Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kyanokranos είπε

Α μπράβο. 0,096€/kWh τους λέω για την ημερήσια κατανάλωση και μου λέει πως είναι 0,11€/kWh.

Το 0.11 είναι τζιζ νούμερο, μου θυμίζει επικίνδυνα Γ1...

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, AristidisZ said:

Το 0.11 είναι τζιζ νούμερο, μου θυμίζει επικίνδυνα Γ1...

Μετά από κάνα 40' έβγαλα τελικά άκρη:

Επειδή χρειάστηκε 1 μέρα να γίνει η μεταφορά από τον παλιό πάροχο (στα χαρτιά), έχουν χρεώσει κάποιες κιλοβατώρες με τη χρέωση του Γ1.

Για τις υπόλοιπες ημέρες ισχύει κανονικά το 0,096€/kWh που έχει προσυμφωνηθει.

Τρέχα γύρευε τι λογική έχει αυτό.

Επεξ/σία από kyanokranos
  • Like 1
Δημοσ.

καλησπερα, νοικιαζω εντελως νεο σπιτι (αρα δεν υπηρχε ηλεκτροδοτηση πριν).

Ο ενοικιαστης εκανε εβαλε μετρητη και ενα πακετο της δεη (τελη Δεκεμβρη)  και εγω τωρα θελω να αλλαξω να παω στο online. Ομως οταν βαζω αριθμο παροχης δεν με αφηνει να προχωρησω στο σαιτ της ΔΕΗ. Λετε να φταιει οτι ειναι καινουργια η παροχη και πρεπει να περιμενω να ερθει ο πρωτος λογαριασμος?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kyanokranos είπε

Μετά από κάνα 40' έβγαλα τελικά άκρη:

Επειδή χρειάστηκε 1 μέρα να γίνει η μεταφορά από τον παλιό πάροχο (στα χαρτιά), έχουν χρεώσει κάποιες κιλοβατώρες με τη χρέωση του Γ1.

Για τις υπόλοιπες ημέρες ισχύει κανονικά το 0,096€/kWh που έχει προσυμφωνηθει.

Τρέχα γύρευε τι λογική έχει αυτό.

μην ασχολείσαι, αφού είσαι με το 0.096, όλα καλά 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει καποιος να καταλαβει τι ειναι αυτο το +,- 100 ευρω? Μου χρεωσαν ξανα εγγυηση και την αφαιρεσαν? Ειναι ο πρωτος λογαριασμος σε Enter+ και ειχα πληρωσει εγγυηση 100 ευρω στο καταστημα που εκανα την αιτηση.

image.png.5745dd26a983d605394d33a1bc767d01.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spocky είπε

Μπορει καποιος να καταλαβει τι ειναι αυτο το +,- 100 ευρω? Μου χρεωσαν ξανα εγγυηση και την αφαιρεσαν? Ειναι ο πρωτος λογαριασμος σε Enter+ και ειχα πληρωσει εγγυηση 100 ευρω στο καταστημα που εκανα την αιτηση.

image.png.5745dd26a983d605394d33a1bc767d01.png

Επιστροφή εγγύησης, ναι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skritikos είπε

Επιστροφή εγγύησης, ναι.

Με χρεωνει ξανα και μετα μου τα επιστρεφει?Αρα δεν μου εχει επιστρεψει στην ουσια την αρχικη εγγυηση που ειχα δωσει στο καταστημα?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, akalokat είπε

Καλημέρα,

έχει παρατηρήσει κανείς υπερβολική αύξηση στις χρεώσεις για ΥΚΩ (υπηρεσίες κοινής ωφέλειας) σε σχέση με παλαιότερους λογαριασμούς του ? 

Βάλε νυχτερινό, αν δεν έχεις ήδη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spocky είπε

Με χρεωνει ξανα και μετα μου τα επιστρεφει?Αρα δεν μου εχει επιστρεψει στην ουσια την αρχικη εγγυηση που ειχα δωσει στο καταστημα?

Μα την αρχική σου επιτρέφει. Κάπου πρέπει να εμφανίσει την χρέωση στον πρώτο λογαριασμό. Λογιστικό είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, skritikos είπε

Μα την αρχική σου επιτρέφει. Κάπου πρέπει να εμφανίσει την χρέωση στον πρώτο λογαριασμό. Λογιστικό είναι.

Σορρυ αλλα δεν σε καταλαβαινω...Αν μου επεστρεφε την αρχικη δεν θα επρεπε να ελεγε απλα -100 ευρω επιστροφη εγγυησης? Αν μου επεστρεφε την αρχικη ο λογαριασμος θα επρεπε να ερθει με επιστροφη. Δες στην προηγουμενη σελιδα την εικονα που εχει ανεβασει ο st@kas

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, skritikos είπε

...δεν τα λες καλά. -100 σκέτο θα έπρεπε απλά να λέει, κι όχι "100". Λογαριασμός χρεώσεων είναι, όχι "απλή αναφορά του κατοστάρικου που πλήρωσε στο κατάστημα".

Εκτός κι αν στα τελικά ποσά διευκρινίζεται αλλιώς (δεν μας ανέβασε όλο το λογαριασμό)

edit : τα είπε κι ο ίδιος ο spocky...(τώρα το είδα)

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, washcloud είπε

...δεν τα λες καλά. -100 σκέτο θα έπρεπε απλά να λέει, κι όχι "100". Λογαριασμός χρεώσεων είναι, όχι "απλή αναφορά του κατοστάρικου που πλήρωσε στο κατάστημα".

Εκτός κι αν στα τελικά ποσά διευκρινίζεται αλλιώς (δεν μας ανέβασε όλο το λογαριασμό)

edit : τα είπε κι ο ίδιος ο spocky...(τώρα το είδα)

Αν ήταν ο πρώτος λογαριασμός, που θα έπρεπε να εμφανίσει την εγγύηση που έδωσες δηλαδή;

Μόνο σε τελικό εκκαθαριστικό επιστρέφουν το ποσό. Σε όσα άλλα έχω δει πάντα έτσι ήταν (χρέωση/πίστωση).

Το βασικό είναι, λέει 0 τώρα η εγγύηση σου ή όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν λεει κατι για εγγυηση. Επισης λεει ενα σκετο λογαριασμος. Ειχα δωσει μετρηση απο το self metering...Μαλλον εννοεις οτι η επιστροφη θα γινει σε επομενο λογαριασμο, οχι οτι εχει γινει ηδη

image.png.e08eecc1c82b1c46cd01d8335608ff98.png

image.png.1b69c6f6dfce1f198ca4143d2181c3ef.png

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, skritikos είπε

Αν ήταν ο πρώτος λογαριασμός, που θα έπρεπε να εμφανίσει την εγγύηση που έδωσες δηλαδή;

Μόνο σε τελικό εκκαθαριστικό επιστρέφουν το ποσό. Σε όσα άλλα έχω δει πάντα έτσι ήταν (χρέωση/πίστωση).

Το βασικό είναι, λέει 0 τώρα η εγγύηση σου ή όχι;

Το θέμα είναι, ξαναλέω, εάν το "100" χωρίς πρόσημο το συνυπολογίζουν στις ΧΡΕΩΣΕΙΣ του λογαριασμού που εκδόθηκε (εάν δηλαδή τον καλούν να τα πληρώσει - και ταυτόχρονα με το "-100" φυσικά του λένε "μπα, όχι, ασ' το", ενώ ΗΔΗ έχει δώσει 100, κατά την παρουσία του στο κατάστημα...).

Κι όπως είπα πιο πριν, δεν μας ανέβασε ολόκληρο τον λογαριασμό για να καταλάβουμε αν εκεί που αναφέρονται τα "100" και "-100" είναι χρεώσιμα ποσά και όχι "απλή λογιστική ενημέρωση". Αν δηλαδή στο τελικό ποσό πληρωμής "έχει επιπλέον 100", είναι για κρέμασμα.

Προσωπικά δεν έχω δει λογαριασμούς τους και πώς το χειρίζονται, αλλά,,,πλάκα θα έχει να έχουν "φάει κατοστάρικα" (την επιστροφή δηλαδή) από πολύ κόσμο, και να μην το έχει (ο κόσμος) καταλάβει...

edit : τον ανέβασε τελικά τον λογαριασμό : ΔΕΝ του την έχουν επιστρέψει...

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.
Στις 10/1/2022 στις 11:09 ΠΜ, thespartian είπε

Καλημέρα.

Σήμερα και εμένα εμφανίστηκε η ενεργοποίηση του online (αίτηση και ένταξη στη ΔΕΗ από τέλος Νοεμβρίου).

Βέβαια αναφέρεται ως ενεργό σκέτο, χωρίς διάρκεια...

Δεν είχα κάνει καταγγελία, μόνο τηλέφωνα και δύο εμαιλ στη ΔΕΗ (το δεύτερο τα μεσάνυχτα!)

Τελικά δεν τη γλυτώνουν/με την καταγγελία.

Ρώτησα γιατί δεν γράφουν ημερομηνία λήξης του προγράμματος και η απάντηση τους είναι 14/12/23. Δηλαδή δύο βδομάδες θα χρεωθώ Γ1Ν επειδή ξέχασαν να με ενεργοποιήσουν!

MyRAE δεν είπατε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...