Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Philippe είπε

Να 'σαι καλά!! Είσαι από τους λίγους που καταλαβαίνουν πώς να χρησιμοποιήσουν τα εξελάκια μου..
(Στο έχω με 124/365 επειδή στο SEBU1 σου έχω τη δυνατότητα παρακάτω να βάλεις τα έναντι.. το είδες μετά. Απλώς αν θες την απόλυτη ακρίβεια και στις χρεώσεις Δήμου, ΤΑΠ κλπ, πιθανόν στο SEBU2 που είναι ο μελλοντικός λογαριασμός να χρειαστεί να αλλάξεις την Τιμή Ζώνης, ίσως και το συντελεστή παλαιότητας αν σε αλλάζει 5ετία).

Excel is my second nature/home 🥰

Τα εκανα ήδη και τις απαραιτητες αλλαγες σε Δημο, ΤΑΠ, τμ, παλαιοτητα κτλ και εναντι και εβγαλα τα ακριβη ποσα και με τον τελευταιο εκκαθαριστικο (αποκλιση 1 ευρω στη στρογγυλοποιηση) και ετοιμασα και το Sebu2 ωστε να ειναι ετοιμο και να θελει απλα MCP Μαρτίου προσαρμογή και συντ. ΤΕΜ Μαρτ. προσαρμογή για να μου δώσει το ακριβές κέρδος μεταξύ των δύο προγραμμάτων.

Και παλι σας υπερευχαριστώ όλους!!!

Τελευταία ερώτηση, η εγγυηση που εχουν πληρωσει ολα αυτα τα χρονια (τριφασικό, Γ1Ν, 102 ευρω) παραμενει παρκαρισμενη υπερ ΔΕΗ ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι πανε σε σταθερο Προγραμμα ή επιστρεφεται/μειωνεται?

2 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Ενεργοποιήθηκε το enter+ και μου βγήκε πρώτος λογαριασμός για 5 ημέρες πιστωτικός καθώς έχει μέσα τα -50€ του enter+.

Ενεργοποίησα και το ebill, χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο;

Αν ενεργοποίησω μηνιαίο λογαριασμό πρέπει να προσέξω κάτι;

Αν βάλω πάγια εντολή τι κερδίζω; 5% έκπτωση στο σύνολο ή στην κιλοβατώρα;

Ευχαριστώ

Νομιζω η παγια εντολη δινει ενα 2% εκπτωση επιπλεον.

Επεξ/σία από Sebu
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα, ίσως έχει απαντηθεί...

Μου ήρθε σήμερα ο πρώτος λογαριασμός από myHome Online Ν και είδα ότι είχα 6 ευρώ χρέωση για ρήτρα αναπροσαρμογής. Δεν υποτίθεται πως ειναι σταθερό;

image.png.dc6f554dcdc1e2a8b6c542a1badc3c7b.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, greg4 είπε

Μου ήρθε σήμερα ο πρώτος λογαριασμός από myHome Online Ν και είδα ότι είχα 6 ευρώ χρέωση για ρήτρα αναπροσαρμογής. Δεν υποτίθεται πως ειναι σταθερό;

έχεις και Γ1 μέσα. Η ρήτρα μπήκε στις κιλοβατώρες του Γ1 του λογαριασμού σου αλλά και όσων δεν είχαν χρεωθεί σε έναντι

edit σου φάγανε και την επιδότηση

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, greg4 είπε

Καλησπέρα, ίσως έχει απαντηθεί...

image.png.dc6f554dcdc1e2a8b6c542a1badc3c7b.png

Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω κ εγώ μόλις ;)
Μετάβαση από άλλο πάροχο σε online κ με χρέωσαν ρήτρα...Πήρα τηλ κ μου είπαν....ναι όταν έρχεται νέος πελάτης μένει μερικές μέρες στο απλό κ μετά πάει στο Online... Είναι νόμιμο αυτό ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, use_your_brain είπε

Είναι νόμιμο αυτό ?

όχι φυσικά , είναι γνωστό πρόβλημα και όσοι κάνανε αμφισβήτηση ή και καταγγελία διορθώθηκε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι φυσικά , είναι γνωστό πρόβλημα και όσοι κάνανε αμφισβήτηση ή και καταγγελία διορθώθηκε

Ευχαριστώ κ έψαχνα να βρω παρόμοιο στο forum...Έκανα αμφισβήτηση εγγράφως στην ΔΕΗ αλλά ήταν αρνητικό οπότε ΡΑΕ ή συνήγοροσ του καταναλωτή που γράφει κ στο λογαριασμό καλύτερα?

Δημοσ.

Έχω ακούσει πως στο 6-μηνο μερικοί πάροχοι ακυρώνουν συμβόλαιας σταθερής τιμής - Η ΔΕΗ έχετε ακούσει αν κάνει κάτι ανάλογο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hln3 είπε

Έχω ακούσει πως στο 6-μηνο μερικοί πάροχοι ακυρώνουν συμβόλαιας σταθερής τιμής - Η ΔΕΗ έχετε ακούσει αν κάνει κάτι ανάλογο;

ΟΧΙ, δεν το κάνει.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, hln3 είπε

όχι ακόμα

13 λεπτά πριν, use_your_brain είπε

Ευχαριστώ κ έψαχνα να βρω παρόμοιο στο forum...Έκανα αμφισβήτηση εγγράφως στην ΔΕΗ αλλά ήταν αρνητικό οπότε ΡΑΕ ή συνήγοροσ του καταναλωτή που γράφει κ στο λογαριασμό καλύτερα?

μέσω myrae

o yiankap έχει γράψει ένα πολύ ωραίο κείμενο , προσάρμοσέ το
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=58981634

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζουμε τι δικαιολογητικά θέλει για να πάει κάποιος από Γ1Ν σε myhome enter+ σε κατάστημα;

Δεν βρήκα κάτι στο σάιτ(ή δεν είδα..)

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μου έστειλε μύνημα η δεη ότι το έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και έχουν πάει το αίτημα στον δεδδηε .

Εντομεταξυ εγώ πήρα τηλέφωνο στον δεδδηε και μου είπαν ότι δεν έχουν λάβει ακόμα κάτι.  Από 10/3 η ιστορία και δεν έχω υπογράψει το πακέτο που ήθελα προκειμένου να ξεμπερδευω.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία  του Γ1 και συνδεθώ μπορώ μετά μέσω του site και το ebill να κάνω αίτημα για home enter?

Πόσο ρόλο παίζει στην κατανάλωση και στις συνολικές κιλοβατώρες που δεν θα χρησιμοποιώ ηλεκτρικό θερμοσίφωνα αφού έχει boiler με φυσικό αέριο?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους 

εκανα αίτηση τη προηγούμενη βδομάδα για εντερ + και ενεργοποιήθηκε τη Πέμπτη μαζί με νέο μετρητή. Ακόμη όμως στο ebill λέει μόνο προϊόν ενεργοποιημένο και όχι την ημερομηνία λήξης του. Πρέπει να επικοινωνήσω με τη ΔΕΗ ; Ευχαριστώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...