Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντιμετωπιζω ενα τεραστιο προβλημα με μια επιστροφη χρηματων ενος σεβαστου ποσου που εκανε το αλιεξ πισω στην καρτα μου  leopay καθως με αυτην την καρτα ειχα κανει την αγορα μου πριν απο 90+ μερες.

πριν 5 μερες ολοκληρωθηκε η επιστροφη απο αλιεξ καθως εχω μιλησει με την icard που αντικατεστησε την leopay. τα χρηματα μου ειπαν αυτοι οτι τα βλεπουν - τα εχει επιστρεψει το αλιεξ αλλα δεν μπορουν να μου τα πιστωσουν πισω γιατι η καρτα ειναι ακυρωμενη απο αυτους. παροτι η καρτα εληγε 2022. 

Τους παρακαλεσα να δεχτουν την επιστροφη απο το αλιεξ και να μου τα πιστωσουν σε μια καρτα που εχω στην icard sto wallet ή να τους δωσω εναν τραπεζικο λογαριασμο να μου τα βαλουν. μου λενε πρεπει να μιλησω με αλιεξ να τα επιστρεψουν πισω και οταν τα ξαναλαβει το αλιεξ να μου τα πιστωσει σε μια νεα καρτα αγορων που εχω δηλωσει εκει..

ωραια σκεφτηκα πολυ καλη λυση και αυτη.. αλλα ελα μου ντε που στο αλιεξ δεν μπορω να μιλησω με κανεναν. βγαινει ενα ρομποτακι στο τσατ που απανταει οτι θελει αυτοματοποιημενα. 

Ποιον μπορω να βρω να εξηγησω τι θελω να με βοηθησει απο τα βαθυ τις Κινας??

και γιατι αυτοι απο icard δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν. ?? τι με συμβουλευεται? δεν θελω να χασω τα χρηματα.. !! να ηταν 5-10 ευρω μπορει να τους χαριζα...!!

Δημοσ.

ναι φιλε μου. αυτο ειναι που εχω  και εκανα κινηση και εγω. κατω κατω ειναι το ρομποτακι που απανταει αυτοματα.. δεν υπαρχει κατι αλλο να κανω..??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ALXIOA είπε

Τους παρακαλεσα να δεχτουν την επιστροφη απο το αλιεξ και να μου τα πιστωσουν σε τραπεζικο λογαριασμο

Μονο αυτη ειναι η λυση, δεν υπαρχει τιποτα αλλο. Ειναι υποχρεωμένοι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Μονο αυτη ειναι η λυση, δεν υπαρχει τιποτα αλλο. Ειναι υποχρεωμένοι

Δεν δέχονται με τίποτα. Ενώ μου έκλεισαν την κάρτα εντελώς ξαφνικά αρνούνται να με εξυπηρετήσουν ..επιμένουν στο να γυρίσουν πίσω τα χρήματα και να βγάλω άκρη με το αλιεξ..

Αλλά γιατί λες είναι υποχρεωμένοι.; Τι άλλο να τους πω..πως να τους πιέσω?

Δημοσ.
45 minutes ago, ALXIOA said:

Δεν δέχονται με τίποτα. Ενώ μου έκλεισαν την κάρτα εντελώς ξαφνικά αρνούνται να με εξυπηρετήσουν ..επιμένουν στο να γυρίσουν πίσω τα χρήματα και να βγάλω άκρη με το αλιεξ..

Εφόσον τα χρήματα έχουν επιστραφεί στην κάρτα το aliexpress δεν έχει δικαιοδοσία στην κάρτα ώστε να τα πάρει από αυτήν. 

Μίλα με την εκδότρια της κάρτας (MasterCard, visa) και κάνε καταγγελία στην icard.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Είναι προφανες ότι το aliexpress έκανε τη δουλειά του. Τωρα είναι η σειρά της Icard να κάνει τη δική της. Εκεί πρέπει να πιέσεις

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβα ή δεν κατάλαβες...αυτοί τις icard πρότειναν να γυρίσουν πίσω στο αλιεξ τα χρήματα. Και ύστερα να βγάλω εγώ άκρη με το αλιεξ να τους δώσω νέα κάρτα ώστε να τα πιστωσουν ξανά. Το θέμα είναι δεν μπορώ να τους βρω με τίποτα αυτός...

Οπότε πάμε τώρα σε αυτό που προτείνες. Να κάνω καταγγελία στην visa και να πω τι ακριβώς; Ότι η icard δεν μου πιστώνει χρήματα στην κάρτα που έκλεισε;;;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Δεν καταλαβα ή δεν κατάλαβες...αυτοί τις icard πρότειναν να γυρίσουν πίσω στο αλιεξ τα χρήματα. Και ύστερα να βγάλω εγώ άκρη με το αλιεξ να τους δώσω νέα κάρτα ώστε να τα πιστωσουν ξανά. Το θέμα είναι δεν μπορώ να τους βρω με τίποτα αυτός...

Οπότε πάμε τώρα σε αυτό που προτείνες. Να κάνω καταγγελία στην visa και να πω τι ακριβώς; Ότι η icard δεν μου πιστώνει χρήματα στην κάρτα που έκλεισε;;;

Δεν ξέρω φιλε μου δεν εχω ποτε ασχοληθεί με αυτή την κάρτα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Και να τους βρεις δε θα κάνουν αυτό το (απίστευτο) που προτείνει η Icard

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spartak1 είπε

Και να τους βρεις δε θα κάνουν αυτό το (απίστευτο) που προτείνει η Icard

Αυτό είπα κ γω. Αυτοί όπως είπες έκαναν το σωστό. Τα πιστωσουν στην κάρτα που έγινε η αγορά.....αλλά αυτοί τις icard δεν λένε να βοηθήσουν. Ναι λέει τα βλέπουμε τα χρήματα στην τράπεζα μας αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ...τους έστειλα 10 Μάιλ. Επιμένουν στο ίδιο πραγμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

να κάνω καταγγελία στην visa και να πω τι ακριβώς; Ότι η icard δεν μου πιστώνει χρήματα στην κάρτα που έκλεισε;;;

Ακριβώς αυτο να κανεις, ειναι μια πολυ καλη ιδεα και η μονη λυση αφου αρνούνται.

.

.

Το αλι ξεχνατο δεν εχει καμία ανάμιξη.

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ακριβώς αυτο να κανεις, ειναι μια πολυ καλη ιδεα και η μονη λυση αφου αρνούνται.

.

.

Το αλι ξεχνατο δεν εχει καμία ανάμιξη.

Αυτό θα κάνω αύριο πρωί....

Δημοσ.

Η iCard είναι visa debit από οσό βλέπω? Εσύ έχεις λογαριασμό στην iCard? Αν ναι, θα έπρεπε να σου πιστωθούν ασχέτως αν η κάρτα είναι ακυρωμένη (αν λειτουργεί η iCard όπως λειτουργεί πχ η Revolut).

Στείλε ενα αναλυτικό email στη Visa με το πρόβλημα σου (κάνε cc την iCard και την Bulgarian National Bank που απ 'οσο βλέπω εποπτεύει την iCard) και απαίτησε να επέμβουν για τη λύση του προβήματος

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, zaccki είπε

Η iCard είναι visa debit από οσό βλέπω? Εσύ έχεις λογαριασμό στην iCard? Αν ναι, θα έπρεπε να σου πιστωθούν ασχέτως αν η κάρτα είναι ακυρωμένη (αν λειτουργεί η iCard όπως λειτουργεί πχ η Revolut).

Στείλε ενα αναλυτικό email στη Visa με το πρόβλημα σου (κάνε cc την iCard και την Bulgarian National Bank που απ 'οσο βλέπω εποπτεύει την iCard) και απαίτησε να επέμβουν για τη λύση του προβήματος

ναι εχω λογαριασμο ενεργοποιημενο κανονικα. στην icard..!! αλλα δεν μου τα βαζουν...

στην visa που λες που στελνουμε μαιλ. μπηκα στην σελιδα της εχει 1002 ερωτοαπαντησεις....!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...