1-2 καταστήματα, οι υπόλοιποι 1 χρόνο απο Κίνα.

Απο μεγάλες αλυσίδες νομίζω οτι έχεις 2 χρόνια εγγύηση μέσω της Infoguest αλλά η τιμή πάει κάπου στα 200€.

Υπόψιν πως το Note 8 έχει notification led αλλά όχι NFC και το Note 8T το αντίθετο.

https://www.skroutz.gr/s/20278123/Xiaomi-Redmi-Note-8-64GB-Neptune-Blue.html

https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_8-ampp-9814.php?espv=1

Δημοσ.

Πολύ τα έχει μπερδέψει η Xiaomi!

Μοντέλα σε παραπλήσιες τιμές, με παραπλήσιες δυνατότητες και παραπλήσια ονόματα! Note 8, 8T, 8PRO, 9, 9s.

Μεγάλο μπέρδεμα!

GCam παίρνουν όλα;

Τουλάχιστον αν μπορεί κάποιος σε pm να μου στείλει 2-3 καταστήματα που να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση στα κινητά μήπως έτσι βοηθηθώ γιατί τα επίσημης αντιπροσωπείας πάνε 100 € πάνω, είμαι ήδη εκτός budget & για την ώρα είμαι χαμένος!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν θέλεις εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας, ο Γερμανός έχει για σήμερα Δευτέρα στα 199€ το note 8 pro(6/64) .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...