crom251 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παω να κανω μια αγορα απο skroutz μεσω εξυπνου καλαθιου, δηλαδη μεσω skroutz. Πληρωμη υποστηριζει μονο μεσω καρτας. Βαζω τα στοιχεια της καρτας αλλα δεν μου ολοκληρωνει την αγορα και μου πεταει αριστερα ενα παραθυρο που λεει για προσθετο κωδικο ασφαλειας (3d secure) και μου ζηταει να συνδεθω ουσιαστικα με κωδικους ebanking. Ειναι ασφαλες τωρα αυτο, να δωσω δηλαδη κωδικους ebanking εκτος τραπεζας, εστω και αν μιλαμε για το skroutz? Εντωμεταξυ 1η φορα μου το ζηταει αυτο. Ισως επειδη ζητησα τιμολογιο? Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από crom251
kalogeros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 To 3D secure δεν έχει καμία σχέση με το ebanking. Είναι ένας τρόπος για να επιβεβαιώσεις ότι αυτός που κάνει τη συναλλαγή είναι και ο κάτοχος της κάρτας. Συνήθως, αν δεν έχεις δηλώσει την κάρτα σου και τον επιθυμητό κωδικό στα συστήματα της τράπεζάς σου, η τράπεζα στέλνει στο κινητό σου έναν κωδικό μιας χρήσης και γίνεται η επιβεβαίωση. Τώρα, αυτό που σου ζητάει το skroutz να κάνεις δεν ξέρω τι φάση είναι, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το skroutz δεν θα κάνει μαμουνιές.
vagos789 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Το 3d secure λογικα εχει να κανει ΜΟΝΟ με το ebanking και καθολου με το skroutz To skroutz δεν εχει κανενα λογο και αιτια να ζηταει passwords κτλ, λογικα ειναι η τραπεζα που διαχειριζεται την συναλλαγη που το ζηταει
george1807 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, crom251 είπε Παω να κανω μια αγορα απο skroutz μεσω εξυπνου καλαθιου, δηλαδη μεσω skroutz. Πληρωμη υποστηριζει μονο μεσω καρτας. Βαζω τα στοιχεια της καρτας αλλα δεν μου ολοκληρωνει την αγορα και μου πεταει αριστερα ενα παραθυρο που λεει για προσθετο κωδικο ασφαλειας (3d secure) και μου ζηταει να συνδεθω ουσιαστικα με κωδικους ebanking. Ειναι ασφαλες τωρα αυτο, να δωσω δηλαδη κωδικους ebanking εκτος τραπεζας, εστω και αν μιλαμε για το skroutz? Εντωμεταξυ 1η φορα μου το ζηταει αυτο. Ισως επειδη ζητησα τιμολογιο? Φαντάζομαι η τράπεζα σου είναι η Πειραιώς. Αν ναι τώρα τελευταία έχει κάνει αυτό το χαζό μέτρο πέρα από την κλασσική επαλήθευση να ζητάει και κωδικούς e-banking σε κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή.
crom251 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Στις 20/7/2020 στις 12:19 ΜΜ, george1807 είπε Φαντάζομαι η τράπεζα σου είναι η Πειραιώς. Αν ναι τώρα τελευταία έχει κάνει αυτό το χαζό μέτρο πέρα από την κλασσική επαλήθευση να ζητάει και κωδικούς e-banking σε κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή. Ναι Πειραιως. Βεβαια πριν καμια βδομαδα ειχαν κανει παλι συναλλαγη μεσω skroutz και δεν μου ζητησε κατι τετοιο. Τωρα προσφατα το εβαλε αυτο?
george1807 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, crom251 είπε Ναι Πειραιως. Βεβαια πριν καμια βδομαδα ειχαν κανει παλι συναλλαγη μεσω skroutz και δεν μου ζητησε κατι τετοιο. Τωρα προσφατα το εβαλε αυτο? ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα