Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, satsok2 είπε

Παιδιά βγήκε η φήμη (από παντού) ότι καταργείται η ρήτρα και πάμε σε μοντέλο πλαφόν 0,16Ε η κιλοβατώρα. Λέτε να μας επηρεάσει (προς τα πάνω);

Καλημερα... Ακομα ειναι φημη... Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα απολυτως... Σκεφτονται να κανουν κατι... Αλλα θελει πολλα χρηματα για να γινει αυτο... Λενε για για 6-7 δις... Και μπορει να μην φθασουν..  Δεν ειναι ευκολο... Περιμενουν και απο την Ευρωπαικη Ενωση μηπως δωσει καποια χρηματα γιατι αλλιως τα χρηματα αυτα θα δοθουν απο το κρατος... Θ πρεπει να παρουμε και την εγκριση της... Και καταλαβαινουμε το μετα...Πλεον τα επιτοκια ακριβυναν δεν υπαρχει το φθηνο χρημα..

Επεξ/σία από takoulou
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω Γ1 οικιακό τιμολόγιο σε σπίτι που σκέφτομαι να μετακομίσω, είναι καλύτερα να περιμένω μέχρι να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να δω ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα να επιλέξω;

Δημοσ.

Έχω nrg smart με 0,0619  και με ρήτρα τριφασικό ρεύμα κ κοτβ περίπου 1600κw το 4μηνο.. με τα νέα δεδομένα αξίζει να πάω στο Γ1Ν στη ΔΕΗ και να δώσω 100ευρω εγγύηση ή να μείνω στη NRG; Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου προτείνει κάτι;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mariannatzouma είπε

Έχω nrg smart με 0,0619  και με ρήτρα τριφασικό ρεύμα κ κοτβ περίπου 1600κw το 4μηνο.. με τα νέα δεδομένα αξίζει να πάω στο Γ1Ν στη ΔΕΗ και να δώσω 100ευρω εγγύηση ή να μείνω στη NRG; Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου προτείνει κάτι;

Νομιζω σου απαντησαν στο διπλανο...Τι αλλη απαντηση θελεις... Αποφευγουμε τις ρητρες...

Δημοσ.

που φτάσαμε

από την κλοπή να παρακαλάμε για 0,16.... μέσα σε 1,5 χρόνο επειδή υπάρχουν αποθέματα αερίου σε λάθος χώρες....

Ολοι οι περίεργοι λαοί έχουν φυσικό αέριο και πετρέλαιο....

• Like 3
Δημοσ.
21 ώρες πριν, korakios είπε

ένα ένα τα λες , θα στα επιστρέψουν αργότερα , αν όχι ψάξε για αμφισβήτηση ,ραε , ΣτΚ κτλ κτλ

η μηδενική εγγύηση ισχύει όταν ο πελάτης υπογράφει νέα σύμβαση για με το σταθερό πρόγραμμα My Home Online και όταν έχει δεύτερη οικιακή παροχή ενέργη στα στοιχεία του στην ΔΕΗ χωρίς ληξιπρόθεσμές οφειλές . Μετά από τον έλεγχο με τα στοιχεια σας προκύπτει ότι έχετε επιλέξει το σταθερό πρόγραμμα My Home Enter και δεν έχετε άλλη ενεργή παροχή στα στοιχεία σας .
Ως εκ τούτου ορθά έχει χρεωθεί το ποσό της εγγύησης .

Τα χάσαμε τα 100 ευρώ?😡

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, takoulou είπε

Νομιζω σου απαντησαν στο διπλανο...Τι αλλη απαντηση θελεις... Αποφευγουμε τις ρητρες...

Προτείνεις δηλαδή σταθερό; Δε νομίζω έτσι όπως είναι ρευστή η κατάσταση ότι είναι το σωστό και σε αυτές τις τιμές... Ωστόσο δεν απάντησες σε αυτό που ρώτησα και εφόσον δεν γνωρίζεις δε χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, satsok2 είπε

Παιδιά βγήκε η φήμη (από παντού) ότι καταργείται η ρήτρα και πάμε σε μοντέλο πλαφόν 0,16Ε η κιλοβατώρα. Λέτε να μας επηρεάσει (προς τα πάνω);

πλαφόν στη χοντρική , θα δείξει τι θα κάνουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Gl0bAlZer0 είπε

η μηδενική εγγύηση ισχύει όταν ο πελάτης υπογράφει νέα σύμβαση για με το σταθερό πρόγραμμα My Home Online και όταν έχει δεύτερη οικιακή παροχή ενέργη στα στοιχεία του στην ΔΕΗ χωρίς ληξιπρόθεσμές οφειλές . Μετά από τον έλεγχο με τα στοιχεια σας προκύπτει ότι έχετε επιλέξει το σταθερό πρόγραμμα My Home Enter και δεν έχετε άλλη ενεργή παροχή στα στοιχεία σας .
Ως εκ τούτου ορθά έχει χρεωθεί το ποσό της εγγύησης .

Τα χάσαμε τα 100 ευρώ?😡

Τι εννοείς τα έχασες? Είχε προωθητική ενέργεια για επιστροφή της εγγύησης? Από τα γραφόμενα, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι για να μην πληρώσεις εγγύηση θα έπρεπε να έχεις και δεύτερη παροχή και να έχεις κάνει το πρόγραμμα MyHome Online. Τώρα αυτό που έγινε στην ουσία είναι να σου επιστρέψουν την αρχική εγγύηση που είχες στην ΔΕΗ (-100€) και να σε χρεώσουν εγγύηση (+100€) για το πρόγραμμα που έκανες (MyHome Enter).

Τέλος, οι εγγυήσεις δεν χάνονται, γίνεται ισολογισμός στον τελικό λογαριασμό όταν θα φύγεις από την ΔΕΗ.

Επεξ/σία από prototypegr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, infini είπε

Έχω Γ1 οικιακό τιμολόγιο σε σπίτι που σκέφτομαι να μετακομίσω, είναι καλύτερα να περιμένω μέχρι να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να δω ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα να επιλέξω;

ναι, αλλά θα τρέξεις να το δηλώσεις κύρια κατοικία μιας και προς το παρών οι επιδοτήσεις μπαίνουν σε κύρια κατοικία

1 ώρα πριν, Mariannatzouma είπε

29 λεπτά πριν, Mariannatzouma είπε

Προτείνεις δηλαδή σταθερό; Δε νομίζω έτσι όπως είναι ρευστή η κατάσταση ότι είναι το σωστό και σε αυτές τις τιμές... Ωστόσο δεν απάντησες σε αυτό που ρώτησα και εφόσον δεν γνωρίζεις δε χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία.

για να πάρεις απάντηση πρέπει να κατεβάσεις το excel της υπογραφής μου και να συμπληρώσεις τιμές (μην αφήσεις τις τρέχουσες) στο φύλλο "υπο κατασκευή"

επειδή όπως το είπες , είναι ρευστή , έτσι και η απάντηση είναι ρευστή , δεν υπάρχει

φυσικά σε κυμαινόμενο , πάντα χωρίς δέσμευση

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Τι εννοείς τα έχασες? Είχε προωθητική ενέργεια για επιστροφή της εγγύησης? Από τα γραφόμενα, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι για να μην πληρώσεις εγγύηση θα έπρεπε να έχεις και δεύτερη παροχή και να έχεις κάνει το πρόγραμμα MyHome Online. Τώρα αυτό που έγινε στην ουσία είναι να σου επιστρέψουν την αρχική εγγύηση που είχες στην ΔΕΗ (-100€) και να σε χρεώσουν εγγύηση (+100€) για το πρόγραμμα που έκανες (MyHome Enter).

Τέλος, οι εγγυήσεις δεν χάνονται, γίνεται ισολογισμός στον τελικό λογαριασμό όταν θα φύγεις από την ΔΕΗ.

Στο enter θα είχα μηδενική εγγύηση εάν είχα ήδη και άλλη οικιακή παροχή στη ΔΕΗ χωρις εκκρεμότητες. 

Στο φορουμ παντού έγραφαν ότι την εγγύηση στην επιστρέφουν στον πρώτο εκκαθαριστικό αν ενεργοποιήσεις πάγια εντολή κάτι που μετά απο επικοινωνία με τη ΔΕΗ δεν ισχύει.

Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα επιστραφεί ΑΝ φύγω από τη ΔΕΗ που  μπορεί να είναι σε 20 χρόνια... 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι, αλλά θα τρέξεις να το δηλώσεις κύρια κατοικία μιας και προς το παρών οι επιδοτήσεις μπαίνουν σε κύρια κατοικία

για να πάρεις απάντηση πρέπει να κατεβάσεις το excel της υπογραφής μου και να συμπληρώσεις τιμές (μην αφήσεις τις τρέχουσες) στο φύλλο "υπο κατασκευή"

επειδή όπως το είπες , είναι ρευστή , έτσι και η απάντηση είναι ρευστή , δεν υπάρχει

φυσικά σε κυμαινόμενο , πάντα χωρίς δέσμευση

Είμαι από κινητό και προσπάθησα αλλά δεν μπορώ να γράψω στο excell για αυτό έδωσα τα στοιχεία και ρώτησα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ώστε να πάρω την πιο σωστή απόφαση. Η ερώτηση ήταν να μείνω στην nrg με 0.0619 ή να πάω στη ΔΕΗ που θα είναι μεγαλητερη η χασουρα; Κυμαινόμενα και τα δύο αλλά με χαμηλη τιμή κιλοβατωρας το ένα 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mariannatzouma είπε

Είμαι από κινητό και προσπάθησα αλλά δεν μπορώ να γράψω στο excell

πρώτα το κατεβάζεις

7 λεπτά πριν, Mariannatzouma είπε

Η ερώτηση ήταν να μείνω στην nrg με 0.0619 ή να πάω στη ΔΕΗ που θα είναι μεγαλητερη η χασουρα; Κυμαινόμενα και τα δύο αλλά με χαμηλη τιμή κιλοβατωρας το ένα

η απάντηση παραμένει ότι σου βγάλει

αν κάποιος θέλει να σε βοηθήσει πες του τι να βάλει στα τετράμηνα , όριο ΚΟΤ , μάντεψε χοντρική και επιδοτήσεις (που φαντάζομαι τις παίρνεις)  και να ποστάρει screenshots

αν λήγει το συμβόλαιο εννοείται την κάνεις στο Γ1 ή όπου δεν έχει δέσμευση μιας και όλα ρευστά

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, korakios είπε

πρώτα το κατεβάζεις

η απάντηση παραμένει ότι σου βγάλει

αν κάποιος θέλει να σε βοηθήσει πες του τι να βάλει στα τετράμηνα , όριο ΚΟΤ , μάντεψε χοντρική και επιδοτήσεις (που φαντάζομαι τις παίρνεις)  και να ποστάρει screenshots

αν λήγει το συμβόλαιο εννοείται την κάνεις στο Γ1 ή όπου δεν έχει δέσμευση μιας και όλα ρευστά

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το excell γιατί δεν έχω τον ευχαριστώ πολυ... Τα τετραμηνα περίπου 1700κw με όριο κοτβ 1800kw έχω 3 Φ ρεύμα 25kva χοντρική nrg και ΔΕΗ δεν ξέρω όπως επίσης κ επιδοτήσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

πλαφόν στη χοντρική , θα δείξει τι θα κάνουν

ελπίζω να σε λυπηθούν και να τα πάνε όλα στο 0,10 να ξεμπερδεούμε ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...