Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον ο κατάλογος που υπάρχει στο ebill μου είναι ο καινούριος τιμοκατάλογος που μαμάει/χρεώνει πλέον η ΔΕΗ λες...όψομεν!!!😁

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, demakhs είπε

Μάλλον ο κατάλογος που υπάρχει στο ebill μου είναι ο καινούριος τιμοκατάλογος που μαμάει/χρεώνει πλέον η ΔΕΗ λες...όψομεν!!!😁

Σε όλους στο e bill εμφανίζεται ο καινουριος τιμοκατάλογος είτε υπέγραψαν με παλιες τιμές είτε με καινουριες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πληρωσεις αυτές τις τιμές. Εφόσον σου γράφει 1/12/2023 ότι λήγει θα δεις στον πρωτο λογαριασμό ότι η τιμή θα είναι 0,105 ημερήσια. Με εμπρόθεσμη πληρωμη και παγια εντολή παει στα 0,097 . 

Δημοσ.

Τέλειος, ευχαριστώ πολύ.

Διαβάζω ότι αυτό τον μήνα η χονδρική τιμή του ρεύματος έπεσε σχεδόν σε κανονικά επίπεδα, κάποιος μας τρολλάρει μάλλον, περίπου στα 0.10, είχε φτάσει Μαξ 0.40.

Καλή χρονιά με υγεία κ ... χαμηλές kwh!!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, demakhs είπε

Τέλειος, ευχαριστώ πολύ.

Διαβάζω ότι αυτό τον μήνα η χονδρική τιμή του ρεύματος έπεσε σχεδόν σε κανονικά επίπεδα, κάποιος μας τρολλάρει μάλλον, περίπου στα 0.10, είχε φτάσει Μαξ 0.40.

Καλή χρονιά με υγεία κ ... χαμηλές kwh!!

Τις τελευταίες  μέρες πηγε σε κανονικά επίπεδα ,οχι ολοκληρα μήνα, λόγω δυνατών ανέμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και δουλεψαν πολυ τα αιολικά παρκα. Απ ότι προβλεπουν παλι προς την δόξα τραβα θα παει η κιλοβατωρα και θα παει πανω απο 0,30 και θα όσοι δεν έχουν σταθερό θα ψάχνουν την κυβέρνηση να τους σώσει με επιδοτήσεις. Καλη χρονια φίλε με υγεια και μακάρι να επιστρέψει στα παλια το ρευμα γιατί παιρνει μπάλα τα παντα στην ακρίβεια . 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/12/2021 στις 7:25 ΜΜ, mtjet είπε

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.

Μου ηρθε ο πρώτος λογαριασμός  στο home on line που ειναι και εκκαθαριστικός.

Για 1107 kwh 149 ευρω μαζί με τα 30 ευρω εκπτωση. Κάνωντας αναγωγή στην kwh χωρις την εκπτωση 30 ευρω, βγαίνει μια μέση τιμή kwh στα 16 λεπτά.

Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη τιμή αυτη την περίοδο.

Καλή χρονιά σε όλους 

ΔΕΗ1.png

ΔΕΗ2.png

αφου εισαι στο home on line γιατι εχεις ρητρα αναπροσαρμογής??

Δημοσ.
16 ώρες πριν, yiankap είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Τελικά τα τράβηξε απευθείας από την κάρτα ; Ή χρειάστηκε να δηλώσεις και τίποτα άλλο στο site της Πειραιώς;

Καλημέρα και καλή χρονιά !

Στις 28/12 που έληγε ο λογαριασμός , περίπου στις 12 το μεσημέρι τράβηξε αυτόματα το ποσό του λογαριασμού χωρίς κάποια έξτρα χρέωση. Δεν έκανα καμία άλλη ενέργεια στο site της Πειραιώς και δεν μου ήρθε καμία ειδοποίηση για να εγκρινω την συναλλαγή. 

• Thanks 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, evigiot είπε

Την ίδια απορία έχω και εγώ μόλις μου ήρθε η σύμβαση..

Υπάρχει περίπτωση να μεταβιβάζονται χρέη προηγούμενου ιδιοκτήτη στο αφμ σου;

To κάνουν μπας και τσιμπήσουν λεφτά από κανένα αδαή.

Σε κάποιον εδώ έβαλαν χρέος 1000 ευρώ από προηγούμενο ενοικιαστή, φυσικά τα έσβησα αλλά έφαγε ταλαιπωρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ebill γράφει καταχώρηση ένδειξης μεταξύ 6 και 9 Δεκεμβρίου (που πέρασε). Έχει κολλήσει στην παλιά ημερομηνία που είχα δώσει κανονικά ένδειξη και είχε εκδοθεί βάσει αυτής ο λογ/σμος. Να υποθέσω δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν δώσουμε ένδειξη εφόσον δεν γίνεται; θα ξεκολλήσει λογικά με την έκδοση του επόμενου; 

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.

25 λεπτά πριν, 1comment είπε

To ebill γράφει καταχώρηση ένδειξης μεταξύ 6 και 9 Δεκεμβρίου (που πέρασε). Έχει κολλήσει στην παλιά ημερομηνία που είχα δώσει κανονικά ένδειξη και είχε εκδοθεί βάσει αυτής ο λογ/σμος. Να υποθέσω δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν δώσουμε ένδειξη εφόσον δεν γίνεται; θα ξεκολλήσει λογικά με την έκδοση του επόμενου; 

ούτε εμένα αφήνει να δώσω ένδειξη, ενώ ο προηγούμενος ήταν εκκαθαριστικός γράφει ότι μπορώ από 01/02/2022

Δημοσ.

Καλη χρονια σε ολους!!Μπηκα στο online τελος Νοεμβρη...

Ο τελευταιος εκκαθαριστικος που πληρωσα ηταν μεχρι 5/10/21

Ακομα δεν μου εχει ερθει αλλος λογαριασμος..Ειναι φυσιολογικο;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Decano είπε

ούτε εμένα αφήνει να δώσω ένδειξη, ενώ ο προηγούμενος ήταν εκκαθαριστικός γράφει ότι μπορώ από 01/02/2022

Εσένα τουλάχιστον σου έχει μελλοντική ημερομηνία. Εμένα που μου έχει παρελθοντική; 🤣

Δημοσ.
Στις 30/12/2021 στις 3:08 ΜΜ, Stinis είπε

έκπτωση συνέπειας δεν υπάρχει σε κανένα ΚΟΤ . Αν έχεις ΚΟΤ Α ή Β  πλέον δεν μπαίνει πουθενά η έκπτωση συνέπειας

Ετσι νομιζα κι εγω γιατι δεν ειχα λαβει, αλλα στο τελευταιο Εναντι την ελαβα. Δε ξερω τι ακριβως συμβαινει

image.png

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, rus είπε

Ετσι νομιζα κι εγω γιατι δεν ειχα λαβει, αλλα στο τελευταιο Εναντι την ελαβα. Δε ξερω τι ακριβως συμβαινει

image.png

Τελευταία φορά που πείρα έκπτωση συνέπειας είναι τον Μάρτιο σε εκκαθαριστικό λογαριασμό ΚΟΤ Β όμως, όχι σε έναντι!

Μετά διάβασα και μου είπαν στο τηλέφωνο αυτοί ότι τέλος για τους ΚΟΤ η έκπτωση συνέπειας. Παλιά έπαιρνα σε έναντι νομίζω μόνο. Τώρα ή άλλαξε πάλι κάτι ή στο βάλανε γιατί μπήκες τώρα στο ΚΟΤ και αφορά και προηγούμενο διάστημα που δεν ήσουν ή δεν ξέρω τι άλλο. 

Η ΔΕΗ τα τελευταία χρόνια είναι κάτι σαν το χρηματιστήριο και το deal του φερεντίνου.  Σήμερα ισχύουν αυτά , χθες άλλα , αύριο άλλα και χάθηκε η μπάλα. και εγώ δεν ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...