Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση σε αυτους που εχουν ακομα αιτημα υπο εξεταση στο Online και τους εχει εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος σε Γ1. Θα πληρωσετε τον λογαριασμο χειροκινητα η θα περιμενετε να τραβηξει απο την δηλωμενη καρτα; Φοβαμαι μηπως δεν εχει ενεργοποιηθει η καρτα στο συστημα τους και μεινει απληρωτο

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akalexop2 είπε

Καλησπέρα. Θα εκτιμούσα μια σχετική βοήθεια. Καθως είμαι σε διαδικασία αίτησης για ΔΕΗ online, ζητούν ενδείξεις μετρητή αλλά το ρολόι στο υπόγειο της πολυκατοικίας δεν είναι σε εύκολα προσβάσιμο σημείο, πρέπει να βάλεις σκάλα κλπ Αν βάλω κατά προσέγγιση με βάση τελευταίο εκκαθαριστικό, πιστεύετε θα υπάρχει πρόβλημα? Ευχαριστώ

Καλησπέρα.. Για την αλλαγή αυτή που θα ζητήσεις θα ενεργοποιηθεί από τον Δεδδηε.. Που σημαίνει ότι ο νέος παροχος θα το ζητήσει από τον Δεδδηε να γίνει αυτή η αλλαγή.. Και υπάρχει η πιθανοτητα να χρειαστεί να περασει ο Δεδδηε από το ακίνητο να λάβει την μέτρηση για την αλλαγή που θα ζητήσεις.. 

Δημοσ.

απο γνωστο μου προσφατος  λογαριασμος  δεη Γ1Ν 

εγω απο Γ1Ν πηγα σε myhome enter  με το νεο τιμοκαταλογο

καταναλώνουμε σχεδον τις ιδιες κιλοβατώρες  απο οτι φαινεται καλυτερα  να καθομουνα Γ1Ν αφου δεν προλαβα τον παλιο τιμοκαταλογο

440110955020_2021-12-30_page-0001.jpg

440110955020_2021-12-30_page-0002.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vjshadow είπε

@rose from hell νομίζω είναι το ίδιο με εσένα γιατί δεν έχει ρήτρα. Αλλά γιατί δεν έχει;

Γιατί είναι έναντι... Άρα δεν βγαίνει συμπέρασμα . Φυσικά και βγαίνει πιο φθηνά γιατί δεν έχει υπολογιστεί η ρήτρα. Όταν θα ρθει ο εκκαθαριστικος ας τα ξαναπεί ο συμφορουτης με τον φίλο του να δουμε. 

Επεξ/σία από alexpaok14
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μια ερωτηση:

Ποτε αλλαξε τιμες η δεη απο 0.10507 σε 0.18?

Γιατι ενω ειχα στειλει τα εγγραφα κτλ που ζητουσαν στις 26/11 και ηρθε email στις 3/12 οτι τα ειναι σωστα κτλ, βλεπω στο ebill : Το προϊόν είναι ενεργό έως 13/12/2023

Aν μπηκα με το 0.18 τον ηπιαμε, πληρωσα και ρητρα στην Volton να φυγω.

Σημειωση: αιτηση ηλεκτρονικα ειχα κανει στις 4/11 αλλα δεν μπορουσαν να επικοινωνησουν επειδη ειναι στο ονομα της μανας μου και εχε μπλοκαρει τους 5ψηφιους...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Apostol. είπε

Μια ερωτηση:

Γιατι ενω ειχα στειλει τα εγγραφα κτλ που ζητουσαν στις 26/11 και ηρθε email στις 3/12 οτι τα ειναι σωστα κτλ, βλεπω στο ebill : Το προϊόν είναι ενεργό έως 13/12/2023

Σημειωση: αιτηση ηλεκτρονικα ειχα κανει στις 4/11 αλλα δεν μπορουσαν να επικοινωνησουν επειδη ειναι στο ονομα της μανας μου και εχε μπλοκαρει τους 5ψηφιους...

Ποιους 5ψηφιους ?

8009001000 είναι το τηλέφωνο.

Δημοσ.
3 minutes ago, Apostol. said:

Μια ερωτηση:

Έχεις 2 χρόνια δέσμευση άρα είσαι στον παλιό τιμοκατάλογο 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ποιους 5ψηφιους ?

8009001000 είναι το τηλέφωνο.

Δεν ξερω ετσι μου ειπε η μανα μου οταν της ειπα κατα τις 20 Νοεμβρη να παρει τηλεφωνο να δει τι γινεται, οτι δηλαδη την περνανε λεει και αυτη ειχε φραγη στο νουμερο τους, ξερω γω δεν πολυσυννενοουμαστε κιολας.

5 λεπτά πριν, marmagia είπε

Έχεις 2 χρόνια δέσμευση άρα είσαι στον παλιό τιμοκατάλογο 

Thanks αλλα πως προκυπτει η δεσμευση?

Απο την ημερομηνια που τους εστειλα (η μανα μου δηλαδη) τα εγγραφα συμπληρωμενα?

Δημοσ.
2 minutes ago, Apostol. said:

Δεν ξερω ετσι μου ειπε η μανα μου οταν της ειπα κατα τις 20 Νοεμβρη να παρει τηλεφωνο να δει τι γινεται, οτι δηλαδη την περνανε λεει και αυτη ειχε φραγη στο νουμερο τους, ξερω γω δεν πολυσυννενοουμαστε κιολας.

Thanks αλλα πως προκυπτει η δεσμευση?

Απο την ημερομηνια που τους εστειλα (η μανα μου δηλαδη) τα εγγραφα συμπληρωμενα?

Το ενεργοποίησαν τότε μάλλον αλλά επειδή είχατε υπογράψει πριν την 3/12 μπήκατε στις παλιές τιμές. Το νέο online είναι μονοετές, όποτε για να έβαλαν διετή δέσμευση είστε στις παλιές τιμές 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, marmagia είπε

Το ενεργοποίησαν τότε μάλλον αλλά επειδή είχατε υπογράψει πριν την 3/12 μπήκατε στις παλιές τιμές. Το νέο online είναι μονοετές, όποτε για να έβαλαν διετή δέσμευση είστε στις παλιές τιμές 

Ωπα ακυρο το τσεκαρα τωρα, 13/12/2022 λεει εκανα εγω λαθος πριν....

Μονοετες αρα καινουριος τιμοκαταλογος ε?!@#

Δημοσ.
Just now, Apostol. said:

Ωπα ακυρο το τσεκαρα τωρα, 13/12/2022 λεει εκανα εγω λαθος πριν....

Μονοετες αρα καινουριος τιμοκαταλογος ε?!@#

Κάνε καταγγελία και στείλε παράπονο δε χάνεις κάτι. Ποτέ ήταν η ημέρα υπογραφής των δικαιολογητικών; 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, marmagia είπε

Κάνε καταγγελία και στείλε παράπονο δε χάνεις κάτι. Ποτέ ήταν η ημέρα υπογραφής των δικαιολογητικών; 

26/11/21 εχει ημερομηνια το απεσταλμενο με τα εγγραφα.

Θα παρει η μανα μου αυριο τηλεφωνο, της ειπα να ρωτησει για τις τιμες και επειδη ειναι μαλλον με το 0.18 να κανει παραπονα κτλ, ηταν δικηγορος πιστευω να βγαλει ακρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Apostol. είπε

13/12/2023

Τώρα το είδα, η σύμβαση 24μηνη ήταν για τις παλιές τιμές και μένα είχε ενεργοποιηθεί στην αρχή με ημερομηνία πριν 2/12 και μετά το άλλαξαν σε 8/12/2023. Οπότε αν έχεις ένα έτος σύμβαση σε έχουν περάσει με τον καινούργιο.. 

Επεξ/σία από franky10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...