Προς το περιεχόμενο

Randonautica


tarantules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς την εφαρμογή να μας πει εμπειρίες; Διαβάζω κάτι κουλά οτι σε βάζει να πας σε κοντινά στον τόπο σου σημεία να τα εξερευνήσεις και πολλοί βρίσκουν μέχρι και νεκρά πτώματα.Πχ στο βίντεο αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Πρωτη φορα την διαβασα τωρα την εφαρμογη. Δεν ξερω για την παρεα με την βαλιτσα (κυριως επειδη λεει στο βιντεο οτι το καλυψαν τα νεα κλπ) αλλα γενικα οι tik tokers δεν φημιζονται για τα οriginal non staged  βιντεο τους. Απο κει και περα και ο δημιουργος του ελληνικου βιντεο απ'ο,τι ειδα ισχυριζεται πως βαρεθηκε να ασχοληθει παραπανω οταν ειδε πως δεν επεσε πανω σε τιποτα περιεργο, οποτε...

Παντως δε θα με εψηνε καθολου να πηγαινω σε random σημεια που μου λεει μια εφαρμογη, για δυο λογους. Ο πρωτος ειναι πως μπορει να γινει επικινδυνο αν εισαι κανενα πιτσιρικι που δεν φιλτραρει οτι πχ, δεν σκαρφαλωνουμε τοιχους ή δεν μπαινουμε μεσα σε δαση επειδη μας το πεταξε μια εφαρμογη. Επισης μπορει να γινει επικινδυνο διοτι δεν ξερω τι αδειες εχει η εν λογω εφαρμογη και κατα ποσο οι συντεταγμενες μπορει να ειναι παντα τυχαιες τωρα ή μελλοντικα.

Και ο δευτερος λογος ειναι πως δεν θα σπαταλουσα τον χρονο μου ετσι ασκοπα. Καλη φαση η εξερευνηση του urban τοπιου κλπ, αλλα αν εχεις τοσο χρονο και διαθεση μπορεις να το κανεις και μονος σου και σιγουρα πιο διαισθητικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα ,αλλά η απορεία μου είναι πως και αφήνουν τέτοιες εφαρμογές τη στιγμή που μπορεί  να αποδειχθούν εως και επικίνδυνες για κάποια άτομα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...