Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Ξέρω ότι θα ακουστώ σαν παλιομοδίτης αλλά οκ :P 

Έχω το Redmi Note 7 αλλά δεν με βολεύει. Σαν specs, κάμερα κτλ είναι ακριβώς ό,τι ζητάω, αλλά έχω ένα θέμα με το πόσο μεγάλο είναι το κινητό. Το ιδανικό σε μέγεθος ήταν το Redmi 4 pro που είχα. Έτσι λοιπόν ψάχνω κάποιο κινητό, ή ακόμα κάποια ιδέα για το πως να κινηθώ. Αν αξίζει να αγοράσω κάποιο καινούριο ή μεταχειρισμένο κινητό μικρού μεγέθους, ή αν αξίζει να περιμένω μπας και βγει τίποτα πιο μαζεμένο. Έχω βρει το Galaxy A41 το οποίο φαίνεται αρκετά promising, απλά θέλω να το ψάξω και λίγο καλύτερα. Ενδεικτικά το Mi A2 Lite  είναι σχετικά ΟΚ ως προς το μέγεθός του αλλά με χαλάει που έχει χαμηλότερα specs. Πιθανότατα γνωρίζω ότι αυτό που ζητάω είναι αρκετά δύσκολο γι'αυτό ψάχνω και ιδέες. Η φάση του να πάρω κάποια πιο παλιά ναυαρχίδα αξίζει σαν ιδέα; 

Το budget είναι μέχρι και 200 ευρώ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε -> Μέχρι 200€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό -> Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα -> Όχι, αρκεί να έχει νορμάλ κριτικές και να δίνει εγγύηση
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές -> Και τα 2
5) Μέγεθος οθόνης -> Το μέγεθος οθόνης είναι σχετικό, θα ήθελα οι διαστάσεις της συσκευής να είναι κοντά στις 141.3 x 69.6 x 8.9 mm
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών -> Ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία -> Ναι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) -> Social Media Apps, και φωτογραφίες, να μπορεί να αλλάζει εφαρμογές χωρίς να σκαλώνει η συσκευή

Εκτός αυτών  θα ήθελα η ανάλυση οθόνης να ήταν τουλάχιστον full hd 

Ευχαριστώ πολύ! 

Επεξ/σία από Chrisgs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι όπως τα έχουν κάνει θα καταλήξουν αυτοί που θέλουν μικρά κινητά να έχουν 2 κινητά. Ένα στο σπίτι, και ένα που θα το έχουν έξω μαζί τους και θα κάνουν mirror το κινητό που έχουν σπίτι 😜

Αν και το galaxy A41 μου φαίνεται οκ, με φοβίζει το ότι έχει mediatek...

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Έτσι όπως τα έχουν κάνει θα καταλήξουν αυτοί που θέλουν μικρά κινητά να έχουν 2 κινητά. Ένα στο σπίτι, και ένα που θα το έχουν έξω μαζί τους και θα κάνουν mirror το κινητό που έχουν σπίτι 😜

Αν και το galaxy A41 μου φαίνεται οκ, με φοβίζει το ότι έχει mediatek...

Ξεκάθαρα ρε συ. Το έχω σκεφτεί αυτό με τις 2 συσκευές αλλά δεν βολεύει. Στο Α41 και εμένα με φοβίζει ο Mediatek, δεν τους έχω ιδιαίτερα σε εκτίμηση για να είμαι ειλικρινής γι'αυτόν τον λόγο ψάχνω και ιδέες για κάποια άλλη κίνηση  

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Chrisgs είπε

Ξεκάθαρα ρε συ. Το έχω σκεφτεί αυτό με τις 2 συσκευές αλλά δεν βολεύει. Στο Α41 και εμένα με φοβίζει ο Mediatek, δεν τους έχω ιδιαίτερα σε εκτίμηση για να είμαι ειλικρινής γι'αυτόν τον λόγο ψάχνω και ιδέες για κάποια άλλη κίνηση  

Τώρα που έψαξα στο skroutz βρήκα 3 με snapdragon, αλλά για να μην ψάχνω τζάμπα καθώς οι διαστάσεις είναι παραπάνω από αυτές που θες (όπως και το galaxy A41 άλλωστε) σου τα παραθέτω και μου λες αν κάποιο σου κάνει στο μέγεθος για να σου το ψάξω συγκεκριμένα.

https://www.skroutz.gr/s/24045545/Asus-ZenFone-5-64GB-Meteor-Silver.html

https://www.skroutz.gr/s/23153109/Xiaomi-Mi-8-Lite-64GB-Aurora-Blue.html

https://www.skroutz.gr/s/17393161/Meizu-X8-128GB-Black.html

Άσε για λίγο τις κριτικές και την εγγύηση στην άκρη θα τα δούμε αυτά μετά.

Δημοσ.

Αρχικα ευχαριστω για τον χρονο σου! Γενικα σαν γνωμονα εχω το να ειναι κατω απο 15cm υψος και κατω απο 7cm πλατος η συσκευη. Αν και το asus φαινεται ωραιο. Εχω ψιλο ψαξει και εγω απο καινουρια και δεν ειχα καποια επιτυχια. Γι'αυτο ελεγα μηπως στρεφομουν στα μεταχειρισμενα ή κατι σχετικο. Χαθηκε να ηταν πιο φθηνο το SE? :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chrisgs είπε

Αρχικα ευχαριστω για τον χρονο σου! Γενικα σαν γνωμονα εχω το να ειναι κατω απο 15cm υψος και κατω απο 7cm πλατος η συσκευη. Αν και το asus φαινεται ωραιο. Εχω ψιλο ψαξει και εγω απο καινουρια και δεν ειχα καποια επιτυχια. Γι'αυτο ελεγα μηπως στρεφομουν στα μεταχειρισμενα ή κατι σχετικο. Χαθηκε να ηταν πιο φθηνο το SE? :P 

Αν το ήθελες για απλή χρήση θα σου έκανε το SE αν ήταν σε καλή τιμή, αλλά δεν μπορείς να του βάλεις apk, περιορισμούς με bluetooth κτλ. Τέλος πάντων, όσον αφορά το asus δεν βλέπω μεγάλες διαφορές συγκριτικά με το note 7 που έχεις (note 7 -> 660, asus -> 636). Πέρα από αυτό το asus φαίνεται να έχει καλύτερη κάμερα. Τώρα αν δεν σου κάνει το asus αναγκαστικά ρισκάρεις με κάποιον mediatek 🙁

Ίσως μια λύση είναι να πάρεις κανένα παλιό σου κινητό (ή να αγοράσεις κάποιο μεταχειρισμένο παλιό), και να του περάσεις κάποια ελαφριά rom. Αλλά πρέπει να το ψάξεις προτού προβείς σε αγορά, για το αν μπορεί να υποστηρίξει την rom (δεν ξέρω αν υπάρχουν περιορισμοί, δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ) και γενικά ότι άλλο...

Δημοσ.

Δεν έχω ψάξει αρκετά τι παίζει με τους MediaTek, μάλλον πρέπει να ερευνήσω και αυτό πρώτα. Επίσης σχετικά με τις custom rom το έχω σκεφτεί και αυτό το κομμάτι. Αν αγόραζα πχ το παλιό μου κινητό θα μπορούσα να του βάλω κάποια custom rom αλλά θα είχα θέμα με την κάμερα. Γενικά το όλο θεμα μπάζει απο παντού

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Chrisgs είπε

Δεν έχω ψάξει αρκετά τι παίζει με τους MediaTek, μάλλον πρέπει να ερευνήσω και αυτό πρώτα. Επίσης σχετικά με τις custom rom το έχω σκεφτεί και αυτό το κομμάτι. Αν αγόραζα πχ το παλιό μου κινητό θα μπορούσα να του βάλω κάποια custom rom αλλά θα είχα θέμα με την κάμερα. Γενικά το όλο θεμα μπάζει απο παντού

Ναι δυστυχώς όπως τα λες είναι. Γενικά τα προβλήματα των mediatek είναι υψηλές θερμοκρασίες και χοντρά κωλύματα... Ίσως και δυσκολία με gcam. 

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εννοειτε αυτο το SE, ομως θεωρω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη, η τιμη του στο ιστορικο εχει πεσει ως 248 ευρω πριν μερικους μηνες, οποτε  αν σε ενδιαφέρει, περιμενεις να πεσει ξανα (περαιτερω)...

https://www.skroutz.gr/s/18199305/Xiaomi-Mi-9-SE-128GB-Piano-Black.html

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Chrisgs είπε

Καλησπέρα,

Ξέρω ότι θα ακουστώ σαν παλιομοδίτης αλλά οκ :P 

Έχω το Redmi Note 7 αλλά δεν με βολεύει. Σαν specs, κάμερα κτλ είναι ακριβώς ό,τι ζητάω, αλλά έχω ένα θέμα με το πόσο μεγάλο είναι το κινητό. Το ιδανικό σε μέγεθος ήταν το Redmi 4 pro που είχα. Έτσι λοιπόν ψάχνω κάποιο κινητό, ή ακόμα κάποια ιδέα για το πως να κινηθώ. Αν αξίζει να αγοράσω κάποιο καινούριο ή μεταχειρισμένο κινητό μικρού μεγέθους, ή αν αξίζει να περιμένω μπας και βγει τίποτα πιο μαζεμένο. Έχω βρει το Galaxy A41 το οποίο φαίνεται αρκετά promising, απλά θέλω να το ψάξω και λίγο καλύτερα. Ενδεικτικά το Mi A2 Lite  είναι σχετικά ΟΚ ως προς το μέγεθός του αλλά με χαλάει που έχει χαμηλότερα specs. Πιθανότατα γνωρίζω ότι αυτό που ζητάω είναι αρκετά δύσκολο γι'αυτό ψάχνω και ιδέες. Η φάση του να πάρω κάποια πιο παλιά ναυαρχίδα αξίζει σαν ιδέα; 

Το budget είναι μέχρι και 200 ευρώ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε -> Μέχρι 200€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό -> Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα -> Όχι, αρκεί να έχει νορμάλ κριτικές και να δίνει εγγύηση
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές -> Και τα 2
5) Μέγεθος οθόνης -> Το μέγεθος οθόνης είναι σχετικό, θα ήθελα οι διαστάσεις της συσκευής να είναι κοντά στις 141.3 x 69.6 x 8.9 mm
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών -> Ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία -> Ναι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) -> Social Media Apps, και φωτογραφίες, να μπορεί να αλλάζει εφαρμογές χωρίς να σκαλώνει η συσκευή

Εκτός αυτών  θα ήθελα η ανάλυση οθόνης να ήταν τουλάχιστον full hd 

Ευχαριστώ πολύ! 

Επίσης μπορείς να δεις κάνα pixel είναι μικρά 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Δεν ξερω αν εννοειτε αυτο το SE, ομως θεωρω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη, η τιμη του στο ιστορικο εχει πεσει ως 248 ευρω πριν μερικους μηνες, οποτε  αν σε ενδιαφέρει, περιμενεις να πεσει ξανα (περαιτερω)...

https://www.skroutz.gr/s/18199305/Xiaomi-Mi-9-SE-128GB-Piano-Black.html

Εγώ νόμιζα το se της apple... Μάλλον έκανα εγώ λάθος. 

Δημοσ.

Και εγω το SE της apple εννοουσα κυριως. Γενικοτερα εχουν πιασει τα χερια μου κατι παλια iphone τα οποια ηταν φουλ βολικα σε θεμα μεγεθους, αλλα δυστυχως βγαινουν τελειως off budget εκτος αν παιξω κανα μεταχειρισμενο 7-8. 

@kp1 για τα πιξελ το εχω σκεφτει, αλλα δεν βρισκω καποια κομπλε αγγελια οσο εχω ψαξει, διοτι καινουρια με βγαζουν παλι εκτος budget 😕 εχεις να προτεινεις πουθενα να ψαξω; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Chrisgs είπε

Και εγω το SE της apple εννοουσα κυριως. Γενικοτερα εχουν πιασει τα χερια μου κατι παλια iphone τα οποια ηταν φουλ βολικα σε θεμα μεγεθους, αλλα δυστυχως βγαινουν τελειως off budget εκτος αν παιξω κανα μεταχειρισμενο 7-8. 

@kp1 για τα πιξελ το εχω σκεφτει, αλλα δεν βρισκω καποια κομπλε αγγελια οσο εχω ψαξει, διοτι καινουρια με βγαζουν παλι εκτος budget 😕 εχεις να προτεινεις πουθενα να ψαξω; 

Αυτό Google pixel 3a xl φαίνεται καλό και 230€

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε μερικές μέρες κυκλοφορεί το pixel 4a.

Σε specs και διαστάσεις είναι αυτό που ζητάς. Απονομή λένε κάτω από το SE.

Δημοσ.

Αν και είναι σπάνιο πουλί, προσπάθησε να βρεις κανένα Sony Xperia XZ2 Compact.

Τώρα και το 4a που προτείνει ο φίλος αναμένεται από πολύ κόσμο αλλά ήδη είμαστε 2.5 μήνες μετά τη μέρα που θεωρητικά θα το έδειχναν (12/05/2020) αλλά ακόμα πουθενά και μπορεί να πάει Οκτώβριο (ή να το φάει το μαύρο σκοτάδι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...