Προς το περιεχόμενο

Chucky


Bermudakias33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η "Κούκλα του Σατανά" φαίνεται πως κάνει μια δυναμική επιστροφή και μετά το reboot/sequel του 2019 με τίτλο "Child's Play", θα θερίσει κόσμο και στην τηλεόραση. Το Syfy δημοσίευσε το πρώτο teaser από την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά "Chucky", η οποία μάλιστα έρχεται δια χειρός του δημιουργού του franchise, Don Mancini. 

Η σειρά του Syfy θα αποτελέσει συνέχεια των παλιών ταινιών και για αυτό επιστρατεύεται ο Brad Dourif, που δάνεισε όλα αυτά τα χρόνια τη φωνή του στην διαβολική κούκλα. 

Αν και το teaser trailer δεν αποκαλύπτει ακόμα πολλά, βάζει τους υποψήφιους θεατές στο ύφος του. Το Chucky ήταν να κάνει πρεμιέρα φέτος αλλά λόγω της πανδημίας θα καθυστερήσει και θα το δούμε μέσα στο 2021.

IMDB

Πηγή

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 11 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...

Ο μικρός παίζει ψιλοτραγικά. Γενικότερα οκ καλούτσικο είναι για χάζεμα αν κάποιος είναι fan του franchise.

Η κούκλα μοιάζει πάρα πολύ στο πρωτότυπο κι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο animation. 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Το ξεκινησα σημερα στο cosmote tv μιας και εμεινε ακομα ενα επεισοδιο για να τελειωσει η σεζον. Εχω δει 3 και δεν ειναι καθολου ασχημο. Ο Τσακι ειναι ολα τα λεφτα οι ατακες του θυμιζουν τις πρωτες καλες ταινιες και μου αρεσει πολυ και τα flashback του Τσαρλς στην εξελιξη του να γινει αμειλικτος δολοφονος. Τα αδυναμα σημεια προφανως ειναι το teen κομματι με τα οποια κλισε του το ιδιο θεμα ειχα και με το Scream τη σειρα αλλα τα ξεπερνας μολις ερχεται στο φοντο ο Τσακι. Οσοι ειστε φαν οπως εγω θα σας αρεσει αρκετα. Δεν ειναι τελεια σειρα αλλα ενα 7.5 μεχρι στιγμης το περνει ανετα δεν βαριεσαι καθολου εχει το σωστο animation και τις στιγμες για να το στηριξει και γενικα δεν ειναι αρπαχτη τιμια προσπαθεια και φαινεται. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτο επεισοδιο και η σειρα εφερα πρωταγωνιστες απο προηγουμενες ταινιες ιδιαιτερα απο το Cult Of Chucky του 2017 οπως και απο τις παλιες με κατι παιδια τα οποια μεγαλωσαν και κυνηγανε τωρα τις ψυχες που χωρισε ο Chucky σε κομματια σε καθε κουκλα. Εχουμε και Τιφανυ βεβαιως βεβαιως η γυναικα του Τσακι. Πιστοι στο lore γενικα οι συγγραφεις το μεγαλο αρνητικο ειναι το teen κομματι αλλα περναει σε τριτη μοιρα και δεν το δινω σημασια.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Chucky[Season 1]

Chucky-1.jpg

https://www.imdb.com/title/tt8388390/episodes

Ο αγαπημενος Τσακι που πρωτοεμφανιστηκε στη μεγαλη οθονη το 1988 μαζι με ακομα 7 συνεχειες ερχεται στην τηλεοραση και μπορω να πω οτι τα πηγε εξαιρετικα. Περα απο το teen κομματι που οκ το αφηνω στην ακρη εχουμε εναν Τσακι ο οποιος δινει πονο σε καθε σκηνη εχει κλασικες ατακες ευφανταστοι τροποι που σκοτωνει τα εφε της κουκλας πολυ τιμια, εχουμε το lore το οποιο μας παει πολυ παλια και πως ξεκινησαν ολα εχουμε κλασικους πρωταγωνιστες απο την πρωτη ταινια οπως και απο τις επομενες με την γυναικα του Τιφανι οπως και εναν χαρακτηρα απο την τελευταια ταινια του 2017. Συνολικα μου αρεσε παρα πολυ θα εβαζα 9/10 στα σημεια που ειχαμε Τσακι/Lore/Τιφανι/Αντι αλλα επειδη η σειρα εχει μπολικο teen κλισε και οι μικροι μας χαρακτηρες προσπαθουν αλλα δεν πειθουν παντα θα της δωσω ενα τιμιο 7.8/10 και θα προτεινα ολοι οι φαν να της δωσετε μια ευκαιρια δεν ειναι σε καμια περιπτωση αρπαχτη εχει πεσει δουλεια και φαινεται. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...